בס"ד
מכוערת, את זה אני ממש אוהבת, הוא פשוט מדהים, את מוכשרת בטירוף! (אני מצטערת על שם גנאי שכנ"ל (שהוא די נכון, בכל אופן) אבל אני לא יודעת אם לקרוא לך בשם המקורי, זהמחיר התהילה- חשיפה)
נראה כרישום בעיפרון בפחם היה יוצה טוב יותר.
במידה ונעשה בפחם לא ניצלת אותו היטב לשםהעדנה והבלטה במקומות המצריכים זאת.
הרעיון של היצירה אינו חדשני ובוצע בצורות שונות על ידי אחרים.
מאחר והיצירה שלך בהקטנה קיבלה ריכוזיות של קווים אשר הופכים אותה ליותר טובה מאשר במציאות.
כל העץ כולל הדמויות והתוספת מתחתם, מעידים על חוסר נסיון ושליטה חלשה.
מתאים לאדם המתחיל לצייר את ציורו בראשית דרכו.
אולם למרות כל הכתוב, אם תמשיכי בציור ללא
למידה הרי שבסיגנון ושמו הוא: נאיבי יש אפשרות
שתתקדמי ויתכן רחוק, כל זה במידה ויהיה לך ספונסר
נכון.
את אוהבת את הציור וזה ניכר גם כאן.
1.
[ליצירה]
בס"ד
מכוערת, את זה אני ממש אוהבת, הוא פשוט מדהים, את מוכשרת בטירוף! (אני מצטערת על שם גנאי שכנ"ל (שהוא די נכון, בכל אופן) אבל אני לא יודעת אם לקרוא לך בשם המקורי, זהמחיר התהילה- חשיפה)
[ליצירה]
[ליצירה]
אכן מזכיר מוות עם העצים הגדועים ברקע..
עשוי טוב
[ליצירה]
נראה כרישום בעיפרון בפחם היה יוצה טוב יותר.
במידה ונעשה בפחם לא ניצלת אותו היטב לשםהעדנה והבלטה במקומות המצריכים זאת.
הרעיון של היצירה אינו חדשני ובוצע בצורות שונות על ידי אחרים.
מאחר והיצירה שלך בהקטנה קיבלה ריכוזיות של קווים אשר הופכים אותה ליותר טובה מאשר במציאות.
כל העץ כולל הדמויות והתוספת מתחתם, מעידים על חוסר נסיון ושליטה חלשה.
מתאים לאדם המתחיל לצייר את ציורו בראשית דרכו.
אולם למרות כל הכתוב, אם תמשיכי בציור ללא
למידה הרי שבסיגנון ושמו הוא: נאיבי יש אפשרות
שתתקדמי ויתכן רחוק, כל זה במידה ויהיה לך ספונסר
נכון.
את אוהבת את הציור וזה ניכר גם כאן.
1.
[ליצירה]
נראית לי מוכרת... : )
יש בזה משהו מוזר, לראות תגובות לפורטרט... קצת חודר, קצת מרגישים חשופים... סה"כ אבל - די כיף, נכון?
מקווה שתמשיך לפרסם יצירות...
[ליצירה]
כמה מדוייקת הפואטיקה שלך... וכמה פואטי הדיוק בו תיארת את המתחולל בתוך נפש האומן... הניתוק ההכרחי בין העולם המציאותי לשיגעון שכל תחום אומנות דורש מהאדם, על מנת להגיע לשלמות...
יפהפה.
[ליצירה]
לא רציתי להיות הנודניקית היחידה, כי באמת התרשמתי מהשיר, אבל שלושת הזקנות המיטולוגיות, זה עיוות מאוחר יותר. במקור מדובר על the maid, the mother and the crone, שזה אומר שאחת צריכה להיות צעירה מאוד, אחת אימהית והאחרונה זקנה. הייתי ממש מציעה לך לקרוא "Sandman" של נייל גיימן. היצירות שלך ממש מקבילות לקו שלו.
נהנית מאד.
[ליצירה]
הציור מקסים! הקוים חזקים ומעבירים את המסר בבירור! רק לא הבנתי בשביל מה האפקט של פסל מתכתי... נראה לי אם זה היה משהו יותר בצבעי השלכת, יותר המום זה היה יותר מתאים, אבל עם כל זאת - סחטיין!
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
איפה הסוציאליזם? :)
יפה! נושא שאי אפשר שלא להתחבר אליו... למרות שהבית האחרון אני ממש לא רואה כמציאותי משהו...
מבנה הבתים, הקצב והחריזה מושלמים.
תגובות