בס"ד
מכוערת, את זה אני ממש אוהבת, הוא פשוט מדהים, את מוכשרת בטירוף! (אני מצטערת על שם גנאי שכנ"ל (שהוא די נכון, בכל אופן) אבל אני לא יודעת אם לקרוא לך בשם המקורי, זהמחיר התהילה- חשיפה)
נראה כרישום בעיפרון בפחם היה יוצה טוב יותר.
במידה ונעשה בפחם לא ניצלת אותו היטב לשםהעדנה והבלטה במקומות המצריכים זאת.
הרעיון של היצירה אינו חדשני ובוצע בצורות שונות על ידי אחרים.
מאחר והיצירה שלך בהקטנה קיבלה ריכוזיות של קווים אשר הופכים אותה ליותר טובה מאשר במציאות.
כל העץ כולל הדמויות והתוספת מתחתם, מעידים על חוסר נסיון ושליטה חלשה.
מתאים לאדם המתחיל לצייר את ציורו בראשית דרכו.
אולם למרות כל הכתוב, אם תמשיכי בציור ללא
למידה הרי שבסיגנון ושמו הוא: נאיבי יש אפשרות
שתתקדמי ויתכן רחוק, כל זה במידה ויהיה לך ספונסר
נכון.
את אוהבת את הציור וזה ניכר גם כאן.
1.
[ליצירה]
בס"ד
מכוערת, את זה אני ממש אוהבת, הוא פשוט מדהים, את מוכשרת בטירוף! (אני מצטערת על שם גנאי שכנ"ל (שהוא די נכון, בכל אופן) אבל אני לא יודעת אם לקרוא לך בשם המקורי, זהמחיר התהילה- חשיפה)
[ליצירה]
[ליצירה]
אכן מזכיר מוות עם העצים הגדועים ברקע..
עשוי טוב
[ליצירה]
נראה כרישום בעיפרון בפחם היה יוצה טוב יותר.
במידה ונעשה בפחם לא ניצלת אותו היטב לשםהעדנה והבלטה במקומות המצריכים זאת.
הרעיון של היצירה אינו חדשני ובוצע בצורות שונות על ידי אחרים.
מאחר והיצירה שלך בהקטנה קיבלה ריכוזיות של קווים אשר הופכים אותה ליותר טובה מאשר במציאות.
כל העץ כולל הדמויות והתוספת מתחתם, מעידים על חוסר נסיון ושליטה חלשה.
מתאים לאדם המתחיל לצייר את ציורו בראשית דרכו.
אולם למרות כל הכתוב, אם תמשיכי בציור ללא
למידה הרי שבסיגנון ושמו הוא: נאיבי יש אפשרות
שתתקדמי ויתכן רחוק, כל זה במידה ויהיה לך ספונסר
נכון.
את אוהבת את הציור וזה ניכר גם כאן.
1.
[ליצירה]
האם באמת זה הצד בעלוב שבנו שמחכה ליורה הבא? האם אין זה הצד הרגיש יותר, העדין יותר, החייב להשטף מהנבלות שעברנו (או שעשינו ), כדי שיהיה מסוגל להמשיך להתקיים? מאוד אהבתי את הרעיון, אבל אני חושבת ששכיחה היא לרב מתנת אל. דימוי היורה האחרון, כאמצעי לשכיחה הוא מקסים. נראה לי כולנו כבר עמדנו פעם אחרי הגשם, מסתכלים על העולם הנקי פתאום (גם אם זה רק לכמה רגעים), מקווים שלגבינו זה היה כ"כ פשוט....
תודה.
[ליצירה]
ניתוח אישיות
היי זהירות! תגובות כמו שלך הן הכי מעניינות... חבל שלא פירטת. יש לי תאוריה שכזו, שאנשים מגיבים למה שהם רואים עפ"י מה שיש להם בפנים - כך שרב היצירות שלי, למרות שלא ברמת ביצוע טובה בכלל, מנסות לעורר תגובות אצל האנשים, דרך תמונות ומצבים חזקים - לטוב ולרע. ליצירה זו ספציפית, כבר שאלו אותי על וולדמורט, פיצול אישיות ועוד, ככה ש"מגעיל" אני באמת לא הבנתי... אשמח אם תרחיב.
לשאר המגיבים - תודה על התגובות.
[ליצירה]
חג שמח! התמונה מהממת! אבל נראה לי שהפלאש והזוית בה צולמה התמונה לא הכי החמיאו לה...
חוצמזה, הקומפוזיציה נפלאה - כ"כ הרבה צהוב, בקושי נכנסנו לאביב, כמה כיף לראות כבר קיץ...
מי.
[ליצירה]
החברה להגנת הטבע חזרה בתשובה? : )
ממש אהבתי! (הייתי בעצמי חלק מקבוצות אנשים מוזרים שמחזירים אבנים למקומם בזוית הנכונה כדי שבית הגידול של חרקים רבים לא ייפגע...)
תודה.
תגובות