[ליצירה]
כנראה לאותו נהג היה אוזניות של ווקמן כשהוא הרס בתים של פלשתינאים....
מזל שהוא העביר קלטת ל" שקיעת האלים" זה הרי כזה מתאים לפשיסטים מתנחלים..
להצדיע לך " זיג הייל" ?
[ליצירה]
נהניתי לקרוא
את תגובותיכם.
לא, לא את שלך, רם. ולא בגלל שאתה מתנגד למה שכתבתי, אלא בגלל מה שכתבת אתה.
באשר לעניין: לטעמי, נהג הדי 9 הוא הקרבן בשיר. הוא מסכן, פגוע נפשית מהעניין, והוא מעיד על עצמו שהוא נעשה אדם רע. עד כדי כך שהדבר משפיע על העדפותיו המוסיקליות...
יש בשיר מימד של פסיכדליות. זרמו עם זה.
ותודה על ההמלצה! (באתר הבית שלי בחרו לא להמליץ...)
[ליצירה]
אוי
חזק מאוד. מצמרר אפילו.
מעביר את התחושה יפה שבא לבכות.
ולך, רם, קרה אותו דבר, רק הפוך, אם כואב לך על ערבים ולא על יהודים. לי אישית כואב יותר על מתנחלים אוהבי ארצם ולא על מחבלים שוחרי נקם.
מקוה שתבין.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
למי שניחן באוטואנטישמיות, אנטישמיות היא לא מילה גסה בכלל.
מי שתופס את חופש הביטוי, השוויון, הדמוקרטיה בצורה חד-סטרית, אפילו לא צריך אוזניות, כי לאוזניים שלו אין פס רחב.
[ליצירה]
א. זו לא שירה.
ב. זו לא אמת.
ג. לא כך, לא כך.
אינך רואה מה אתה עושה? בעברית פשוטה קוראים לזה "התנתקות".
מי שמחריב עם מילים, ממשיך את דרכם של מחריבי הבתים.
[ליצירה]
בקשר ליצירה - חזקה וטובה. הייתי מקוה שאכן הנהג מרגיש כך, כי זו יכולה להיות תחילת החזרה שלו בתשובה.
רם - לא הצלחתי לקלוט אם אתה צוחק או לא. אתה באמת מרחם על משפחתו של המחבל שרצח את השכנה שלי, כי הרסו להם את הבית?!
מדהים עד כמה המח האנושי יכול להיות מעוות.
[ליצירה]
אני חושבת..
שגם אם הכל אצלנו "טוב ויפה ומאורגן ומסודר" אנחנו לא מאושרים כי משום מה קשה לנו להבין באמת ולראות שאכן כזאת המציאות...
וזה נכון במיוחד ברגעים של מבחן ושל קושי, שאז משום מה אנחנו שוכחים שזה רק חלק..ושיש גם טוב..
בעצם אני חושבת שבאופן כללי אנחנו נוהגים להכליל..
אם אני עושה מעשה רע אני ישר מאשימה את עצמי ובטוחה שאין יוצתר גרוע ממני ושאני כבר לא שוה כלום...ומה, זה שעשיתי עברה זה כבר הופך אותי ל"לא שוה כלום"..? ("עברה" זה מלשון לעבור..שזה יכל לעבור ולחלוף כמו שזה בא אם אתה מצליח לעבור על המידות שלך ולהתעלות על עצמך..)
וגם להיפך- כשאני עושה מעשה טוב אני ישר רואה את עצמי באור שונה, כאילו זה שקמתי לזקנה באוטובוס הפך אותי לצדיקה גמורה...
צריך לקחת דברים בפרופורציה נכונה וללמוד לראות ולהכיר בטוב שה' עושה איתנו..
תודה על מה שכתבת.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
כי..
כי הדפים צריכים לעטוף משהו יותר פנימי. את הלב, למשל. כך לפחות נראה לי לפענ"ד.
אבל אני יכולה להבין את הציפיה הזו, להימנע מהחטא רק כי אתה יודע שזה אסור, ואתה יודע את כל פרטי האיסורים לכל דיקדוקיהם, ולכן אתה מניח שאי אפשר לך להיות טועה וחוטא.
חוצמזה, שבאותה מידה ש"לא בשמים היא", היא גם לא תלויה בשום גורם חיצוני אחר. "כי קרוה אליך הדבר מאוד. בפיך ובלבבך לעשותו".
[ליצירה]
שיר אינטימי ואוהב
לא ממש הבנתי הכל, אבל הרגשתי שאת\ה משתפ\ת כאן בדברים מאוד רגישים כלפיך.
נגע בי מאוד.
[ליצירה]
[ליצירה]
השילוב הבלתי אפשרי
שילוב נפלא ובלתי נתפס של פוליטיקה ועוצמה פנימית מדהימה. כמה עומק, כמה אלמנטים רגישים, כמה אילוסטרציות. פשוט. פשוט ונוגע בכל מילימטר של הלב. (וצריך לעשות עם זה משהו...)
[ליצירה]
[ליצירה]
מוכר בטירוף
ישנו סיפור כזה בנמצא, במחשב שתפקידו לשדך בין אנשים ולבסוף מתאהב באחת ממשודכותיו.
לא זוכר כרגע את שם המחבר, סליחה על הייבוש...
[ליצירה]
אני רוצה למקד את הדיון
הדיון באשר להשוואות לשואה הוא מאוד רחב, והשיר לטעמי עוסק רק בחלק ממנו. בחלק שבו הנהג, או היסמניק לצורך העניין - הוא הקרבן. הוא האדם שמאלצים אותו להיות איש רע, זו הגדרת התפקיד שלו. מה יש לכם לומר על זה?
[ליצירה]
אני מכיר את המקום הזה
כולל הקטע בסוגריים. המקום הזה הוא בתוך הלב שלך אם תרצה. וזה לא קטע מוולט דיסני. זה באמת באמת תלוי בתפיסה שלך, כמה אתה מחשיב מה שדורשים ממך או שרוצים שתעשה או תאמין. אם לא נתרשם מכל זה ונאמין רק בעצמנו ובמה שלבנו נוטה (וזה גם מה שהאל רוצה), נהיה שם. בלי כספנסיעות.
[ליצירה]
נהניתי לקרוא
את תגובותיכם.
לא, לא את שלך, רם. ולא בגלל שאתה מתנגד למה שכתבתי, אלא בגלל מה שכתבת אתה.
באשר לעניין: לטעמי, נהג הדי 9 הוא הקרבן בשיר. הוא מסכן, פגוע נפשית מהעניין, והוא מעיד על עצמו שהוא נעשה אדם רע. עד כדי כך שהדבר משפיע על העדפותיו המוסיקליות...
יש בשיר מימד של פסיכדליות. זרמו עם זה.
ותודה על ההמלצה! (באתר הבית שלי בחרו לא להמליץ...)