האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
יפה...
שוב, מזכרי את הזוועות של היום.
גאולה...
תודה על השיתוף!
[ליצירה]
[ליצירה]
השיר הזה... יפה!
* החרוזים קשורים עד הפתעה, ולכן אינם מפריעים כ"כ. אני מעדיף להיפרד מחרוזים, אך כל עוד אתה מצליח לשלוט בהם כ"כ טוב, זה נתון לבחירתך.
* הסיום, שמודגש ע"י חרוזים (ואלה בעיקר עושים את העבודה), טוב מאין כמוהו. יש כאן יצירת מופת.
* התוכן קצת הפתיע. נראה כמשהו הקשור לתשובה, אך קצת מעל בתיאורים הרחבים. אני מעריך שמה נתן בי רושם זה הם הדיבורים על תפילה, מילים, וחציית הגבולות. היה קצת מסורבל להבין את המסר ואת כוונת התוכן, בגלל הקיצור, אבל זה יפה כך.
נהדר...
תודה!
[ליצירה]
יפה!
סלחו לי... תגובות ליצירה לא המקום לדון בנושאים שונים. בשביל כך יש פורום, או הודעות אישיות.
* הסיום טוב דיו. משלים את התמונה ומחזק. יפה!
* הכתיבה קצרה וטובה. לפעמים הדבר הקטן מכיל בתוכו כ"כ הרבה. נהדר!
* תמונה פשוטה ומובנת. נחמד.
* לא יותר. כל זה היה רק הקדמה... איפה השירה? אמור להיות פה איזשהו רעיון... מצטער שאני ככה, אבל פשוט חסר משהו. יותר מתאים לזה להיות קטע, אך על זה יש עוררין. פשוט צריך להכניס משהו שיעצב את השיר... וזה צריך לבוא ממך. אני לא יכול להגיד לך מה חסר, כי אני לא כתבתי את השיר הנפלא הזה.
תודה!
[ליצירה]
השיר באמת קליל ופשוט... שיר ילדים.
אתה יודע להתאים את כתיבתך ליעד.
נפלא. אני עצמי נהניתי מתיאורי הטבע הפתוחים... וכמו לחלק מהמגיבים גם לי הפריע החלק השני של הבית השלישי.
השיר מקסים.
תודה!
[ליצירה]
דב אביבינו... יפה מאד!
* לא מובן לי הסידור המקורי/המקרי. אין פגם בכך, סתם מעניין למה.
* כתיבה מדהימה ושפה נהדרת... כרגיל. נפלא!
* החריזה הציקה, והרבה. לא יכול להתעלם מהגלישות שמתבצעות, לדעתי, מהחריזה. הדברים לא ברורים ולא זורמים כ"כ בגללה. אתה בד"כ שולט בה, מה קרה? יכול להיות שזה אמור להיות חלק מהמוטיב של השיר - אם זה כך, קבל את סליחתי.
* היה לי קצת קשה לקבוע מה אתה רוצה להגיד בסערה השוצפת הזאת... ואולי המטרה להישאר עם הסערה?
* סיום טוב בהחלט. יפה!
תודה.
[ליצירה]
מה קרה באותו יום ראשון אפור? איני יודע. מה שבטוח שכנראה לא הצלחת להשתתף בשלמות בצער של העולם על מוות של משהו, אף שידעת שיש צורך בכך. קורה המון.
כתוב טוב.
תודה!
[ליצירה]
יפה מאוד!!!
כתיבה מהממת...
לפעמים גם לי קשה עם הזמן.
כאילו הוא בכוונה גורם לי נקיפות מצפון על כך שאיני עושה דבר כביכול.
אבל אני יודע שאני פועל, שאני עושה.
טוב, על מה אני מדבר? אני עוד קטן.
תודה רבה לך...
תגובות