האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
הא! תרגילים. מה דעתך לשתף אותי בחוקיו חוץ מלשחק עם המילה האחרונה/כמעט אחרונה ולשלב אותה כנושא למשפט הבא?
* הכתיבה שלך מצויינת, כרגיל.
* הרעיון של התרגיל חביב ביותר... מאיפה הוצאת אותו? האם פו לחש לך סוד זה, או שמא מחשבתך הגתה אותו?
* הסיום טוב. שבת... אכן, עולם ומלואו.
* העלית הרבה דעות נכונות בכל נושאים שזרקת פה. יפה!
יצרת מחרוזת יצירה נאה ביותר. נפלא!
תודה!
[ליצירה]
מדהים, מדהים מאוד. ויש גם קצת פחות.
נתחיל מהפחות:
* קראתי שלוש פעמים ועדיין לא הצלחתי להבין את מטרת השיר, כוונתו. הניגודים מוצלחים ביותר, אך בעיני הקורא הדל אין בהם כל משמעות. מה בעצם היה דימוי הים, ומה היה דימוי היבשה? ואם לא היה זה דימוי והכוונה אכן לרב חובל שנפטר ממסעותיו בים ומתייצב, הרעיון מאוד קלוש ולא מובהק בין הסימפוניה הכללית, הנהדרת.
* ארץ שקופה? לא הבנתי משהו.
נקודה אחת.
מדהים:
* ביטויים נ-ה-ד-ר-י-ם. איזה יופי ציורי. הניגודים שיצרת מתבלים הכל. עבודת האדמה בים, מתוארת בביטויים דמיוניים (חרישת המים במשוט, פיזור זרעי נצנונים מעיני רב החובל) המקסימים עיני קורא.
* סיום מצויין, מבליט את הניגוד המנפיש. משאיר טעם טוב, כ"כ טוב, וחינם!
* כתוב בצורה מצויינת, במבנה זורם וממחיש של תוכן השיר. אי אפשר לטעון שאתה לא כותב טוב.
תודה!
[ליצירה]
הבטחות אפשר לקיים
שיר נוגע. כתוב טוב מאוד, כרגיל.
מי יודע, אולי נוכל לקיים הבטחות, ולא רק לחכות שיתממשו, שלא כמו בשיר שציטטת.
[ליצירה]
[ליצירה]
יפה ביותר...
אימונים נושאי פרי, מה?
לא מבין בטכניקות, מצטער.
בהצלחה, ותודה!
[ליצירה]
[ליצירה]
חביב ביותר!
אהבתי את ההקשר המעט "מטורף" הזה... מעלה חיוך.
הייתי מציע לך, כמו רבים אחרים, להמשיך את יצירותייך. תני לעצמך לזרום, תכתבי יותר. זה נותן נפח ממש טוב לשירנ ומגביר את עוצמת המסר.
יש אנשים שמצליחים איכשהו לדחוס המון רגש לתוך מעט מילים, אך אני צופה בך הצלחה כמשוררת שירים ארוכים.
יפה, ובהצלחה!
[ליצירה]
או. אילו ביטויים. נפלא.
* ביטויים... נהדרים, כפי שכבר הזכרתי. שפה נפלאה. כתיבה מקסימה. מה עוד?
* בולבלתי עד סוף. מה? את חכמה מדי בשביל תגובותיי. אשמח אם תאירי עיניי ואגיב ביתר מחשבה.
* משהו מורגש... אך חומק בין אצבעותיי. ראי סעיף קודם.
תודה!
[ליצירה]
יפה מאוד!!!
כתיבה מהממת...
לפעמים גם לי קשה עם הזמן.
כאילו הוא בכוונה גורם לי נקיפות מצפון על כך שאיני עושה דבר כביכול.
אבל אני יודע שאני פועל, שאני עושה.
טוב, על מה אני מדבר? אני עוד קטן.
תודה רבה לך...
תגובות