האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
היי, זהו שמואל!
זכור לך מקום בשם שסק?
בכל מקרה, לא יודע מה אתך, אבל אותי חינכו לאהוב. חשבתי שאתם, ה"פלורליסטים", אוהבים את כולם. ככה חינכו אותי. לאהוב.
אני מתנחל עירוני, וחלק מתושבי עירי חושבים שהם חיים בבטיחות. כן, יש חיים מעבר ל"קו הירוק" הדמיוני הזה. תתפלא.
אז מה אתה אומר? בית המקדש השני נחרב בגלל שנאת חינם, והבית השלישי יבנה באהבת חינם. הלא על אלו ערכים חונכנו שנינו?
אולי נעזוב את המחלוקות לרגע, ונתמקד באהבה, אהבת האחים, אהבת ישראל?
ועכשיו לביקורת: יש לך מילים חזקות, מעבירות מסר, שאיתו אינני מסכים. כבר הצלחנו לעוות את המושג "שלום" בנוסף "אהבה". יצירה נחמדה מאוד, כתובה טוב. בהצלחה.
[ליצירה]
המממ... יפה!
אני אוהב את "כתמי האש" האלה על הגלימות, ובכלל, את הצורות האלה.
משום מה העיניים שלה נראו לי קצת יותר מדי עגלגלות. אולי צריך להקטין אישונים?
את מציירת נפלא.
תודה!
[ליצירה]
אהה... יפה!
* מושגים מצויינים! "להקטיר זכרוני בבמות", "שירת חיי" במיוחד! אהבתי.
* תיאור מקסים בכתיבתך הזורמת והנעלה של החיים על סרט נע... מקומות מבודדים זועקים את שולי המחשבה והרגש.
* סיום טוב מאד. רק השורה האחרונה הייתה מעט תמוהה אולי התכוונת ל"תשאה" במקום "תשא"?
* שפה מקסימה, כרגיל.
תודה!
[ליצירה]
מדהים, מקסים, נפלא!
באמת שאין מלים בפי...
סיום מצויין!!!
בכלל, המסר, הרעיון ודרך העברתם נראתה לי מופלאה.
איי... הכתיבה.
הודעה אישית בדרך אלייך.
תודה!
[ליצירה]
שיר מעולה.
בתחילה קצת מסובך להבין בגלל שפתך המקסימה, אך הסיום עושה את שלו ומסביר הכל.
השיר אכן עדין. הוא מספר על "פסק זמן" של העולם לאחר העצב מול התחיה והיופי המופיעים. אהבה.
"יופייך שחורש". נהדר.
ביטויים נפלאים, תיאורים מצויינים, כתיבה ושפה טובות מאד.
אהבתי.
תודה!
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
יפה!
המעבר המהיר בין תוהו-ובוהו של מטה לטוהר של מעלה טוב. כאילו המספרת מעבירה מבט מלמטה למעלה, ושוב חוזרת למטה, להיכן שהיא נמצאת.
לשקוע בחלומות לרגעים קצרים ומתוקים.
אפרופו חלומות, הקטע נשמע כמו אחד.
"אפילו הציפורים פה אחרות" - ציפור. חיה שיכולה להגיע לאותו מימד נפלא שם למעלה. אולי באותו מקום, לציפורים המשונות אין כנפיים?
אפשר להסכים עם זהירות שביר (בשביל ה"אלימות"), אבל אני דווקא חשבתי שהסיום עוצמתי.
תודה!
תגובות