האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
יפה מאוד.
שימוש מבורך בשפה ובביטויים.
קצת קשה, כמו תמיד, לפצח את הכיוון המדוייק של היצירה. אהבתי במיוחד את הבית האחרון. חזק בצורה מדהימה.
אפשר לשאול מה בדיוק נלמד?
תודה!
[ליצירה]
היצירות המסובכות שלך לא נותנות אפשרות אלא לקרוא שוב ושוב, להתפעל ממשחק המלים השזור בשיר הדימוי ולגלות עוד חלקים ממנו למרות שאתה יודע שפספסת משהו.
ותמיד, תמיד לא להבין מה בדיוק הכוונה.
נהניתי, ואין אני יכול להגיד שמיציתי את כל ההנאה.
תודה!
[ליצירה]
עיטופים זרים. מקסים!
ממש אהבתי את הרעיון. יש כאן את העוצמה של הסיפור המקראי עצמו.
התיאור מדהים.
יש אולי קצת מקום להרחבה. נתון לשיפוטך. הייתי רוצה לקבל עוד מהתיאורים הללו שלך.
נהניתי.
תודה!
[ליצירה]
יפה
שיר כתוב בצורה טובה, ומעביר רעיון מצויין.
הקטע של ה"לחיות בלי להיות" באמת טוב, ואני מבין למה שמת אותו בכותרת.
אם זאת, יש גם כמה דברים מעט מסורבלים, חרוזים החוזרים על עצמם ומילים מיותרות שמכבידות על האיזון.
[ליצירה]
פסיכודליה -
סמים, טירוף חושים ומוסיקה מבולבלת. אולי בגלל זה זה מגעיל. הקרחת קצת מצמררת. זו אשה, לפי תווי הפנים.
הפיצול שבאדם, לפני ואחרי. הפנים והחוץ.
העיניים מצויינות, לדעתי. לא שאני מבין משהו.
רואים בפרצוף שמאל את הריקנות המחשבתית.
תודה!
[ליצירה]
מקסים.
יש לי משהו עם סוסת אור.
הצוואר באמת נותן תחושה מסויימת, של יציאה אל האור.
האוזן, בכל זאת, הפריעה גם לי קצת. לא יודע אם היא גדולה מדי, אבל צריך לשים אותה קצת יותר למעלה, לדעתי.
פרצוף מדהים. יפה כ"כ.
ממש ממש נהניתי.
תודה!
[ליצירה]
עצוב...
עצוב מאוד ומרגש... כמעט בכיתי יחד איתך...
הכתיבה נפלאה. הגעגוע מורגש לעומק.
גם לי יש מקורות רחוקים בארצות הצפון הקרות. אוקראינה, לטביה, פולין. אך כאן נולדתי, ואיני יכול להשוות את תחושותיי לתחושותייך.
בכל מקרה, יש מה לראות. צאי, צאי וראי אילו נפלאות הארץ טומנת בתוכה. הרימי את המעטה האפור, המחזורי, הישן, המדכא, והיכנסי לעולם אחר.
כן, יש כאן דברים יפים, ולו רק בגלל קדושת הארץ.
בהצלחה!
[ליצירה]
תגובות