האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
כואב...
זכרי - אולי המכתבים וההספדים לא נחרטים במוחם של האנשים בעולם הזה, אך היי בטוחה שהעליון אוגר כל דמעה, קורא כל תפילה,
וזוכר.
תודה שהבאת זאת לפנינו.
[ליצירה]
מדהים, מדהים מאוד. ויש גם קצת פחות.
נתחיל מהפחות:
* קראתי שלוש פעמים ועדיין לא הצלחתי להבין את מטרת השיר, כוונתו. הניגודים מוצלחים ביותר, אך בעיני הקורא הדל אין בהם כל משמעות. מה בעצם היה דימוי הים, ומה היה דימוי היבשה? ואם לא היה זה דימוי והכוונה אכן לרב חובל שנפטר ממסעותיו בים ומתייצב, הרעיון מאוד קלוש ולא מובהק בין הסימפוניה הכללית, הנהדרת.
* ארץ שקופה? לא הבנתי משהו.
נקודה אחת.
מדהים:
* ביטויים נ-ה-ד-ר-י-ם. איזה יופי ציורי. הניגודים שיצרת מתבלים הכל. עבודת האדמה בים, מתוארת בביטויים דמיוניים (חרישת המים במשוט, פיזור זרעי נצנונים מעיני רב החובל) המקסימים עיני קורא.
* סיום מצויין, מבליט את הניגוד המנפיש. משאיר טעם טוב, כ"כ טוב, וחינם!
* כתוב בצורה מצויינת, במבנה זורם וממחיש של תוכן השיר. אי אפשר לטעון שאתה לא כותב טוב.
תודה!
[ליצירה]
חודר כ"כ... קורע את הלב לשניים.
הישיבה שלי החליטה לעשות קריעה כללית מחר (יום שלישי), בהוראת הרב של ישיבת ההסדר הסמוכה, הרב רבינוניץ'.
שלא נדע עוד צער...
ושנצעד כבר לגאולה!
תודה לך.
[ליצירה]
לא סתם מרעיפים עלייך שבחים...
נהדר.
* תוכן מושלם... דימוי כה יפה.
* כתיבה מעולה וזורמת, בלי הפסקות לחריזה. נפלא!
* לא אתווכח על הסיום. כל אחד מסיים איך שהוא חושב לנכון. לא נתן לי מהלומה, אבל היה די טוב.
* מבנה מקסים וכך המשקל.
אה... יופי.
תודה!
[ליצירה]
אוי... זה פשוט משקף רגשות שהיו אצלי פעם. היום, אחרי ניסיונות רבים, הבנתי שזה לא קשה.
וזה באמת לא קשה. רק אל תהיי סגורה... הראי לחברה מי את, לא זיופים.
אנשים יאהבו אותך, תאמיני לי.
בהצלחה!
כתיבה נהדרת, שוב... יפה!
תודה.
תגובות