האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
לא סתם מרעיפים עלייך שבחים...
נהדר.
* תוכן מושלם... דימוי כה יפה.
* כתיבה מעולה וזורמת, בלי הפסקות לחריזה. נפלא!
* לא אתווכח על הסיום. כל אחד מסיים איך שהוא חושב לנכון. לא נתן לי מהלומה, אבל היה די טוב.
* מבנה מקסים וכך המשקל.
אה... יופי.
תודה!
[ליצירה]
אהבתי.
אסביר מדוע:
א) הכתיבה הקצרה שלך תמיד תופסת אותי. כתיבה כ"כ קצרה ומלאת משמעות תהיה כל הזמן טובה.
ב) החריזה הקטנה שהכנסת שם פשוט עושה את כל השיר. כשהשיר ארוך, עדיף להימנע מהרבה חריזות (לדעתי), אבל פה זה פשוט מתאים.
ג) השורה האחרונה, אף כי היא פשוטה להחריד, ממלאת את כל הכלי שהבית הראשון יצר במי משמעות. פשוט נהדר!
דבר אחד שלא אהבתי הוא השינוי המהיר בשפה. פתאום שינית משפה כ"כ יפה וציורית למשהו כה פשוט. כן, יש לזה חוזק מסויים, אבל זה היה לא פחות טוב אם המשפט האחרון גם היה מתגלגל בשפה עשירה.
אהדתי, לצורך העניין.
תודה!
[ליצירה]
איזון מדהים בכל בית. המילים שקולות כנגד המבנה. עם הדעה שלך יש לי המון במשותף, והמון לא.
אהבתי את "צבעים עזים אינם יאים למילים עדינות". לכך, למש/ל, אני מצטרף לביקורת. העדנה היא היא העוצמה. וכאן בדיוק נקודת המחלוקת שלי אתך.
מקווה שתפסת.
אהבתי.
תודה!
[ליצירה]
הסיום קצת ייבש אותי, אבל השיר עצמו נפלא, ואין עוררין.
נהדר, וכואב, אך את הכאב גם אני חשתי, והשריון שלי כבר קיבל יותר מדי מכות.
אני מאמין שתתגברי על זה. תמצאי את המקום בו תוכלי לאחוז, עד שיבואו להושיעך.
בהצלחה!
[ליצירה]
מדהים.
ניתחתי לעצמי מעט את השיר. אני צריך להמשיך כשאהיה פחות עייף. בינתיים זה יצא יפה בהחלךט. מקווה שלא אכפת לך.
סיום מפוצץ בהחלט. כמו שאני אוהב.
נהניתי.
תודה!
תגובות