האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
נחמד ביותר!
אני מנחש שזהו חלק משיר שהתחלת לכתוב והחלטת להשמיט את ראשו וזנבו (או חלקים אחרים) לטובת בית נהדר זה?
* החרוזים בד"כ במקום כשהם בשיר קצר, כי תפקידם המרכזי והיחיד כמעט הוא ליצור סוף חזק. פה הם במקום, והם בהחלט ביצעו את תפקידם.
* השפה שלך כה עשירה שאני מתפלא שאתה כותב רק באתר.
* תיאור נהדר ומלא של תמונה פשוטה ומורכבת גם יחד. כתבת "תמונה", ואפשר בלי בעיה לראות מה שראית, או דמיינת.
בקיצור, זה מקסים.
תודה!
[ליצירה]
חזק. עוצמתי להפליא. (ואולי לא, עם שיריך הנהדרים...)
תרבות שהולכת ודועכת?
אולי.
תרבות גלותית לא תחיה הרבה זמן בארץ. יש לחדש את השורות בפירות השורשים שהם נטעו.
תודה!
[ליצירה]
נחמד.
חבוי רעיון יפה מאחורי השיר הזה, אך הוא מסרב לעלות. לכך כמה סיבות:
החריזה מדכאת אותו ע"י חוסר זרימה. הקורא צריך לעקוף את המכשולים שהנחת לעצמך בכדי להבין את הכוונה.
הרעיון לא מבוטא מספיק טוב. יש תיאורים מעולים ושפה נהדרת, אך היא לא עוזרת לקורא. חבל.
חוץ מזה, יש כמה מקומות שהחריזה לא נמצאת בהם במקום. כדאי להוסיף מילים קטנות פה ושם כדי שהחריזות הכובלות יבואו במרווחים שווים.
הסיום היה יכול להיות מקסים, אך הרעיון לא מודגש מספיק בגוף היצירה.
מצטער... לא התכוונתי להיות קטנוני כ"כ, אך זה מה שיש.
תודה!
[ליצירה]
הסוד התימני
עוד יצירה מרשימה מבית היוצר של הרב כ"ץ.
המחזוריות שהמילה "שוב" טובעת בשיר מצדיקה את שם היצירה, כמו שסתיו ציין. המעבר החריג שבין הבית הראשון החיובי לבית השני השלילי מדגישים זאת עוד יותר.
לק"י שולט!!! כיפק היי לתימנים!
ומהו בס"ד- הסבא החב"דניקי של כולם?
תגובות