האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
איזון מדהים בכל בית. המילים שקולות כנגד המבנה. עם הדעה שלך יש לי המון במשותף, והמון לא.
אהבתי את "צבעים עזים אינם יאים למילים עדינות". לכך, למש/ל, אני מצטרף לביקורת. העדנה היא היא העוצמה. וכאן בדיוק נקודת המחלוקת שלי אתך.
מקווה שתפסת.
אהבתי.
תודה!
[ליצירה]
תמונות נדירות ומיוחדות רק לך...
אילו תיאורים מקסימים.
אהבתי במיוחד את:
"יְלָדִים יְחֵפִים רָצִים
סְבִיבִי סְבִיבָה
בְּאַנְחַת נְדָבָה."
מין תום כזה ושובבות של ילדות.
אתה מצליח להכניס את הקורא לראש שלך, למציאות שלך, לדמיון שלך.
בכל זאת, עדיין חסר הסיום, העוצמתיות. חוץ מתמונות המצויירות במכחול יפהפיה, אני לא חש דבר. יש לך עט של צייר.
תודה!
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
כמו שסומסום אמרה - פחות או יותר.
חזק, עצוב וכאוב.
מישהו רוצה להסביר לי אם מאיר פרידמן מדבר בציניות כל הזמן או שסתם נראה לי?
ואם כן, מה הבעיה שלו?
או שאתה תסביר לי (לא הגיוני... אתה הרי "ברוגז" אתי מאז שהבעתי את דעותיי על הנוער שלנו... לא?)
[ליצירה]
יפה!
המעבר המהיר בין תוהו-ובוהו של מטה לטוהר של מעלה טוב. כאילו המספרת מעבירה מבט מלמטה למעלה, ושוב חוזרת למטה, להיכן שהיא נמצאת.
לשקוע בחלומות לרגעים קצרים ומתוקים.
אפרופו חלומות, הקטע נשמע כמו אחד.
"אפילו הציפורים פה אחרות" - ציפור. חיה שיכולה להגיע לאותו מימד נפלא שם למעלה. אולי באותו מקום, לציפורים המשונות אין כנפיים?
אפשר להסכים עם זהירות שביר (בשביל ה"אלימות"), אבל אני דווקא חשבתי שהסיום עוצמתי.
תודה!
תגובות