האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
שיר מעולה.
* הרעיון על הדרך לכתיבה מתבטא נהדר ומשלים את עצמו בסוף (בשני מימדיו). אחד הדברים שאהבתי מאד.
* החריזה קצת הפריעה לי שוב. זה לא זורם כמו בד"כ.
* הכתיבה שלך משולבת בשפה נפלאה, כרגיל, וכל אלו יאמרו לשבחך. שכוייח!
* הסוף היה בנוי היטב. אולי בפני עצמו הוא היה מאבד מערכו, אבל יש לו שני רעיונות המנחים אותו.
תודה!
[ליצירה]
שיר נהדר.
עוד אחת מאותן יצירות חיזור שלך אחר משלימה?
קצת אבדתי בין התיאורים והרעיון, אך כתיבתך נפלאה ונותנת לכל אחד להריח את רגשותיך.
במה אברכך?
שירבו כמותך, ושיהיו שאר יצירותיך יפות כמו זו.
תודה!
[ליצירה]
נהדר
השיר מתאר הרבה, אך אם זאת משאיר את הכל נסתר.
יש פה משהו מאוד יפה... נראה לי שנמשכתי לשילוב בין הצבעים, דבר שלכאורה הינו שמח וטוב, לכלי המלחמה, שהינם לכאורה רעים וכואבים.
יצירה מעולה.
[ליצירה]
אני אוהב כששרים על זמן
זה נותן לך תחושה שאתה לא היחיד עם המחשבה האלה (וזו לא רק תחושה). יש קצת קפיצות בשיר לטעמי, אבל לא תמיד אני יכול להבין...
הרעיון של השיר באמת מתחבר אליי.
[ליצירה]
שמואל, המילים שלך חזקות וטובות, אבל אתה חי בסרט.
באמת נדמה לך שזה יביא שלום?
נראה לך, שאם נחלק שטחים, יפסיקו את פעולות האיבה?
ד"א, מדוע ראיתי שכתבת רק שירים על הפיגוע הקשה בשפרעם, ולא על כל שאר הפיגועים שהיו בישראל כנגד יהודים?
מדוע אינך בוכה על מוות של אנשים מעמך שלך?
אתה וכל האנשים שחושבים כמוך, אחיי, אתם גורמים לי לכאוב יותר. בבקשה, חשבו בהיגיון, והפסיקו.
בתקווה לחיים מלאי שמחה ואהבה...
תגובות