וואו, את ממש טובה בזה!!
מה שאני אוהבת בתמונות שלך זה שלחתולים אצלך באמת יש הבעה, ממש! ואת תופסת אותה בצורה מדהימה וקולעת עם כותרת מצוינת.
החתול הזה ממש נראה מאופר, מרוב הבעה.
[ידידיה, איך אני?...]
ממש מחמאות של בנות-באהבה לכל המגיבות.
האמת, רק לאחרונה התוודעתי לכשרון שלך ואני חייבת לציין שמתמונה לתמונה אני יותר נפעמת.
ללא ספק יש לך את זה!
תודה לך.
[ליצירה]
וואו, את ממש טובה בזה!!
מה שאני אוהבת בתמונות שלך זה שלחתולים אצלך באמת יש הבעה, ממש! ואת תופסת אותה בצורה מדהימה וקולעת עם כותרת מצוינת.
החתול הזה ממש נראה מאופר, מרוב הבעה.
[ידידיה, איך אני?...]
[ליצירה]
ממש מחמאות של בנות-באהבה לכל המגיבות.
האמת, רק לאחרונה התוודעתי לכשרון שלך ואני חייבת לציין שמתמונה לתמונה אני יותר נפעמת.
ללא ספק יש לך את זה!
תודה לך.
[ליצירה]
רק רוצה להזכיר (בהקשר לתמונה זו במיוחד,אך תקף לגבי כולן) כי התמונה המקורית חדה ומפוקסת. תהליכי הכיווצ'וץ שהיא עוברת כדי לעלות לאתר מורידים מהאיכות שלה.
[ליצירה]
ושקר דמגוגי למטרה פוליטית, זהו כן ממאפיינם של אנשים אמוניים? אם אתה מאמין במשהו- חרוט אותו על דגלך! אל תתיפייף עבור אנשים אחרים, זה מעיד על חוסר אמונה.
[ליצירה]
זה יפה, אבל לא לגמרי שם. חסרים לי קווי מיתאר של הנעליים, אולי עדיף להתמקד על 2-3 זוגות ולהרוויח אישיות של כל אחד? (השורש עם הגרביים קרצו לי למשל..). ובלי קשר- כ"כ הרבה פעמים ניסיתי לצלם תמונה כזו בעזרת נשים, ופשוט נרמסתי עד מחנק ברגע שהתכופפתי וחשבו שיש מקום פנוי סמוך לכותל :-) אז קבל ח"ח גם על חירוף הנפש!!
[ליצירה]
.."וואו,מדהים,משגע!" (והמבין יבין)
באמת תמונה מושלמת לטעמי, אמירה חדה וברורה, פוקוס שמדגיש,ולמרות שלא התכוונת-יש שילוב של כחול וכתום, מה שיוצר פרדוקס משעשע.
ברוך הבא בצל קורתנו!
[ליצירה]
בסדר.טעיתי.מודה.הברזתי משיעורי לשון כבר בכיתה ד, ולא יודעת לנקד נכון את המילה "שיבלת"..
ולכל עשרות שולחי-ההודעות-הפרטיות בנידון אומר דבר פשוט.. באומנות כמו באומנות יכולתי לטעון כי הניקוד שגוי בכוונה..מעין פרובוקציה.. אמירה. ואז הייתם מתלהבים לרעיון..תודו! :-)
תגובות