וואו, את ממש טובה בזה!!
מה שאני אוהבת בתמונות שלך זה שלחתולים אצלך באמת יש הבעה, ממש! ואת תופסת אותה בצורה מדהימה וקולעת עם כותרת מצוינת.
החתול הזה ממש נראה מאופר, מרוב הבעה.
[ידידיה, איך אני?...]
ממש מחמאות של בנות-באהבה לכל המגיבות.
האמת, רק לאחרונה התוודעתי לכשרון שלך ואני חייבת לציין שמתמונה לתמונה אני יותר נפעמת.
ללא ספק יש לך את זה!
תודה לך.
[ליצירה]
וואו, את ממש טובה בזה!!
מה שאני אוהבת בתמונות שלך זה שלחתולים אצלך באמת יש הבעה, ממש! ואת תופסת אותה בצורה מדהימה וקולעת עם כותרת מצוינת.
החתול הזה ממש נראה מאופר, מרוב הבעה.
[ידידיה, איך אני?...]
[ליצירה]
ממש מחמאות של בנות-באהבה לכל המגיבות.
האמת, רק לאחרונה התוודעתי לכשרון שלך ואני חייבת לציין שמתמונה לתמונה אני יותר נפעמת.
ללא ספק יש לך את זה!
תודה לך.
[ליצירה]
זה יפה, אבל לא לגמרי שם. חסרים לי קווי מיתאר של הנעליים, אולי עדיף להתמקד על 2-3 זוגות ולהרוויח אישיות של כל אחד? (השורש עם הגרביים קרצו לי למשל..). ובלי קשר- כ"כ הרבה פעמים ניסיתי לצלם תמונה כזו בעזרת נשים, ופשוט נרמסתי עד מחנק ברגע שהתכופפתי וחשבו שיש מקום פנוי סמוך לכותל :-) אז קבל ח"ח גם על חירוף הנפש!!
[ליצירה]
יחסי שינאה-אהבה, זו בדיוק כוונתי. מצד אחד, האדם פוגם בנוף- מציב עמודי חשמל באמצע ההרים, מתערב. מצד שני, אותם עמודים משתלבים נהדר ויוצרים יופי של קומפוזיציה (בעיניי). אנחנו הבוחרים איך להתבונן, ואולי גם בוחרים באיזו צורה להתערב לו למדבר, בשקט הנהדר הזה שלו.
[ליצירה]
שם בדוי- זה כמו להפגין נגד ניסויים בבע"ח אל מול הכור בדימונה. נכון, זה חשוב, אבל זה לא המקום המתאים.
ניצן- לא, אמירה אינה מספיקה בכדי להפוך תמונה לצילום אומנותי. היא אמורה לבוא בנוסף לעיצוב ויזאולי: קומפוזיציה, מיסגור כלשהוא, מיקוד, עומק שדה וכו וכו.
[ליצירה]
לקח לי זמן,אני מודה. כבר התכוונתי לשאול "מה זה הגוש מתחת לפנס הרחוב" ואז נתקלתי בכותרת. מאוד אהבתי את התחושה המועברת (של גשם זלעפות,לי באופן אישי), אך אולי כדאי להדגיש קצת את תווי המיתאר של הכנר.
תגובות