[ליצירה]
אני קצת פוחדת בתגובה כי את יודעת מי אני
( למיקרה ושכחת תיזכור:סיגלית- שם הבובה לשעבר,קולאג -המילה הריאשונה שראיתי במילון)
יפה , מאוד יפה. גם אני חושבת שהמדבר זה חותם אלוקים כמו שאמרת
נ.ב -תודה על התגובה שלך היא עודדה אותי ובקשר לשם שלי לבנתיים הוא ישאר ככה למרות שאני שונאת אותו ובא לי לשנות אותו אבל זה יחכה למועד המתאים ...וכשתיראי אותי תגידי לי אם אני פוצית פלצנית
או שאולי ...פיצוצית
[ליצירה]
ההה...
איזה קטע.. אפעם לא חשבתי על מדבר ככה..... תמיד מדבר היה בשבילי חום וחול [רק חול וחול...] והרבה ללכת בעיקר....
אבל מצד שני כשאני חושב על זה.... אם אתה על הפאג'רו קינג, או על הלאנגקרוזר, או על הגראנד צ'ירוקי אז בעצם מדבר מקבל מה זה משמעות אחרת.... דיונות חולפים במהירות.... קפיצות וטלטולים.... רוח עזה על הפנים.... מדהים!! [במויחד כשאתה בפנים עם המזגן ועם O'straveganza במערכת 8 רמקולים..... נהנה ממרחבי החול האין סופיים הנראים במראה ומתרווח לך במרחבי העור האין סופיים שבפנים.... שיא הכיף מדבר!!!
אלוקי לחלוטין:)]
לאאא עופים!!! בכלל לא הבנת את הנקודהההה!!!! אוווף!
[ובריצונות - בכל מקום אפשר למצוא את אלוקים. יפה עשית כשמצאת אותו בכזו עוצמה במדבר:)]
[אה כן, זה גם כתוב יפה! אמנם קצר לטעמי [....] אבל יפיפה!]
[ליצירה]
המממ חזק..
כמה שזה נכון לפעמים, הרבה יותר קל לברוח מדברים ולהתחבא מאחורי סלעי הציניות כמחסה לשפנים... הרבה יותר פשוט להתכחש להכל ולהתעלם מהכל ולחיות את ה'נאבאכיות' העצמית... אדם כמהה לצומי ולפעמים יעשה הרבה דברים ראדיקאלים כדי לקבל אותה...
מצד אחד, כמה נעלמת היא האמת... בדור של פילוסופיה דואלית, כשהפילוסופיה פחות או יותר מיצתה את עצמה, או שבעצם אמרה שהיא לא יכולה להגיד כלום... בדור שכל אחד יכול להגיד ולחשוב מה שהוא רוצה בשם הפלורליזם הכמעט צרוף, בעולם שהאמת תהיה נעלמת... היכן היא האמת הזו? הכין?
ומצד שני, כמה נפוצה היא האמת.. בכל מקום, בכל שניה, בכל צד ושעל של המציאות... אמת! אמת אלוקית. רק צריך להסתכל בצורה הנכונה... - כמו שאומר הרב סולוביצ'יק על 'איש ההלכה' - שאצלו הכלים ההלכתיים הם אפריורים, קודמים להסתכלותו בעולם... איפה שמישהו אחר רואה מעיין יפה נובע איש ההלכה רואה הלכות מקוואות... רק צריך להסתכל ולראות בכל רגע איפה האמת פורצת מהמציאות... מזה אסור לברוח, המראה כל כך נהדר...
[מזכיר לי שעוד שעתיים בערך יש הרצאה פה בעיה"ק פ"ת של פרופ' נתן אביעזר... אני משער שזו תהיה ההרצאה שלו על בריאת העולם... סתם דוגמא, איך הקב"ה משתלב ממש יפה באמירה המדעית כיום... [וכמה טוב שהמדע כבר לא שואל 'למה' אלא סתם 'איך'...]
[ליצירה]
אוי!
ממש עצוב... מסתיים ביאוש טוטאלי שכזה, חוסר אונים...
אבל המשלה יפה מאוד- על החדר האפל והקשרים, האור שמעבר לדלת...
וכמובן- ברוכה הבאה!
הרבה הצלחה :-)
[ליצירה]
סוערה איזה כיף שאת מתייחסת לקוראים החדשים!
בואנה צריך פוווווול אומץ בשביל לפרסם כתבים אשיים באתר.
חוץ מזה אין ממש מה לעשות באתר אם לא נרשמים- סתם! זה פשוט יותר כיף להיות חלק!
עוד דבר- אני מתה על האתר!!!
[ליצירה]
יפה אהבתי. ורק רציתי לומר שתפילה שלך לא תלך לעולם ריקם משהו שומע שם למעלה ונותן תשובה. לא תמיד לנו היא נראית נכונה וטובה אבל מי אנחנו שנחליט אנחנו כאן וזאת המציאות שלנו ולא לחינם ואיתה נתמודד וממנה נצמח ואולי נגלה אחרי שנתגבר שטוב שכך היה על אף שהיה קשה ומתיש. א לוקים לא שוכח אף אחד ומוליך כל אדם בדרכו, שלו המתאימה רק לו....
קטע ממש יפה! בהצלחה אני
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
סוערה איזה כיף שאת מתייחסת לקוראים החדשים!
בואנה צריך פוווווול אומץ בשביל לפרסם כתבים אשיים באתר.
חוץ מזה אין ממש מה לעשות באתר אם לא נרשמים- סתם! זה פשוט יותר כיף להיות חלק!
עוד דבר- אני מתה על האתר!!!