לדעתי עצם השאילה מקרבת אותך לתשובה, זה מכניס בנאדם למצב של מודעות שהשאלה הזו קיימת וצריך למצוא לה תשובה.. כששואלים שאלה ואין לה תשובה ידועה מראש, יש הרבה אפשרויות לתשובה וזה משאיר פתח גם לדמיון.. :)
(התפלספתי קלות, אבל זה נראה לי דווקא נכון.)
תמי -
תודה! שיניתי... (עכשיו אפשר לאמר שגם לך יש חלק ביצירה שלי.. קריצה)
מיבלאש -
בוודא שטורחים לשאול. תחשבי על זה. שכאת שואלת אלה כשאת לא מבינה משהו, זה בדיוק זה. את שואלת גם אם את לא יודעת את התשובה. השאולת על מנת שאחר כך תהיה תשובה ואז תביני.
גורמים רבים להשלמה - יפה!
* שאלות המוצבות, ללא כל רקע. לאחד זה יכול לדבר על אלוהים, לאחר על חבר, וכו'. אני אוהב את הפתיחות, במיוחד כשהיא משולבת ביופי.
* סיום הבנוי משינוי הגודל (מצב שקט), והבנת מעמד המשורר. חביב בהחלט...
* כתיבה קלה ופשוטה. זורמת כמעט בשלמות בקצרצר הזה.
* יש מקום להאריך, לדעתי, שכן הששאלות בוקעות מכל שורה. יצירות קצרות טובות בד"כ כשהן ממצות את עצמן במילים יחידות, אך פה יש משהו הרבה יותר רחב. איך שתרצי, בכל מקרה.
תודה!
[ליצירה]
לדעתי עצם השאילה מקרבת אותך לתשובה, זה מכניס בנאדם למצב של מודעות שהשאלה הזו קיימת וצריך למצוא לה תשובה.. כששואלים שאלה ואין לה תשובה ידועה מראש, יש הרבה אפשרויות לתשובה וזה משאיר פתח גם לדמיון.. :)
(התפלספתי קלות, אבל זה נראה לי דווקא נכון.)
[ליצירה]
הייתי מגדירה את זה כעליה.
(אם הבנתי נכון למה אתה מתכוון בעליה/ ירידה)
כי בבית הראשון כתוב שאין כח לכלום,, בקושי לנשום. ובבית השני היא הופיעה, היא הכניסה חיים לדממה.. נכון שאחר כך כתוב שהשנה הכניעה את גופי, וזה היה בעקבות בואה. השנה זה מרגוע לנפש, זה מנוחה לגוף בכלל. והיא זאת שהכניסה את החיים לדממה ואפשרה אחר כך לגוף להרגע ולהרדם. כי לפני זה אפילו מצב של שינה לא היה אפשרי.
מקווה שהבנת..
תגובות