אויש, זה לא כ ז ה מסובך..
הרעיון ממש יפה, לא מסכים איתו אבל הוא מן דימוי חי שנותן משמעות אחרת (מהמשמעות שעולה ברגע הראשון) לכותרת.. נראה לי שהיית יכול קצת יותר להשקיע בזווית צילום ובתאורה, אחרי הכל זאת תמונה מבויימת..
[ליצירה]
אויש, זה לא כ ז ה מסובך..
הרעיון ממש יפה, לא מסכים איתו אבל הוא מן דימוי חי שנותן משמעות אחרת (מהמשמעות שעולה ברגע הראשון) לכותרת.. נראה לי שהיית יכול קצת יותר להשקיע בזווית צילום ובתאורה, אחרי הכל זאת תמונה מבויימת..
[ליצירה]
תמונה היא כמו מילה שפורסמה שלא ניתן להשיבה. אפשר להגיד שהדברים הוצאו מהקשרם אך אין לדיין אלא מה שעיניו רואות. אז תעשי רושם טוב מוציאים אותך לאור...
[ליצירה]
אני אישית( לצערי או שלא עוד לא החלטתי) לא יצא לי להיות בפינוי עצמו אבל הכמות שבכיתי בזמן הזה היה רב ואת העברת את התחושות בצורה טובה.
מאיר, גם אתה נראה לי צריך ללמוד מאותם אנשים שהזכרת, מה אתה במדינת פלסטין הכבושה ואני אפילו ראיתיך באיליה קפיטולינה.
[ליצירה]
זה טיפה מזכיר לי סבא של מישהו שלא רצה שיעשו לו מסיבה גדולה ליום הולדתו ה-80 כי אחיו נפטר יום אחרי שעשו לו מסיבה ליום הולדתו השמונים. רק שכאן את כן יוצאת לקנות את התיק ובמקרה שהבאתי לא היית יוצאת
[ליצירה]
הנזק הבל יתוקן הוא לא בהקמת החממות מחדש אלא בהרבה סחורות שאבדו שאיבדו יחד איתם לקוחות ואמנם מצע מנותק הצליחו להעביר ברובו שאר הדברים שגדלו בקרקע גדלו בקרקע מאד מסוימת וזאת קרקע חדשה שלא נדבר על האקלים השונה מהים לבין שאר הנגב המערבי
תגובות