[ליצירה]
ראיתי אותך
מיכלוש
אף שאנחנו כבר לא נושמות בדיוק את אותו אויר (ובפרט שהאויר כאן כל כך הרבה יותר קרררר) נהניתי לחוש את עצמיותך מחדש כשקראתי את הקטע הזה.
ממש ראיתי אותך עומדת נגד עיני...
מקוה שהכל טוב. אל תפסיקי לכתוב, למרות מכשולים למיניהם (עיין ערך פסיכומטרי)
[ליצירה]
וואו, יש פה הגזמה היסטרית. מי אמר שמניין נשים יפיל את כולם מסוף העולם? שלא תבין לא נכון, אני לא פמיניסטית, וכשנשים רוצות לעשות מצוות "גבריות" בשביל להרגיש קוליות ו"יותר קרובות לאלוקים", אני חושבת שזה פסול. אבל מניין נשים זה לא היסטרי, וחוצמיזה, אנחנו בטוח שרות שירי נשמה פי אלף יותר יפה (ומי אמר ששירי נשמה לקחנו ממכם???) זה מה שיש לי להגיד. והגיע הזמן שתלמד גם אתה לסרוג כיפות.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
התפעמות.
(זו המלה היחידה שעלתה בראשי בשביל לתאר את החויה. חבל שקשה להעביר הרגשות למלים)
איזה כיף להיות חלק מצוות כתיבה אדיר.
עלי והצליחי.
[ליצירה]
[ליצירה]
שייתמו צרותינו
למיכל ניצוץ יקירתי משכבר הימים...
הלוואי שכל הנבחנים ימצאו נחת ושמחה מהשיר הזה, ויהיו מרוצים בסוף למרות כל מה שמעולל המרכז הארצי לבחינות והערכה לנפשם העדינה...
אוהבת, אביטל
[ליצירה]
תודה על הביקורת הבונה!
גם אני הרגשתי שזה ארוך, אך איני יודעת מה גרם לי ללחוץ כל כך מהר על ה"שלח"... אין דבר. אולי זה מבטא את העידן שבו אנו חיים-- מתפשרים על ה'בערך' בשביל שזה יהיה מהר. רק שלא נעשה זאת בהחלטות חשובות! ושתמיד נשים את הדגש ביו"ד.
תראי איזו התפלספות.... אבל אני יודעת שלא אכפת לך....
מתגעגעת!
[ליצירה]
מיכלי...
אין מלים. כ"כ מבטא את האמת ברבדים הפנימיים של כל בן אדם (כולם!). הנשמה תמיד מחפשת את יוצרה. רק לפעמים קשה להרגיש את זה מבחוץ. ברכותי שהצלחת לחשוף אצל עצמך את רצון האמת.
אוי, המדרשיסטיות של ימינו...
תגובות