לחלוטין ארבע מימדי כוכב.. ואולי לא כל כך צר שחסרות מילים כאשר אפשר להתבטא אפילו במבט קטן. הקינה שלי מתייחסת כנראה לכל מה שקשור לעולם הווירטואלי הזה....
אני אחשוב על זה...
קראתי את שכתבת וחייכתי. יש משהו בדבריך. כנראה שהרגש הזה קיים בכולנו אי שם פנימה ואנחנו כל כך עקרים ועטופים ומעוטי יכולת לעומת כל הפנים הסוער והמטורף הזה. מתי כבר יגיע היום.. והאמנם יגיע היום או שלנצח ניוותר מחוסרי הבעה מילולית.??
הנייר הצהוב אינו מבין
תכולה נשגבת
מלבין עצמו
כאילו לא קיים
המיית צבע
מורחת אותיות ישנות
ונקודות מכחול
מכריזות "מלחמה"
עושה לעצמו
קמט ועוד קמט
מטוס,ציפור
העיקר להתעופף
[ליצירה]
לחלוטין ארבע מימדי כוכב.. ואולי לא כל כך צר שחסרות מילים כאשר אפשר להתבטא אפילו במבט קטן. הקינה שלי מתייחסת כנראה לכל מה שקשור לעולם הווירטואלי הזה....
אני אחשוב על זה...
[ליצירה]
קראתי את שכתבת וחייכתי. יש משהו בדבריך. כנראה שהרגש הזה קיים בכולנו אי שם פנימה ואנחנו כל כך עקרים ועטופים ומעוטי יכולת לעומת כל הפנים הסוער והמטורף הזה. מתי כבר יגיע היום.. והאמנם יגיע היום או שלנצח ניוותר מחוסרי הבעה מילולית.??
[ליצירה]
הנייר הצהוב אינו מבין
תכולה נשגבת
מלבין עצמו
כאילו לא קיים
המיית צבע
מורחת אותיות ישנות
ונקודות מכחול
מכריזות "מלחמה"
עושה לעצמו
קמט ועוד קמט
מטוס,ציפור
העיקר להתעופף
[ליצירה]
הוי אופטימית, הלוואי שהייתי יכולה להגיד שצדקת.
אבל לא. אני לא מרגישה מהשיר שהיא למדה, לעיתים אנחנו שמים לב רק לארבע אמותינו ולא רואים שבדרכינו הביתה עבר ילד מתוק בעל חיוך של קסם, חתול פוזל שיכול לעשות את היום, התחלת פריחה של אמצע החורף, שמיים בצבעי נדירותם יפים כמו שרק הם יכולים להיות, קרן שמש מאוחרת..
אבל מה שכן, לנו בטוח השארת נקודה למחשבה, וזה, ודאי חיובי ואופטימי... :)
[ליצירה]
בדרך כלל איני נוטה לתקן כי בעצמי קטונתי, אך הרגשתי שיש לי כאן שני "אינו" מיותרים שמפריעים לי לזרימה של היצירה ואולי אני טועה, כרצונך.
לדעת לקבל את הטוב.
האילן הצוחק בגשם,
אינו מיצר על גשמי האתמול,-
דואג על גשמי המחר.
לדעת להרפות.
הנהר השוטף, אינו עוצר זרימתו
לברור אבנים קטנות בדרך,-
אינו יוצר מעגלים סביב עצמו.
כך נראה לי, אך משעשיתי את זה, האינו בבית השני, זה שמתיחס למעגלים אולי כן במקומו... בלבלתי את עצמי. לשיקול דעתך.
בכל מקרה, נפלא! אהבתי ביותר והפנמתי!
מקווה גם ליישם...
[ליצירה]
אבל זה בדיוק הענין טובי, אני בטוחה שכתבת, ושרבים וטובים ממך כתבו עוד לפניך, אבל נקודות כמו של כוכב, לא נבראו מעולם! עד שבא כוכב והפיח בהן רוח חיים!
וזו הגדולה.
[ליצירה]
:) מה עבר עלי הלך?
הבל. הרבה הבל. מאיסה.
אבל כמו שבטח שמת לב, תאריך כתיבת ה"הבל" הינו ה 16/2/2005 ומאז המון קין עבר בנהר.
ואפילו קין כבר חלף לו ועכשיו, המון אדם.. :)
תגובות