תודה כוכב, אני מניחה שאין ברירה... מנסה לקבל את מילמולי באהבה...
סתיו-
אני לא חושבת שהבנתי את ההערה. ה"את" מנוקד בצירה. זה ברור יותר? או שעדיין...?
דעה-
זה או שמתחברים להרגשה, או שלא. אין על מה להתנצל.
הדס וכולם-
תודה.
סליחה על ניצול השיר למטרות אחרות,אבל:
מחר,יום רביעי,כ"ג תמוז(,7\19 )יתקיים מפגש צורה בגן הורדים שבירושלים (ליד הכנסת)בשעה 18:00
אנא אשרו הגעתכם במהירות האפשרית (עוד הערב)
כדי שלא נאלץ לבטל את המפגש...
(לאישור הגעתכם בפורום:כשנכנסים לחלון שנקרא "פורום" כתוב בתחתית העמוד "הודעות אחרונות בפורום"-הכנסו לקישור של "מפגש גיוס" בעמוד 2.)
[ליצירה]
תודה כוכב, אני מניחה שאין ברירה... מנסה לקבל את מילמולי באהבה...
סתיו-
אני לא חושבת שהבנתי את ההערה. ה"את" מנוקד בצירה. זה ברור יותר? או שעדיין...?
דעה-
זה או שמתחברים להרגשה, או שלא. אין על מה להתנצל.
הדס וכולם-
תודה.
[ליצירה]
סליחה על ניצול השיר למטרות אחרות,אבל:
מחר,יום רביעי,כ"ג תמוז(,7\19 )יתקיים מפגש צורה בגן הורדים שבירושלים (ליד הכנסת)בשעה 18:00
אנא אשרו הגעתכם במהירות האפשרית (עוד הערב)
כדי שלא נאלץ לבטל את המפגש...
(לאישור הגעתכם בפורום:כשנכנסים לחלון שנקרא "פורום" כתוב בתחתית העמוד "הודעות אחרונות בפורום"-הכנסו לקישור של "מפגש גיוס" בעמוד 2.)
[ליצירה]
מצטרפת.
אכן פשוט ויפה ואמיתי כל כך.
מרגישה הזדהות כל כך גדולה.
ובעיקר- התחיה המחודשת שבסתיו שמביאה איתה רצון לחיות באמת. הכמיהה להיות חלק מהחיות הזו ולא רק להתבונן בחיות ולעבוד קרוב אליה..
אוהבת מאוד
ועם כל קריאה, יותר ויותר.
[ליצירה]
חחחחחחחחח אני מדמיינת אותך אומר את זה , בקול שצריך לומר, וקשה לי לא לצחוק! כוכב, אתה ועולם הפשע לעולם לא תתחברו וטוב שכך! המממ
להזהיר אותו קודם? אבל כוכב, להגיד לו "י'שך פנים יפות" לא רלוונטי אין לו ראש. זו עיקר הבעיה שלו. אילו היה לו ראש והיה תופס את משמעות קיומו, כבר מזמן היה תולה את עצמו, או בוחר מוות איטי יותר אפילו, בשביל לסבול בדרך... לא?
[ליצירה]
האמת נתנאל, שאם היית מעט יותר מתוחכם במשחקך, אולי הייתי קונה אותך. אבל הצלחת להגיע למקסימום משחק של בלון נפוח (פשוט כי לא היה נעים להשתמש במילה פלוץ) אז נכון, גם זו בחירה ואמנות, (לשחק), אבל לפני שאתה עולה על הבמה, שים לב שאתה בקיא בטקסט ולך עם הדמות שלך באמינות. הדבר שהכי ממרגיז את הצופה, זו דמות לא אמינה. ולא, אפילו בתור בלון נפוח לא הלכת עד הסוף. מה שכן, לפחות נראה שאתה נהנה מזה וזה גם חלק חשוב בתור שחקן. אז עכשיו תגיב גם על ההודעה שלי בצורה משתלחת עם ניסיון הסתרה לכך שאתה מעוניין לפגוע ונקום אלא שלאחר שורות אלה תחליט שבתור פרנציפ אתה לא מגיב כי אני לא שווה תגובה, עזוב ת'סרט. אני לא נכנסת למעגל האווירי המאיים להתפוצץ ולהשאיר אחריו יריעות גומי בלונים פזורות במסכנות על הקרקע .
נקודה למחשבה.
בידידות, כיסוף.
[ליצירה]
כן, מתגובתו של שי, אני מבינה שהתנסחתי לא מדוייק.
חוזרת ומדייקת, כשכתבתי בהתחלה, כוונתי היתה בחלק הראשון, כולו כמכלול סוער. אך ללא ספק קיימת ההדרגתיות. הוא בעיני מן קפיץ שמכווצים אותו בכיוון סילסולו. מתחיל להתכווץ ולהתכווץ עד שכבר אי אפשר... אז, פורץ גבולותיו לכל עבר.
[ליצירה]
ושוב כהרגלי בקודש, דגתי יצירה עתיקה שנגנזה וראויה שתקום שוב לתחיה.
לעומת חוסר המשמעות שיכול להוציא אותי מדעתי לעיתים לא רחוקות, חוסר המשמעות שלך מוקי, עושה חשק לתור אחר חוסר המשמעות..
הכתיבה כל כך זורמת עד שיכולתי לצייר בדמיוני הפרוע סרט שלם שמתחילתו ועד סופו לא נחתך מהפרעה כלשהי.
נחת.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
תגובות