שיר יותר טוב? בעצמי התלבטתי לאן לשייך, הכל התחיל מהתמונ, היא זאת שרצתה פומביות אבל לא הצלחתי להגדיר כחזותי. תוך כדי ניסיונות כושלים להכניס את התמונה, התחיל לזמזם לי המשפט/שיר הזה שגם אותו לא ידעתי לאן לסווג, התלבטתי גם אם יפה להם יחד או לא. המממממ יש רעיונות?
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
לפחות אצלי ההרגשה תמיד היא שהמקור ליצירה הרבה יותר יפה ומדהים מהיצירה עצמה כי המקור בעצם נגע בי והיצירה היא רק תוצאה מאותה נגיעה.צריך רק לזכור שלפעמים,לאחרים,המקור ליצירה לא נוגע באנשים כל-כך עמוק כמו שהוא נוגע באנשים מסויימים.אחרת,כולנו היינו כותבים על אותם דברים את אותם הדברים.
לכן,אולי באמת כדאי לסווג את היצירה כשיר ולהוריד את התמונה.אבל זו רק דעתי.
[ליצירה]
דילמה
שיר יותר טוב? בעצמי התלבטתי לאן לשייך, הכל התחיל מהתמונ, היא זאת שרצתה פומביות אבל לא הצלחתי להגדיר כחזותי. תוך כדי ניסיונות כושלים להכניס את התמונה, התחיל לזמזם לי המשפט/שיר הזה שגם אותו לא ידעתי לאן לסווג, התלבטתי גם אם יפה להם יחד או לא. המממממ יש רעיונות?
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
לפחות אצלי ההרגשה תמיד היא שהמקור ליצירה הרבה יותר יפה ומדהים מהיצירה עצמה כי המקור בעצם נגע בי והיצירה היא רק תוצאה מאותה נגיעה.צריך רק לזכור שלפעמים,לאחרים,המקור ליצירה לא נוגע באנשים כל-כך עמוק כמו שהוא נוגע באנשים מסויימים.אחרת,כולנו היינו כותבים על אותם דברים את אותם הדברים.
לכן,אולי באמת כדאי לסווג את היצירה כשיר ולהוריד את התמונה.אבל זו רק דעתי.
[ליצירה]
לחלוטין ארבע מימדי כוכב.. ואולי לא כל כך צר שחסרות מילים כאשר אפשר להתבטא אפילו במבט קטן. הקינה שלי מתייחסת כנראה לכל מה שקשור לעולם הווירטואלי הזה....
אני אחשוב על זה...
[ליצירה]
אוהב להכניס לנו גולים מה??
ומצליח בכל פעם מחדש...
כל הכבוד!
עשה לי צמרמורת קלה,
אבל החשק שלי לבשר עלה לאחרונה (כנראה ה b12...) אז שועשעתי יותר משצומררתי...
התנצלותי לצוף וחברותיה...
[ליצירה]
[ליצירה]
חבר באשר הוא,
מהווה ראי לעצמנו.
לאני שבתוכנו.
התבוננות פנימית, חיצונית, פנימית
וחוזר חלילה
ילבינו או ישחירו.
מחשבה כתובה...
שתהיה שנה של לבנים פנים וחוץ.
[ליצירה]
אכן כואב. גורם לי לרצות להיוולד מחדש בעבר...
כריתת העץ, כריתת הישן והטוב, כאב הציפורים הבוגרות שרואות איך דור הולך ונעלם ועושר העבר נכרת באכזריות, והגוזלים, שלא יזכרו דבר ולא יזכו להתרפק על עושרו של עץ...
"חדש ימינו כקדם"....
[ליצירה]
זה כמו שוקולד מריר איכותי איכותי, מריר במידה רבה מידי, אבל משאיר שובל כל כך איכותי וטוב... אני חייבת לחזור אליו שוב מאוחר יותר זה פשוט קסם בעיני מה שעשית כאן. הצלחתי להיות מובלת כבתוך סרט שורה אחרי שורה. אחזור גם אחזור אליו יותר מאוחר, לא מגיע לו העוול שבתגובה כה נמהרת, מחייב עוד כמה קריאות.
תגובות