.-.-.-.-.-ואיך שנשמתי הכל
נגמר.
שעון החול לא הולך
.ס-ר-ו-ו-ר-ב
אם אני אוכל
לצנוח אל תוך
באר השכחה
לשתות ממנה
כמלוא הכאב
כמלוא הזכרון...
אני אחזור שוב.
אני אפנה שוב
לכוון שלא,
לא רוצה בכלל
להזכר בו.
[ליצירה]
בתור מתנחלת בהתנחלות שנחשבת התנחלות 'עשירה', ולא נדבר עכשיו על סטיגמות ספציפיות שהן, כמה צפוי גם לא נכונות, אני מוחה.
אדון שמואל ירושלמי, מה היה המעשה הציוני האחרון שלך חוץ מלבלבל לנו בשכל אידיאולוגיות שאולות מהכותרות של 'הארץ'??? ואפילו באותן מילים???!!!
נורא יפה מצדך, באמת, לדבר על מצב סוציו-אקונומי מסויים ששורר מדינה, על הפער, על השוני, על האפליה וכו', אבל לפחות תברר כמה עובדות לפני כן: אני לא יודעת איפה אתה גר, אבל אני בטוחה שאגרת השמירה שלך נמוכה פי כמה משל ההתנחלויות. ההתנחלויות משלמות עבור השמירה עליהן זה אחד. ושתיים, למדינה יש אינטרס ליישב במקומות מסויימים בארץ הקטנטנה והיקרה שלנו, אז היא גורמת להם להיות אטרקטיביים בעיקר לזוגות צעירים: הווה אומר בתים יחסית זולים. קרקע על שפת הים עולה פי כמה מקרקע נידחת בדרום הר חברון משום שהיא יותר מבוקשת! היצע וביקוש ... ואם בא לך על מקום זול לא בהתנחלות אז תמיד יש את הנגב, גם שם בונים בתים בפחות מ100 אלף דולר, (שחיתות?! לפי שיטתך.. המדינה 'גונבת' אדמות בדוואים , האם גם זהו 'כיבוש'?)אתה מוזמן לרכוש קרקע מדברית לממש את הציונות שלך, מה שהיא לא תהיה ולהפסיק ליילל, לטובת כולם.
תגובות