[ליצירה]
אויאויאוי...
אמה - בתור בת אולי קשה לך להבין את הקטע... בהחלט נסחפת. למה להוציא עליו את כל העצבים?!
וקוקו שקר זה חצי קוקו!!! באמת, אנשים! חור בהשכלה!
[ליצירה]
מי שמדבר... תסתכל בתגובות שלך לחבר'ה אחרים פה בצורה, על היצירות שלהם.
אז נכון, אתה כותב אולי בצורה יותר יפה מאיתנו, מילים יותר גבוהות, וביקורת כאילו יותר בונה, אבל אתה לא פחות גרוע, אם לא יותר - כי אתה עושה את זה במסווה של ביקורת, כשבעצם אתה לא מראה יותר מאשר זלזול ופגיעה ביוצר.
[ליצירה]
ככה -
יש את הקאנג'י שהוא הכתב בציורים, כל ציור מייצג מילה. הוא נכתב מלמעלה למטה. יש כ2000 קאנג'ים נפוצים יומיומיים, שמי שיודע אותם יכול להסתדר ביפן.
יש את ההיראגאנה - שהיא כתיבה של ממש באותיות, או בעצם הברות. יש 46 אותיות. היא משמשת לכתיבת מילים שאין להן קאנג'י, או להטיית קאנג'י (למשל להטות פועל לזמנים שונים).
הקטאגנה היא כתיבה באותיות אך היא נראית שונה, היא חדה יותר, והיא משמת לכתיבת מילים מחוץ לשפה היפנית - כמו מילים בלועזית ו... קללות.
אני חושבת ששתי האחרונות נכתבות משמאל לימין אבל אני לא בטוחה.
[ליצירה]
תראו תראו מה מצאתי באינטרנט על שמואל ירושלמי.. (והדגשתי ב** מילים חשובות)
עד עתה, תחת קולמוסו, יצאו למעלה מאלף שירים *במגוון רחב של נושאים* בעלי ערך כלל - אנושי, וביניהם: סוציאליזם ומרקסיזם - לניניזם; מאבקים חברתיים; מחאה על אי - צדק ואי - השוויון; איכות - סביבה, וכו'. שיריו, פורסמו במקומונים שונים באיזור הנגב; כמו - כן, חלקם תורגם לערבית ופורסם בעיתונים *ערביים* בצפון.
[ליצירה]
תגובות