ברוך ה', לא בי המדובר. או שכך לפחות... נראה לי...
סניליות
-------
חולה אני מדי
מכדי להגיב
על כל שטות
הנאמרת...
...עלי
(או אפילו) מלפני
מאחורי ומצדדי-
הוא העומד!
[ליצירה]
אם זה אכן קרה-
אז זה חמור ביותר! (אבל שוב אעיר, בפעם המליון ואחת [גם אם הכותב לא ישמע לי, וכמעט ברור שלא ישמע לי] שלא הייתי קורא לקטע זה "שירה". לדעתי- קטע, המתייחס לאירועים אקטואליים, ואשר מופיעה בו הפנייה נורמטיבית ברורה, אפילו אם היא מופיעה בלשון "מצועצעת"- אינו ראוי לשם "שירה". נקודה.)
[ליצירה]
אז מה את רוצה
לומר לנו, שאין הרבה הבדל בין חילונים לדתיים? לענ"ד בזה את צודקת בהחלט: בין החילונים הפטריוטים של אז ובין הדתיים-לאומיים של אז- לא היה הרבה הבדל. אבל היום- המצב שונה לחלוטין. הלוואי על כולנו- בית חילוני כזה. פשוט- הלוואי על כולנו. גם על החילונים וגם על אלה המכונים: "חרדים". שבוע טוב, החזן.
[ליצירה]
יפה, אהבתי.
המדרש על המאורות ואימרתם של חז"ל- אכן הולכים יד-ביד ומשלימים זה את זה! ו-כן, גם אני חושב שהרבה מאימרותיהם של חז"לינו הם פאראפראזות ותגובות לאימרותיהם של חכמים יווניים ורומים. בהחלט שווה בדיקה!
[ליצירה]
[ליצירה]
כן רבותיי
ראינו זה-עתה דו-שיח רומנטי מלהיב ביותר בין אישה לבעלה. עליי לציין שלא בכל-פעם יוצא לי לקרוא דיאלוג כזה פואטי ורומנטי, מרטיט-לבבות. יישר כוחכם!
החזן.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
יפה, אהבתי.
יצירה סנטימנטאלית ורגישה, הממחישה את היהודים "ההם", היהודים ניצולי השואה ויהודי הדור הקודם בכלל (ו-איזה יופי! סופסוף יצירה שמוזכר בה "חזן"!). אהבתי, באמת שאהבתי, החזן.
תגובות