• צור קשר
  • נספחים
    • קניה / מכירה
    • טריוויה
    • לוח עברי לועזי
    • שמך בפסוק
  • הרשמה
  • אקראית
  • יוצרים
    • אחרונים
    • ראשונים
    • לפי א ב
  • יצירות
    • אחרונות
    • ראשונות
    • לפי א ב
  • עמוד הבית
מביאה לך חומר טוב.

עט עפרון

  • 8/7/2003
  • עוף עם פלאפון

תגובות

  • Image רן * ---
    גם לי יש קטע כזה שכתבתי לפני חודש באחד הלילות, ואותו כתבתי כקטע מהלב, בלי צורה. נראה לי לפעמים, שאחרי שכתבת שיר בפרץ של התרגשות, ואז אתה מוחק או משנה בו איזו מילה כי היא לא תתאים למשקל, הוא גם מאבד משהו, אבל גם מקבל. מין יחסי גומלין שכאלו.
    ventolin brez recepta go ventolin smpc
    ceftinex 125 click ceftinex 600 mg kullananlar
    voltaren click voltaren precio
    buscopan dosierung bioselect-us.com buscopan plus
    quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
    cordarone amiodarone cordarone medicin cordarone
    buscopan hund sentencingguidelines.co.uk buscopan preis
  • Image סוערה בת חורין היי!
    זה יפה ממש! אהבתי גם במפגש =)
    ceftinex 125 ceftinex 600 mg fiyat ceftinex 600 mg kullananlar
    cordarone amiodarone cordarone medicin cordarone
    buscopan forte buscopan buscopan
    amoxicillin open amoxil suspension
  • Image *מתקרבת * ...
    אהבתי (:. הזכיר לי את הטיוטות שנעמי שמר צירפה לספרים שלה.. וכמובן שתמיד מעניין לראות כתב יד של אנשים, שבד"כ רגילים לקרוא אותם בכתב הרגיל הזה של האתר... אז תגיד, חזרת? אחרי הפרידה הדרמטית?..
    ibuprofen gel ibuprofen 800 ibuprofen kruidvat
    quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
    cordarone amiodarone cordarone medicin cordarone
  • Image מירוש 11/2/2007 14:37:12
    כל כך רכבת ישירה לאהודות. כל כך!
    arcoxia spc speeddatingmixers.co.uk arcoxia 90
    cialis sample coupon prescription coupon cialis coupon
עוף עם פלאפון
  • האמת אני חייזר, אבל אני לא מספר את זה לאף אחד כדי שימשיכו לחשוב שאני בייניש בשיעור ו' ...
לקט יצירות
  • "זה ראה והתקדש"
  • פו"פ שלישי מהשמש - 3
  • פו"פ שלישי מהשמש - 6
  • לילי זכרון. חלק אחרון.
  • פו"פ שלישי מהשמש - 2
קשור אלי
  • תגובות עלי
  • תגובות שכתבתי
  • [ליצירה] --- גם לי יש קטע כזה שכתבתי לפני חודש באחד הלילות, ואותו כתבתי כקטע מהלב, בלי צורה. נראה לי לפעמים, שאחרי שכתבת שיר בפרץ של התרגשות, ואז אתה מוחק או משנה בו איזו מילה כי היא לא תתאים למשקל, הוא גם מאבד משהו, אבל גם מקבל. מין יחסי גומלין שכאלו.
    ventolin brez recepta go ventolin smpc
    ceftinex 125 click ceftinex 600 mg kullananlar
    voltaren click voltaren precio
    buscopan dosierung bioselect-us.com buscopan plus
    quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
    cordarone amiodarone cordarone medicin cordarone
    buscopan hund sentencingguidelines.co.uk buscopan preis
    [ליצירה]
  • [ליצירה] היי! זה יפה ממש! אהבתי גם במפגש =)
    ceftinex 125 ceftinex 600 mg fiyat ceftinex 600 mg kullananlar
    cordarone amiodarone cordarone medicin cordarone
    buscopan forte buscopan buscopan
    amoxicillin open amoxil suspension
    [ליצירה]
  • [ליצירה] ... אהבתי (:. הזכיר לי את הטיוטות שנעמי שמר צירפה לספרים שלה.. וכמובן שתמיד מעניין לראות כתב יד של אנשים, שבד"כ רגילים לקרוא אותם בכתב הרגיל הזה של האתר... אז תגיד, חזרת? אחרי הפרידה הדרמטית?..
    ibuprofen gel ibuprofen 800 ibuprofen kruidvat
    quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
    cordarone amiodarone cordarone medicin cordarone
    [ליצירה]
  • [ליצירה] כל כך רכבת ישירה לאהודות. כל כך!
    arcoxia spc speeddatingmixers.co.uk arcoxia 90
    cialis sample coupon prescription coupon cialis coupon
    [ליצירה]
  • [ליצירה] היי סחה בפתיחה על אף ש'אני' ו'שורות קצרות' או 'שירים קצרים' או בכלל כל דבר שקשור איך שהוא לשורש 'ק.צ.ר' לא הולכים טוב ביחד - אני חייב לציין שהבאת אותה בפתיחה על מושג התשובה הפשוט ביותר! פשוט מגניב. בטח יש על זה א דוזנט אור מור פסקאות ברב זצ"ל... [רגע רגע רגע... תנו לי לנחש.... באורות התשובה!] האמת יש על זה [טוב נו, זה אני אחרי הכל...] בRב זצ"ל, ב'על התשובה' בחלק מהמאסות שם. העניין הזה של תשובה, להתקרב להתקרב, לאט לאט, אסור שיהיה יותר מדי... שחורה אני ונאווה בנות ירושלים... ולפעמים זה לא הולך - ומרגישים ריחוק.. ניתוק... בריחה..... - אבל חייבים לדעת תמיד לאן הולכים - - - כי תשובה זה מסלול מעגלי! [תבדקו למשל אצל שמואל איפה הוא הלך ואיך שהפועל שם איך שהוא הוא קשור למושג תשובה...] גם כשמתרחקים - זה תמיד כדי להתקרב. ירידה לשם עליה. 7 יפול צדיק - וקם. שהנפילה היא חלק מהותי מהצדיק. איך הצלחת לקפל את כל זה ויותר מזה בכל כך קצת שורות ומילים - אני באמת לא יודע... יש לפעמים אנשים עם הכשרון הזה.. אני פשוט לא מבין איך הם מצליחים לעשות את זה... - ואם כבר, אז כמה וכמה הערות קטן טנות לשיפור המראה החזות והצורה - שורה שלישית, 'אני נמשכת אל הנקודה' - מאחר ואין מרווח בין זה לשורה שלפני זה [כי זה סה"כ שורה שלישית..] זה נראה יותר מדי קרוב, אולי המשכי מדי לשורה שקמדה לו - ההפסקה מהשורה הקודמת קצרה מדי - אולי כדאי לחבר את זה כדי שזה גם יקרא טוב יותר - להוסיף ו' החיבור בהתחלה... 'ואני נמשכת...' וכן בקטע החשוב, 'אף לפתע' - הוא מגיע 'קרוב' מדי, ההקצנה, או הקונטרה, אולי כדאי להדגיש אותם יותר - אולי שווה לשים רווח בין השורה הזו לקודמתה שידעו שזה 'חלק אחר' בקטע? או אולי להוסיף איזו מילת חיץ שתפריד בין שני החלקים...משו שיכניס עוד טיפה זמן בין שתי השורות הללו? [ודבר אחרון - זה באמת יישר כח - אין אפילו פעם אחת את שלשת הנקודות! אמרו לי שאפשר לכתוב יצירות בלי שלוש נקודות בכלל ולא האמנתי... הנה דוגמא... ...:]) בהצלחה בקהילתנו! מהקטן שבעופות.
    ribavirin ilacabak onlineseoanalyzer.com ribavirin wiki
    zocor read zocor etken maddesi
    arcoxia spc speeddatingmixers.co.uk arcoxia 90
    amoxicillin open amoxil suspension
    [ליצירה]
  • [ליצירה] WOW... [מרגיש כמו ניאו אחרי שראה את מורפיוס קופץ מגג אחד למשנהו - פולט אנחת 'וואו....'] וואוו..... פשוט מדהים. אין לכם מושג כמה שאני אוהב את הסוג הזה של הציור... פשוט מעולה! ד.א. זה צויר על? [גודל A4? בריסטול? A2? אפשר לקבל את זה למייל כתמונה יותר גדולה כדי להדפיס ולתלות בחדר לייד האיור של ג'ורג' לוקאס?] :) ואוו... [ד.א. מה יש שם בקצה הצוק מאחורי האיל אחר? ברווז?]
    cardura cardura compendium carduran
    ceftinex 125 click ceftinex 600 mg kullananlar
    [ליצירה]
  • [ליצירה] ?? סתם שאלה, מקריאה שנייה [טוב, חמישית...] איפה היא היתה? באומן? היא כותבת 'פגישה ראשונה שאחרי', ו'נסעת נסיעה ארוכה', ואפילו אחרי זה 'חייבת לנסוע קצת'... [לחזור לאומן?!] נראה שהנסיעה שינתה אותה – אבל זה לא כל כך נשמע כמו אומן מאחר והבית כנסת ספרדי.... [פעמונים... סלסולים...] אז איפה היא היתה? לאן היא נוסעת? מה מצאה שם ששינה אותה? [אפשר גם?]
    ibuprofen gel ibuprofen 400 mg ibuprofen kruidvat
    cordarone amiodarone cordarone bivirkninger cordarone
    prograf tacrolimus thepoliticalsword.com prograf
    cialis coupons online martialinfo.com coupons prescriptions
    [ליצירה]
  • [ליצירה] אוי ואבוי... אוי ואבוי.. ממש ממש אוי ואבוי... זה... מדהים זה... ולמרות שאני לא באמת אעשה את זה [בעיה אישית, עזבו עכשיו..] אבל אשתמש בתגובה שקיבלתי בעצמי פעם... 'בוכה עכשיו קצת, ברשותך...' מדהים. הדמויות בנויים לתלפיות, המקרה קלאסיקה אמיתית - אך בניגוד לכל סרט נורא שעושים מזה בקולנוע - פה זה יצא ממש... 'PURE'. הכוח בוקע פה מהמילים, מהמשפטים. ולו רק מהשמות של הספרים, או ההזכרה של ה'אורות' חוצוניים ופנימיים בסוף... עוצמה אמיתית. בדיוק היום דיברתי עם אחותי 'מה היה קורה עם למישהי בעמנו היום היה אחוז אחד מהכח של רות המואביה...' מהכח של ההקרבה, של הקורבן לה', של הקרבה שמביאה קדושה. שמורידה טהרה.. הנה דוגמא נהדרת... הקרבה אמיתית. הבחורה פה אמיתית כל כך, כל כך כל כך, עם עצמה. חזקה כל כך במעשיה. [ולו רק בגלל חצאית הצמר]. איך הגיעה לאש קודש, וקדושה, עד כדי כתיבה בתפילה [שזה, באמת, מדרגה גבוהה]... על וויתור חסד של הכל. של אחד שהיה כנראה החיים שלה, מתוך המילים הרעד נוצץ, קורבן אמיתי. ובשביל מה? בשביל האמת. כח אמיתי. לא בפראות, לא בדמיון, לא בגלל איזה שהוא מוביל חיצוני או אינטרסנטיות כל שהיא - אחרת אהבה הזו היתה מנצחת את הכל... אלא אהבה אחת גדולה יותר, אהבה שאהבת מיכאל היא כזעיר אנפין לעומת אהבה זו - רק היא זו שיכולה לבקע את כל המחסומים והקליפות ולהביא את האמת -באמת. אהבת הקב"ה. אהבתי נורא את החלק הראשון - הפסקא הראשונה - 'לאהוב לכבודו'. החלק המופרד הזה ממש עושה את זה! מתוך זה שאני רואה שזה 'חלק א' ואני משער שיהיה עוד חלק(ים?) (למרות שראיתי כמה שהעזרו לכתוב חלק א' לריק ורק אחרי שראו תגובות הוסיפו חלק ב'... [איזו חוצפה מצידם!]) - למרות שאני רואה את זה, מאחר ויכול להיות שההמשך יהיה קלאסי גם, אתעלם מזה ואתייחס לכל חלק כשלעצמו... החלק הזה ממש מעולה. [רק דבר אחד עוד לא הבנתי, אני יודע שלא היתה דרך אחרת - אבל חשבתם פעם איך לתאר למישהו משהו שהוא היה שם אתכם ובכלל הוא עשה? [זתומרת - למה היא מספרת =לו= את מה =שהוא עשה= בחדר שלה? זה לא קצת מוזר?] למרות שזה די מסביר-הם מכירים כל כך, היא יכולה לעשות ניתוח ספרותי למעשים שלו... לקחת אותם בסלאט מושן לאט לאט [למרות שזה יותר מתאים לספר מהצד ולא ממבט ראשון] את מה שהוא עושה... וואו. אני אהבתי. האמת גם התאהבתי... במקרה שהבחורה הזו תשאר פנוייה אחרי חלק ג' [וכן בעוד שנתיים...] אפשר לשמור את הניק שלי, ככה בצד ל'עת הצורך'?
    cardura cardura compendium carduran
    ventolin brez recepta go ventolin smpc
    [ליצירה]
  • [ליצירה] אוקי. נפלא!!!! אני פשוט מנסה להבין מה עבר בראש כשראית את זה והחלטת לצלם! פשוט מגניב!
    diflucan 50 realtycollective.com diflucan 50
    flutamida vademecum blog.halan.se flutamida alopecia
    [ליצירה]
  • [ליצירה] ואוו [אם זה מה שגורם לימוד במדרשה אני -מחר- מצטרף!] משל מעניין, רק מהיר מידי.. [נגמר כ"כ מוקדם... היה אפשר להמשיך את הסיפור עם משברים ובעיות ופתרונות...] ואת הפאנ'ץ ליין כדאי לסגנן אחרת [זה פשוט 'קל' מדי לכתוב 'הוא - .....' אולי עדיף משפט יותר 'מחוכם' מ'הוא', לתת לנו קצת לעוף עם הדמיון..משו יותר גראנדי שכזה אולי...{אפשר אפילו במקום כל המשפט איזה שורה מהרב קוק...שאומרת את המשפט}]
    diflucan 50 read diflucan 50
    arcoxia cena speeddatingmixers.co.uk arcoxia 90 mg
    prednisolone side effects in dogs prednisolone dosage for chest infection prednisolone 5mg tablets
    lamictal iskustva lamictal 100 mg tablete lamictal 50 mg tablete
    discount card prescription cialis discounts coupons cialis online coupon
    cialis sample coupon open cialis coupon
    [ליצירה]
  • [ליצירה] v אמנם קצר... [מדי..] אבל טוב! [מאוד...] המסר הזה חשוב ביותר ביותר, כדאי שנדע אותו כולנו.
    flutamida vademecum blog.halan.se flutamida alopecia
    discount card prescription prescription drugs coupon cialis online coupon
    [ליצירה]
  • [ליצירה] הייי... דבר ראשון הרשו לי לצחוק צחוק עז ומלא בסרקזם מלא... [משו בסגנון התגובה של סו ליצירה, רק יותר בוטה...] חחחחחחחחחחחח באמת. כי דבר ראשון הייתי מוריד בשיר הזה סה"כ שתי מילים: בשורה 2 - 'קצת'. ממש לא נכון. בשורה 16 - 'לא'. כי זה ממש ממש 'לא'... הייתי שם שם אולי משו יותר בסגנון 'ואפילו גם'... כי, גברת, את מסוגלת... [רוצה הוכחה? - הנה... יש איזה יצירה, למשל, 'מסוגלת', קוראים לה..] ודבר שני - תודה רבה רבה רבה רבה על ההנחייה ליצירה הזו. בC הרצינות היא נוגעת מאוד. הרגשה מוכרת מאוד [כתבתי משו בסגנון בטח גם...] ואפילו כואבת מאוד [רק שאצלי אין גם את החלק הראשון.. צילומים וסיפורים וכל זה...] הייתי מרחיב מאוד בעניין [כמובן...] רק שהסדר מתחיל -מ-מ-ש- עכשיו...:) תודה.
    diflucan 50 realtycollective.com diflucan 50
    cardura site carduran
    arcoxia spc open arcoxia 90
    ventolin brez recepta onlineseoanalyzer.com ventolin smpc
    ceftinex 125 click ceftinex 600 mg kullananlar
    buscopan forte link buscopan
    nootropil 800 mg a1softec.com nootropil wiki
    prograf tacrolimus thepoliticalsword.com prograf
    cialis sample coupon site cialis coupon
    [ליצירה]
  • [ליצירה] רגע... עוד לא הגבתי לזה?? איך זה שהדפסתי את זה ולא הגבתי לזה??? מזל שזה צץ פה שוב ושמתי לב... לה-סופר! זה מניפיק!! אקסטראורדינר!!! כתוב ממש טוב. [חוץ מזה שזה, כמובן, מזכיר גם אותי כמו את כולם...] מעולה!
    ibuprofen gel ibuprofen 400 mg ibuprofen kruidvat
    buscopan dosierung bioselect-us.com buscopan plus
    buscopan hund sentencingguidelines.co.uk buscopan preis
    [ליצירה]
  • [ליצירה] ההה כתוב מעולה. מאוד מאפיין את סוג הדיבור הכואב במקרים כאלה - צעקות רבות וציניות רבה מאוד מאוד... [אהבתי את 'תהרגי אותי' ואת ה'בום'! ציני לחלוטין!] יש מקרים שציניות מאוד עוזרת להוציא כאב ולהתמודד איתו. [--אבל-- כשהיא מובעת ככה - כמו כאן, ביצירה איכותית - ולא בהאשמות עצמיות וביאוש!] לצערי גם הבנתי את הדבר עוד ממש בהתחלה - אנחנו יותר מדי רגילים בזה כבר. ברוך השם שהרחיקני מידע זה. ברוך ה' שנתן לי את הכח ואת היכולת לנסות להכיר ולהבין את זה, ללא נגיעות אישיות. יקום. יקום נקמת דם עבדו השפוך. שלא לחינם הם נפלו.
    voltaren open voltaren precio
    buscopan hund buscopan 10 mg buscopan preis
    amoxicillin open amoxil suspension
    lamictal iskustva rileytech.net lamictal 50 mg tablete
    [ליצירה]
התחברות
שכחתי סיסמה
צרו קשר עם צורה
צורה

מנחם דוד
דברו איתי בפייס
  • שיעורי גיטרה
  • שאלנה - אתר טריוויה
  • לוח עברי לועזי
  • רגל ראשונה- ספרים ומוזיקה
דוגמית מדפי היצירות
  • לחבק >>> יצחק גור
  • פוקוס ירוק >>> מנחם דוד
  • אוצר מילים >>> מנחם דוד
  • you are connected >>> מנחם דוד
  • על הכתיבה >>> לבנה אדלר
  • תפילה >>> לבנה אדלר
  • השתחוויה >>> מנחם דוד
כמה מהיוצרים
  • הדר הדר
  • ronen i
  • סיצלי .
  • משיבת אבידות
  • הדר רוזנמן
  • יוסי שחר
חזותי
  • הטיפה המרה
  • נוף
  • החצר הקדמית
  • ללא כותרת
  • אור
  • דאדא
  • אלקנא
  • מכתב
  • ילדה סוכר
  • שום יופי אינו דומה
  • דייט
  • ספסל
Copyright 2012 Piccolo Theme. All rights reserved. הזכויות לאתר שמורות למנחם דוד 1974
דף הבית   |   הרשמה   |   יצירות אחרונות   |   יוצרים אחרונים   |   צור קשר
עולים מעלה