[ליצירה]
מצטרפת לקודמי גברת שחר מלאת כישרון ועוצמות שכמותך!
מתאר בצורה מדהימה את שבליבנו. כל אחד וליבו הוא.
זעקה מדהימה, אמיתית, היוצאת ממקום כל כך פלאי ואמיתי.
תודה!!
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
צל, למיטב הבנתי, ספציפית כאן שי כתב על עקרוּת המילים לעומת הרגש העצום שקיים בתוכנו. על אי היכולת של כלל המילים הקיימות בעולם לבטא את הרגש האינסופי הזה שמציף אותנו בפנים מטוב ועד רע... השפה, עשירה ככל שתהיה, מוגבלת ומצומצמת כל כך לעומת הרגש הכל כך אינסופי ולא מוגבל.
לכן שתיקה,
לכן בראשית...
[ליצירה]
[ליצירה]
נשי בניגוד לגבריותי המתפרצת? :-)
תודה על התגובות!
[ליצירה]
אם כך ארז (בעניין פרוור) תשמח, כיוונת לדעת גדולים.
כשקראתי (תוך הנאה משורותיך) ישר חשבתי על " אף לא פעם אחת" ואז ראיתי שפרוזאי העיר על זה. אז כיוונתי לדעת גדולים.
אוהבת את כתיבתך. כאן ובכלל.
[ליצירה]
זה כמו שוקולד מריר איכותי איכותי, מריר במידה רבה מידי, אבל משאיר שובל כל כך איכותי וטוב... אני חייבת לחזור אליו שוב מאוחר יותר זה פשוט קסם בעיני מה שעשית כאן. הצלחתי להיות מובלת כבתוך סרט שורה אחרי שורה. אחזור גם אחזור אליו יותר מאוחר, לא מגיע לו העוול שבתגובה כה נמהרת, מחייב עוד כמה קריאות.
[ליצירה]
האאאאאאאאאאאאאאא, חייבת לקרוא שוב ושוב ושוב, אתה חייב לחלק את זה למנות, .... לא לא באמת,זה חייב להיות כמו שזה עכשיו. זה פשוט כל כך הרבה במונולוג אחד, הרבה לראש (וטוב שכך) כמה נכון, לפעמים אני מרגישה שהמח שלי קולט לא אחד למיליון, אלא אפס נקודה אחד לחצי מיליון..... ולא סתם ברא אותנו הקב"ה הרבה אנשים ולא יחיד, זו המתנה שלי, שאת כל מה שהוא לא האפס נקודה אחת לחצי מיליון שלי, משהו אחר יחשוב ויעביר לי.... אווף, לו הייתי רוטשילד, במחשבה...
ותודה ל"רוטשילדים" שחולקים משלהם!
תגובות