יצירה מינימליסטית יפה ביותר. ההקבלה שעון-שאון משתלבת מצויין בשיר, המבנה נכון, ועל אף מיעוט המילים, חווית הקריאה היא שלמה והתמונה המצטיירת ברורה ומעוררת מחשבה ואהדה בלב הקורא. הערה קטנה - לטעמי, הפסיק האחרון אחרי המשפט "מאז ששאון הלב" - מיותר. אבל זה אני והפדנטיות התחבירית שלי. מכל מקום נהנתי לקרוא שוב ושוב. חג שמח!
[ליצירה]
יצירה מינימליסטית יפה ביותר. ההקבלה שעון-שאון משתלבת מצויין בשיר, המבנה נכון, ועל אף מיעוט המילים, חווית הקריאה היא שלמה והתמונה המצטיירת ברורה ומעוררת מחשבה ואהדה בלב הקורא. הערה קטנה - לטעמי, הפסיק האחרון אחרי המשפט "מאז ששאון הלב" - מיותר. אבל זה אני והפדנטיות התחבירית שלי. מכל מקום נהנתי לקרוא שוב ושוב. חג שמח!
[ליצירה]
מקסים! אך לטעמי ה"שוב"
שב יותר מידיי פעמים...
אבל מצד שני זה נראה כמו
קטע עתיק ויפה מתוך הסליחות...
[ליצירה]
[ליצירה]
שיר פשוט חזק ויפה , אהבתי מאוד ...
גם לי יש שיר שמדבר פחות או יותר על אותו נושא
והוא נקרא "כמו השמש". את מוזמנת לקרוא...
המשך יום נפלא ותמשיכי לכתוב , כי את כותבת נהדר...
[ליצירה]
אהבה חמה, אך לפעמים חמה מידיי וצריך להתרחק ממנה כמו מאש.... לי אישית זה נשמע כמו סיפושיר על אשה מוכה שמעדיפה לשתוק... עצוב... בכל מקרה כתוב יפה ונוגע. אהבתי...
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
אלנתן, פעם גם אני כתבתי הרבה עם כ' עד שלימדו אותי כאן, שצריך להשתמש ב כ' רק שזה בא לדמיון אך שאתה בא להמחיש משהו שהוא אמיתי אין צורך להשתמש ב - כ'...
אז תודה על תגובתך ויפה לך הרצון ללמוד ולהחכים.
[ליצירה]
מסר חשוב העברת לנו פה "מסר כפול." אין לנו לשנות אדם לפי רצוננו אנו.
הזכיר לי גם משפט שאני אוהב: "אם תחפש באדם מלאך, לא תמצא אדם. אך אם תחפש באדם אדם אולי תמצא מלאך..."
תגובות