יצירה מינימליסטית יפה ביותר. ההקבלה שעון-שאון משתלבת מצויין בשיר, המבנה נכון, ועל אף מיעוט המילים, חווית הקריאה היא שלמה והתמונה המצטיירת ברורה ומעוררת מחשבה ואהדה בלב הקורא. הערה קטנה - לטעמי, הפסיק האחרון אחרי המשפט "מאז ששאון הלב" - מיותר. אבל זה אני והפדנטיות התחבירית שלי. מכל מקום נהנתי לקרוא שוב ושוב. חג שמח!
[ליצירה]
יצירה מינימליסטית יפה ביותר. ההקבלה שעון-שאון משתלבת מצויין בשיר, המבנה נכון, ועל אף מיעוט המילים, חווית הקריאה היא שלמה והתמונה המצטיירת ברורה ומעוררת מחשבה ואהדה בלב הקורא. הערה קטנה - לטעמי, הפסיק האחרון אחרי המשפט "מאז ששאון הלב" - מיותר. אבל זה אני והפדנטיות התחבירית שלי. מכל מקום נהנתי לקרוא שוב ושוב. חג שמח!
[ליצירה]
מוריה ושייקוש יקיריי! אין ספק שלסלוח זו גבורה נעלת ביותר אך יש אנשים (מפלצות) שלא ראוי שאנו נסלח להם או נבקש עליהם סליחה... יש שופט למעלה שרואה הכל ועל מפלצות כאלה בעיניי אין לבקש עליהם סליחה ולסנגר עליהם. ולמרות שאני לא אוהב להשוות יהודים לנאצים. האם נגיד איכמן היה מבקש סליחה היינו סולחים לו? מה שאני מנסה להגיד שיש אנשים שלא ראויים שאנו נסלח להם, ואנו צריכים להשאיר את זה לאלוהים להחליט...
[ליצירה]
:-)
אמילי , מדברת , ניצן , כנרת וכל המי ומי שהגיבו לשיר שלי...
איך זה שתמיד בשירים שלי נפתחים השירשורים הכי מענינים? (-:
שיהיה לכולנו חג ירושלים שמח ושנזכה להיות עם מאוחד כמו ירושלים... "ירושלים הבנויה כעיר שחוברה לה יחדיו - עיר שהיא עושה כל ישראל חברים" (ירושלמי ,חגיגה פג' ,ה"ו)
תגובות