יצירה מינימליסטית יפה ביותר. ההקבלה שעון-שאון משתלבת מצויין בשיר, המבנה נכון, ועל אף מיעוט המילים, חווית הקריאה היא שלמה והתמונה המצטיירת ברורה ומעוררת מחשבה ואהדה בלב הקורא. הערה קטנה - לטעמי, הפסיק האחרון אחרי המשפט "מאז ששאון הלב" - מיותר. אבל זה אני והפדנטיות התחבירית שלי. מכל מקום נהנתי לקרוא שוב ושוב. חג שמח!
[ליצירה]
יצירה מינימליסטית יפה ביותר. ההקבלה שעון-שאון משתלבת מצויין בשיר, המבנה נכון, ועל אף מיעוט המילים, חווית הקריאה היא שלמה והתמונה המצטיירת ברורה ומעוררת מחשבה ואהדה בלב הקורא. הערה קטנה - לטעמי, הפסיק האחרון אחרי המשפט "מאז ששאון הלב" - מיותר. אבל זה אני והפדנטיות התחבירית שלי. מכל מקום נהנתי לקרוא שוב ושוב. חג שמח!
[ליצירה]
מקסים! אהבתי! אני כ"כ מאמין בזה שבאהבה לא צריך רק לדבר ואפשר גם לשתוק ( גם לי יש כמה שירים שמדברים (שותקים) על זה) אך אם זאת צרמה לי קצת השורה האחרונה. במקום "לשתוק את האהבה" הייתי משנה ל "לשתוק באהבה" אך זו דעתי האישית בלבד. בכל מקרה תודה לך!
[ליצירה]
כנרת יקריתי!
אני מכיר אותך כבר כמעט שנה וחצי מאז השבוע הראשון שהגעתי ל"צורה" ואני בהחלט מרגיש שהתקדמתי עם הכתיבה מאז אבל אני חייב להגיד לך שהרבה מאוד מההתקדמות שלי היא בזכותך, עם כל הערות והארות שאת נותנת לי אז הרבה הרבה תודה (:
[ליצירה]
[ליצירה]
ושוב המון תודה לך בא בימים. ולא יזיק לך לבוא לבקר בלילות...
תגובות