יצירה מינימליסטית יפה ביותר. ההקבלה שעון-שאון משתלבת מצויין בשיר, המבנה נכון, ועל אף מיעוט המילים, חווית הקריאה היא שלמה והתמונה המצטיירת ברורה ומעוררת מחשבה ואהדה בלב הקורא. הערה קטנה - לטעמי, הפסיק האחרון אחרי המשפט "מאז ששאון הלב" - מיותר. אבל זה אני והפדנטיות התחבירית שלי. מכל מקום נהנתי לקרוא שוב ושוב. חג שמח!
[ליצירה]
יצירה מינימליסטית יפה ביותר. ההקבלה שעון-שאון משתלבת מצויין בשיר, המבנה נכון, ועל אף מיעוט המילים, חווית הקריאה היא שלמה והתמונה המצטיירת ברורה ומעוררת מחשבה ואהדה בלב הקורא. הערה קטנה - לטעמי, הפסיק האחרון אחרי המשפט "מאז ששאון הלב" - מיותר. אבל זה אני והפדנטיות התחבירית שלי. מכל מקום נהנתי לקרוא שוב ושוב. חג שמח!
[ליצירה]
גניבה ספרותית?!?
לא יודע, אני אישית לא רואה בזה בעיה לשלב חלקיקי שירים של אחרים, בשירים שלך. ואני בטוח שזמירה חן, משה נגר, יצחק ויינגרטן ונתן אלתרמן. שהשתמשתי בחלקיקים מהשירים שלהם בשיר הנוכחי שלי. היו מאוד שמחים לדעת שיוצרים "צעירים" משתמשים בחלקיקים מהשירים שלהם ליצירת שירים חדשים...
[ליצירה]
כנרת יקריתי!
אני מכיר אותך כבר כמעט שנה וחצי מאז השבוע הראשון שהגעתי ל"צורה" ואני בהחלט מרגיש שהתקדמתי עם הכתיבה מאז אבל אני חייב להגיד לך שהרבה מאוד מההתקדמות שלי היא בזכותך, עם כל הערות והארות שאת נותנת לי אז הרבה הרבה תודה (:
[ליצירה]
[ליצירה]
נכון המשחה לא תמיד מצויה ולפעמים לוקח זמן עד שהיא משפיעה. אבל זה מה שיפה בה אם כל זה שלפעמים זה ממש כואב ושורף אבל בסוף לרובנו המשחה עוזרת... רק צריך לחכות קצת...
[ליצירה]
מקסים...התחושה של ביטוי אהבה
לא רק במילים כואבת אצל כולנו.
תהי חזקה כי זהו מבחן שכולנו
צריכים לעבור כדי להגיע לפתחי
גן העדן.גם לי יש שיר שחיברתי
על נושא והוא נקרא : "שתיקה של תשוקה"
את מוזמנת להסתכל ולתת את חוות דעתך...
תגובות