חמוד..אזור המצח והעיניים נראה כמעט מצולם..האף טוב והקמטים גם כן.הלשון-בעיתית..זה אמנם מצחיק אבל נוצרת תחושה של ציור "שטוח" כי יש בעיה של אור וצל מתחת ללשון...כל הפנים נראות טוב והשפם ממש מעולה אבל אז הלשון נראית לא קשורה כי חסר צל שמפריד טוב בינה לבין הסנטר וגם כי משהו בזוית שלה לא נכון..כאילו אין לו שיניים..
עומר-מה אתה רוצה להגיד בזה?
תראה איזו הצלה מעולה יש במקור מתחת ללשון..זה ממש שחור...כל ה"מסגרת" שלה שחורה...
זה ציור מעולה אבל כשלא מציירים מקורי אז מעלים את הציפיות של הצופה...זה לא מושלם.קורה :)
מעולה. ההצללה שלך פשוט מצויינת. הלוואי עלי!
העיניים נראות כמעט אמיתיות, והקמטים נראים ממש מצולמים!!! השיער גם יצא מוצלח במיוחד. פשוט הצללה נהדרת שעושה את הציור.
לביא זוהר12/9/2006 16:42:26 קצת באיחור, אני יודע...
נחמד מצידך, הקריצה הזאת. אני מעריך את זה (:
ציור טוב, ללא ספק. את יותר השקעת בהצללה מבדרך כלל, ורואים. זה קשור בזה שזה ציור מתוך תמונה, ולא מהראש היצירתי והנחמד שלך?
בכל מקרה, זה ציור מוצלח. אולי היה כדאי אם היית הופכת את הרקע לאחיד יותר (כן, זה הרבה עבודה שחורה, אני יודע), ואז היה יותר קל להתמקד על אינשטיין. שני דברים נוספים - הפכת את הדמות ליותר קריקטורית ו"חלקה", אבל אני לא רואה בזה פגם, כי אני לא חושב שצריך להשוות את זה לצילום בדיוק של אחד לאחד, אלא לראות אם זה מוצא חן ביעניך כמו שזה. דבר שני - הצעיף לוקה בחסר, ונראה קצת כמו קישקוש שחור שבא להסתיר חלק מהציור.
לסיכום - ציור מעולה, קריצה חביבה, תמשיכי כך (:
לביא - צודק, גם לגבי קריצה, וגם לגבי ההערות... סה"כ בדקתי אם אני יכולה להגיע לכאלה רמות של ציור\רישום (הגעתי למסקנה שלא ממש, אבל שיש שיפור )....
תודה לשאר המעירים, מאירים, ומחמיאים.... אה ושנטובה גם!
[ליצירה]
חמוד..אזור המצח והעיניים נראה כמעט מצולם..האף טוב והקמטים גם כן.הלשון-בעיתית..זה אמנם מצחיק אבל נוצרת תחושה של ציור "שטוח" כי יש בעיה של אור וצל מתחת ללשון...כל הפנים נראות טוב והשפם ממש מעולה אבל אז הלשון נראית לא קשורה כי חסר צל שמפריד טוב בינה לבין הסנטר וגם כי משהו בזוית שלה לא נכון..כאילו אין לו שיניים..
[ליצירה]
עומר-מה אתה רוצה להגיד בזה?
תראה איזו הצלה מעולה יש במקור מתחת ללשון..זה ממש שחור...כל ה"מסגרת" שלה שחורה...
זה ציור מעולה אבל כשלא מציירים מקורי אז מעלים את הציפיות של הצופה...זה לא מושלם.קורה :)
[ליצירה]
מעולה. ההצללה שלך פשוט מצויינת. הלוואי עלי!
העיניים נראות כמעט אמיתיות, והקמטים נראים ממש מצולמים!!! השיער גם יצא מוצלח במיוחד. פשוט הצללה נהדרת שעושה את הציור.
[ליצירה]
שמואל, כשאני קוראת את השירי טבע שלך, אני תמיד מתפלאה מחדש - למה אתה מבזבז כושר ביטוי כזה יפה בשירים על המהפכה חברתית..? לא חסרים נושאים מציאותיים יותר לשיר עליהם...
[ליצירה]
נראה לי דווקא הבלבול מכוון ותורם לאוירת המשורר המצורע והמאוהב... הסוף לכאורה נראה קצת כמו קצה חוט שסתם נפרם לרוח, אבל אז חזרתי וראיתי שזה בדיוק מתאים לשיר. מלנכולי שכזה. נחמד.
תגובות