חחחחח
זה ההוא מכוכב נולד... איך קוראים לו, ג'אקו??....
אני אישית לא רוצה לשלוח אסמסים לאף אחד, כי אני לא בטוחה שזו הדרך הכי טובה שלהם לפרוץ לעולם המוזיקה...
יפה מאוד! רק תוסיפי קוים לצד הימני של האף, הצורה של האוזן קצת מוזרה.. תחזקי את הקוים של העין הימנית, ובכלל היא לא שווה כל כך לעין השניה, אבל ככה זה בדיוקנים, תמיד הכי קשה לצייר את שתי העיניים בצורה שווה... מוכשרת!
[ליצירה]
חחחחח
זה ההוא מכוכב נולד... איך קוראים לו, ג'אקו??....
אני אישית לא רוצה לשלוח אסמסים לאף אחד, כי אני לא בטוחה שזו הדרך הכי טובה שלהם לפרוץ לעולם המוזיקה...
[ליצירה]
יפה מאוד! רק תוסיפי קוים לצד הימני של האף, הצורה של האוזן קצת מוזרה.. תחזקי את הקוים של העין הימנית, ובכלל היא לא שווה כל כך לעין השניה, אבל ככה זה בדיוקנים, תמיד הכי קשה לצייר את שתי העיניים בצורה שווה... מוכשרת!
[ליצירה]
מערכת יחסים מאוד מוזרה.
גם הבחור מדבר על "אנחנו ואנחנו" ולא מדבר על מה שהבחורה חושבת ועוד אומר לה מה היא תלבש.
מעניין למה זה ככה..
נכתב יפה.
תודה.
[ליצירה]
אהבתי : ) אולי במיוחד משום שבמוצ"ש יצא לנסוע ישר לתוך ענן, יחד עם צווחות שיצאו לי לא בכוונה.
אהבתי בעיקר את המשפט:
"...סופגת ערפל מאפשר לטשטש הבדלים
בין לב העיר
ובין הפרברים"
[ליצירה]
אז ככה,
מקודם (שזה אומר לפני שעתיים בערך) קראתי את זה, ולא הבנתי כלום. אבל עכשיו קראתי את זה שוב, לאט.
ואהבתי. למרות שהבנתי קשה.: )
משום מה השיר הזה, מזכיר לי בחורים שהכרתי, כולם ברובם אדישים וחסרי רגישות, כמו זה שמדבר בשיר.
אני מקווה שקראתי נכון..אם לא - העמד אותי על טעותי..
[ליצירה]
קודם כל תודה על התגובה!
דבר שני, הרגליים לא מנותקות כי הן לא לבנות - זו חצאית.
דבר שלישי, סליחה על הפס האפור באמצע, עניין של סריקה, מי שזה מפריע לו - מוזמן לבוא ולסרוק בשבילי.
[ליצירה]
יפה!!!
ואולי המשורר יוכל להסביר לי מדוע אנחנו ככה באמת?
למה בתחילת החורף (רובנו) צוחקים למגע הטיפות הראשונות על ראשנו ורצים אצים לתוך שלוליות,
ואילו לאחר כמה זמן קוברים את עצמנו בבית?
בהחלט אהבתי.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
תגובות