חחחחח
זה ההוא מכוכב נולד... איך קוראים לו, ג'אקו??....
אני אישית לא רוצה לשלוח אסמסים לאף אחד, כי אני לא בטוחה שזו הדרך הכי טובה שלהם לפרוץ לעולם המוזיקה...
יפה מאוד! רק תוסיפי קוים לצד הימני של האף, הצורה של האוזן קצת מוזרה.. תחזקי את הקוים של העין הימנית, ובכלל היא לא שווה כל כך לעין השניה, אבל ככה זה בדיוקנים, תמיד הכי קשה לצייר את שתי העיניים בצורה שווה... מוכשרת!
[ליצירה]
חחחחח
זה ההוא מכוכב נולד... איך קוראים לו, ג'אקו??....
אני אישית לא רוצה לשלוח אסמסים לאף אחד, כי אני לא בטוחה שזו הדרך הכי טובה שלהם לפרוץ לעולם המוזיקה...
[ליצירה]
יפה מאוד! רק תוסיפי קוים לצד הימני של האף, הצורה של האוזן קצת מוזרה.. תחזקי את הקוים של העין הימנית, ובכלל היא לא שווה כל כך לעין השניה, אבל ככה זה בדיוקנים, תמיד הכי קשה לצייר את שתי העיניים בצורה שווה... מוכשרת!
[ליצירה]
בלי קשר למה שכתבת, אני חושבת שאולי לפעמים כדאי לכתוב שיר זכרון על מישהו, ולראות את זה באור אופטימי. שהבן אדם השאיר אחריו אנשים עם זכרונות טובים עליו, אני אוהבת איך שאתה כותב,
אם יצא לך לכתוב שיר כזה, אשמח אם תיידע אותי.
[ליצירה]
קודם כל תודה על התגובה!
דבר שני, הרגליים לא מנותקות כי הן לא לבנות - זו חצאית.
דבר שלישי, סליחה על הפס האפור באמצע, עניין של סריקה, מי שזה מפריע לו - מוזמן לבוא ולסרוק בשבילי.
[ליצירה]
אהבתי : ) אולי במיוחד משום שבמוצ"ש יצא לנסוע ישר לתוך ענן, יחד עם צווחות שיצאו לי לא בכוונה.
אהבתי בעיקר את המשפט:
"...סופגת ערפל מאפשר לטשטש הבדלים
בין לב העיר
ובין הפרברים"
[ליצירה]
אוףף..: )איזה יפה..אז למה שלא תגיד לה?
אולי...אולי בעצם לא! - ואז תמשיך לכתוב שירים יפים.
(זה החסרון במערכת יחסים לאנשים שכותבים. וזה יותא לאנשים כמוני שכותבים רק על דברים שלא הולכים..)
תגובות