חחחחח
זה ההוא מכוכב נולד... איך קוראים לו, ג'אקו??....
אני אישית לא רוצה לשלוח אסמסים לאף אחד, כי אני לא בטוחה שזו הדרך הכי טובה שלהם לפרוץ לעולם המוזיקה...
יפה מאוד! רק תוסיפי קוים לצד הימני של האף, הצורה של האוזן קצת מוזרה.. תחזקי את הקוים של העין הימנית, ובכלל היא לא שווה כל כך לעין השניה, אבל ככה זה בדיוקנים, תמיד הכי קשה לצייר את שתי העיניים בצורה שווה... מוכשרת!
[ליצירה]
חחחחח
זה ההוא מכוכב נולד... איך קוראים לו, ג'אקו??....
אני אישית לא רוצה לשלוח אסמסים לאף אחד, כי אני לא בטוחה שזו הדרך הכי טובה שלהם לפרוץ לעולם המוזיקה...
[ליצירה]
יפה מאוד! רק תוסיפי קוים לצד הימני של האף, הצורה של האוזן קצת מוזרה.. תחזקי את הקוים של העין הימנית, ובכלל היא לא שווה כל כך לעין השניה, אבל ככה זה בדיוקנים, תמיד הכי קשה לצייר את שתי העיניים בצורה שווה... מוכשרת!
[ליצירה]
ביקורת
אני חושבת שאתה לא צריך להתייחס למה שנכתב לך, נכון ולא קיימת מילה "מיתוק" אבל זו זכותך וזו יצירה שלך.
אני אישית לא אוהבת שבאים להגיב על צורת היצירה,
אני חושבת שצריך להגיב על תוכן היצירה. כי זה מה שחשוב לא?
אנחנו לא נעמי שמר ולא לאה גולדברג ובטח שזה לא שיר השירים.. מותר לנו לכתוב איך שיוצא. אני מקווה שאני לא מרגיזה פה מישהו...
[ליצירה]
קודם כל, תודה על המחמאות.
דבר שני אני בת 21. ככה שאני לא ממש צעירה..:)
וגם..מממ..הדמות הייתה אמורה להיות "פליסיטי", אחרי פרק אחד, התחשק לי לצייר אותה...
[ליצירה]
אה עכשיו הבנתי..מרים מתקשרת לפה בגלל שהיא דיברה על כך שציפורה אישה כושית...
יפה.
בסופו של דבר, מי שלבן ותוכו לא לבן- מקבל את ה"לבן", שהוא כ"כ מעריך, בהפוכה. יענו צרעת.
[ליצירה]
מדהים...
אני קראתי את השיר, והמילים ממש דיברו אלי, בעיקר מכיוון שאני מכירה את התחושה, סבא ושתי סבתות שלי קבורים שם..שתי סבתות בשנתיים האחרונות.
אז גם האבל כמו הקבר טרי...
תודה..
[ליצירה]
אוי לא, למה את ככה?!
יש פה תסביך רציני במערכת יחסים.
נכתב יפה!
זה הכניס בי קצת עצבות,
שבאמת לפעמים לא מבינים אחד את השני, ובדר"כ הבנות יותר קריזיונריות...מתי כבר נבין שזה דופק הכל?
[ליצירה]
יפה!!!
ואולי המשורר יוכל להסביר לי מדוע אנחנו ככה באמת?
למה בתחילת החורף (רובנו) צוחקים למגע הטיפות הראשונות על ראשנו ורצים אצים לתוך שלוליות,
ואילו לאחר כמה זמן קוברים את עצמנו בבית?
בהחלט אהבתי.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
תגובות