חיים היקר, בהתחלה רציתי לכתוב לך שהציור באמת מאוד יפה, אך לאחר התבוננת חוזרת, ארוכה, ממוקדת אך יחד עם זאת חופשית, הבנתי שהציור מדהים. הצבעים מאוד משפיעים על האווירה, הערפל מורגש מאוד, מטשטש, מעביר את הצופה דרך אותה ההרגשה, אותו הערפל בעת הפיענוח שלו את הציור והמשמעות. ההסבר שנתת בתגובה היה קצר, אך הכיל הרבה יותר: הכוונה, אך שאינה כופה דבר על הצופה. אפשר להגיד כל כך הרבה על הציור, ואני חושבת שזה אומר שהצלחת מאוד. נפש המשורר והאמן שלך יוצרים שילוב נפלא. אהבתי. תודה, דרינה
ציור אקריליק על בד בתוספת צבעי שמן היוצרים את הזר. גודל 90x45 ס"מ.
סילחו שאיני כותב בתוך היצירה אבל כבר פעמיים נמחקה לי יצירה בצורה זו לכן איני חוזר על הטעות יותר.
זוג שנישא הרגע וכל אחד במחשבותיו הוא.
לכן הערפל.
אף אחד לא יודע את הסיבות האמיתיות של השני:
למה בחרו זו את זה וזה את זו.
תהנו ממציאות החיים ובה אנו נעלמים גם מבלי לספר.
[ליצירה]
מסתורי אך קריא
חיים היקר, בהתחלה רציתי לכתוב לך שהציור באמת מאוד יפה, אך לאחר התבוננת חוזרת, ארוכה, ממוקדת אך יחד עם זאת חופשית, הבנתי שהציור מדהים. הצבעים מאוד משפיעים על האווירה, הערפל מורגש מאוד, מטשטש, מעביר את הצופה דרך אותה ההרגשה, אותו הערפל בעת הפיענוח שלו את הציור והמשמעות. ההסבר שנתת בתגובה היה קצר, אך הכיל הרבה יותר: הכוונה, אך שאינה כופה דבר על הצופה. אפשר להגיד כל כך הרבה על הציור, ואני חושבת שזה אומר שהצלחת מאוד. נפש המשורר והאמן שלך יוצרים שילוב נפלא. אהבתי. תודה, דרינה
[ליצירה]
ציור אקריליק על בד בתוספת צבעי שמן היוצרים את הזר. גודל 90x45 ס"מ.
סילחו שאיני כותב בתוך היצירה אבל כבר פעמיים נמחקה לי יצירה בצורה זו לכן איני חוזר על הטעות יותר.
זוג שנישא הרגע וכל אחד במחשבותיו הוא.
לכן הערפל.
אף אחד לא יודע את הסיבות האמיתיות של השני:
למה בחרו זו את זה וזה את זו.
תהנו ממציאות החיים ובה אנו נעלמים גם מבלי לספר.
[ליצירה]
תודה מקרב לב לכל המגיבים ללא יוצא מהכלל וגם לאלה שעוד יגיבו.
ולשאלה איך עשיתי זאת: באומנות! תשובה מתנשאת?
לא ולא!
הבד מכוסה בשכבות צבע זה על גבי זה, כל צבע אשר מראש מותאם למקומו הוא ונמרח על ידי שפכטלים.
כל צבע חדש העולה על הקודם מתבציע רק לאחר יום
וכך הלאה עד אשר אני מקבל את הגוון הרצוי לי שישלוט למעלה ושוב ממתין יום.
וכאן באה העבודה המקצועית שלא ניתן כמעט להסביר אלה להראות את ביצועה דפקטו.
כל הצבעים חיבים להיות זהים ומאותה המשפחה בכל שטח ושטח לפי הגוון שנלקח בחשבון מתחילת הציור.
תודה לכם:
חיים
[ליצירה]
עןמר היקר!
כאשר היצירה טובה אין צורך בלחפש כינים זה הביטוי שלי ליצירות כי בכל אחת אפשרי וניתן לעלות על משהו לכן רצוי תמיד לפרגן כאשר היצירה טובה זו דרכי בחיים, ואת שיש לי לומר לשם תיקון במידה ואני רואה כאן למדתי להגיב באישי וללמד במידה וזה דורש מאד.
על קטנות אני מתפשר כאשר אראה התקדמות לטובה!
ושוב תודה ידידי ולך מיי על היצירה:
חיים
האמן לי עומר שאני רואה את שאתה רואה ואולי אולי עוד טיפה!
פרגן ידידי ויש גם אישי לתגובות בואו נתקדם כולנו קדימה בצורה חברית!
שלכם:
חיים
תגובות