חיים היקר, בהתחלה רציתי לכתוב לך שהציור באמת מאוד יפה, אך לאחר התבוננת חוזרת, ארוכה, ממוקדת אך יחד עם זאת חופשית, הבנתי שהציור מדהים. הצבעים מאוד משפיעים על האווירה, הערפל מורגש מאוד, מטשטש, מעביר את הצופה דרך אותה ההרגשה, אותו הערפל בעת הפיענוח שלו את הציור והמשמעות. ההסבר שנתת בתגובה היה קצר, אך הכיל הרבה יותר: הכוונה, אך שאינה כופה דבר על הצופה. אפשר להגיד כל כך הרבה על הציור, ואני חושבת שזה אומר שהצלחת מאוד. נפש המשורר והאמן שלך יוצרים שילוב נפלא. אהבתי. תודה, דרינה
ציור אקריליק על בד בתוספת צבעי שמן היוצרים את הזר. גודל 90x45 ס"מ.
סילחו שאיני כותב בתוך היצירה אבל כבר פעמיים נמחקה לי יצירה בצורה זו לכן איני חוזר על הטעות יותר.
זוג שנישא הרגע וכל אחד במחשבותיו הוא.
לכן הערפל.
אף אחד לא יודע את הסיבות האמיתיות של השני:
למה בחרו זו את זה וזה את זו.
תהנו ממציאות החיים ובה אנו נעלמים גם מבלי לספר.
[ליצירה]
מסתורי אך קריא
חיים היקר, בהתחלה רציתי לכתוב לך שהציור באמת מאוד יפה, אך לאחר התבוננת חוזרת, ארוכה, ממוקדת אך יחד עם זאת חופשית, הבנתי שהציור מדהים. הצבעים מאוד משפיעים על האווירה, הערפל מורגש מאוד, מטשטש, מעביר את הצופה דרך אותה ההרגשה, אותו הערפל בעת הפיענוח שלו את הציור והמשמעות. ההסבר שנתת בתגובה היה קצר, אך הכיל הרבה יותר: הכוונה, אך שאינה כופה דבר על הצופה. אפשר להגיד כל כך הרבה על הציור, ואני חושבת שזה אומר שהצלחת מאוד. נפש המשורר והאמן שלך יוצרים שילוב נפלא. אהבתי. תודה, דרינה
[ליצירה]
ציור אקריליק על בד בתוספת צבעי שמן היוצרים את הזר. גודל 90x45 ס"מ.
סילחו שאיני כותב בתוך היצירה אבל כבר פעמיים נמחקה לי יצירה בצורה זו לכן איני חוזר על הטעות יותר.
זוג שנישא הרגע וכל אחד במחשבותיו הוא.
לכן הערפל.
אף אחד לא יודע את הסיבות האמיתיות של השני:
למה בחרו זו את זה וזה את זו.
תהנו ממציאות החיים ובה אנו נעלמים גם מבלי לספר.
[ליצירה]
במבוך החיים!
איני מכיר מילה המתאימה יותר על מנת להגדיר
את החיים כמו מבוך.
שיר נפלא זרימה מעולה והקורא חש בליבו את כל המבוכים המתוארים על עצמו.
חזק וטוב .
תודה לך כי נהנתי:
חיים
[ליצירה]
לבן על לבן שלום לך!
חייב אני להגיב על תגובתך לשירי זה.
השיר הקודם נכתב בסיגנון שונה לחלוטין ואין לעולם לקשור שיר אחד עם אחר או להשוותם.
את יכולה לפרשו כאוות נפשך אך אינך יכולה להתכחש
לכך שכל אישה אוהבת לשמוע דברים טובים בדיוק
כמו כל גבר. לגבי השקר הלבן מעולם לא שיקרתי ליקר לי אף לא לכל אדם עלי אדמות, ולבן הרי שאינני.
מתגובתך ניתן להבין שאת מעט ממורמרת מסיבות לא ברורות וכל הכתוב בשיר הינו אמיתי כשמש בצהרי יום.
במידה ואת רואה את הדברים כפי שהצגת אותם
כנראה שיש לך בעיה.
ללא קשר באם השיר נראה לך או לא כיוון שזה אינדבידואלי.
תודה על תגובתך המרעננת והמעניינת:
חיים
[ליצירה]
בל תעלב מצביה קרוב הרי זאת רק דעה אשר ניתן לחיות איתה או למות ממנה אבל אינה מזיקה.
לא הייתי רואה בכל תגובה עלבון אבל התגובה לא
היתה עניינית ועל כך אני מצר עבורך בשל קבלת פנים כה יפה, ומתנצל בשמו.
היא כתובה יפה ולעניין, המשך להשמע באתר.
אהבתי את דעתך ותודה לך: חיים
[ליצירה]
אני שמח לראות שהאינטלקטואליות עדיין לא פסה
מהעולם ולא מהאתר הזה. יותר מכל שהשפיות עדיין נשמרת.
לו האתר היה שומר על כל זה, תגובות שכאלה היו
נמחקות מידית בתוספת התנצלות בשם המגיבים.
תודה לך: אהבה פרידלנד
תגובות