גדול.
פעצם יש פה מסר נסתר- אירוני. אין בחירת קומפוזיציה, אי אפשר לצלם מזוית אחרת. ואי הברירה הזו מתנגשת עם החיצים המצביעים על כיוונים שונים, ובעצם מגיעים אל אותו המקום. ממש עמוק.
:)
[ליצירה]
הא!
גדול.
פעצם יש פה מסר נסתר- אירוני. אין בחירת קומפוזיציה, אי אפשר לצלם מזוית אחרת. ואי הברירה הזו מתנגשת עם החיצים המצביעים על כיוונים שונים, ובעצם מגיעים אל אותו המקום. ממש עמוק.
:)
[ליצירה]
זה טיפה מזכיר לי סבא של מישהו שלא רצה שיעשו לו מסיבה גדולה ליום הולדתו ה-80 כי אחיו נפטר יום אחרי שעשו לו מסיבה ליום הולדתו השמונים. רק שכאן את כן יוצאת לקנות את התיק ובמקרה שהבאתי לא היית יוצאת
[ליצירה]
מקק קטן אמנם לא סיפר ואני מקווה שלא יכעס שאני מספר קרה לשנינו מקרה די דומה. רדפנו אחרי רופא (כי באותו יום היה יום ספורט והרופא עובר מתחנה לתחנה) להשיג אישור רפואי למשהו ועד שסופסוף מצאנו אותו היינו ליד תחנת דחיפת האביר ואז הפלא ופלא האביר עולה על רגלו של אחד החיילים ואנו שוב נדחקים הצידה.
[ליצירה]
כשהתמונה לא יצאה כמו שרציתי (זאת התוצאה) אז הסתכלתי על התמונה איך שהיא עכשיו ומה שהיה לי בראש זה ספינת ברושים בלב ים של מדבר. אבל הלכתי על הכותרת שבחרתי לתמונה הראשונה שרציתי
[ליצירה]
לתמי
ברור שאם לא היית מכירה את הסיפור לא היית מבינה, אבל גם אם היית מכירה את הסיפור והכותרת הייתה שונה גם לא בטוח היית מבינה ולכן זה נכתב בדיוק בצורה שזה נכתב וככה גם הבנת.
נחמד.
[ליצירה]
כולם נופלים בזה. למה להיות כל-כך לחוצים די. יש אנשים שבקושי יש להם זמן לנשום מרוב שהם משקיעים.
אבל שיהיה לך המון בהצלחה אני קת שלי כבר סיימתי מזמן
תגובות