גדול.
פעצם יש פה מסר נסתר- אירוני. אין בחירת קומפוזיציה, אי אפשר לצלם מזוית אחרת. ואי הברירה הזו מתנגשת עם החיצים המצביעים על כיוונים שונים, ובעצם מגיעים אל אותו המקום. ממש עמוק.
:)
[ליצירה]
הא!
גדול.
פעצם יש פה מסר נסתר- אירוני. אין בחירת קומפוזיציה, אי אפשר לצלם מזוית אחרת. ואי הברירה הזו מתנגשת עם החיצים המצביעים על כיוונים שונים, ובעצם מגיעים אל אותו המקום. ממש עמוק.
:)
[ליצירה]
והכל ביחד
הלכת לגן חיות עם חבר שלך הרופא,
התיישבתם בקפיטריה,
הוא מזמין תה,
במשפט שמחפש את מי להאשים
"זאת לא את זה התאילנדי"
הוא ילך.
אזעקה של אוטו,
נכנסו ברכב שלך,
את מגיעה הביתה,
יום ולילה בוכה,
ומתנחמת "גם ככה הוא אף
פעם לא ניקה את הלכלוך
באוזניים"
[ליצירה]
אני מסכים עם ערוגה באופן כללי אבל למשל אם חברים לא היו מפרגנים לי לא בטוח שאחרים היו קוראים. מה שגם מראה את מה שערוגה ניסתה להגיד על כך שמתפספס פה משהו בזה שלא יכולים תמיד לסנן ולמצוא את מה שטוב. ובכל אופן למרות שאני מסכים עם ערוגה אני בכל זאת מבין את תמי שרוצה להודות בעיקר כי אני לא תמיד יכול לפרסם את מה שאני כותב רק בגלל פחד מחוסר אהדה ציבורית ליצירה ואם כבר אני מפרסם ומישהו אומר תודה זה נחמד אפילו אם היצירה לא טובה
[ליצירה]
הנזק הבל יתוקן הוא לא בהקמת החממות מחדש אלא בהרבה סחורות שאבדו שאיבדו יחד איתם לקוחות ואמנם מצע מנותק הצליחו להעביר ברובו שאר הדברים שגדלו בקרקע גדלו בקרקע מאד מסוימת וזאת קרקע חדשה שלא נדבר על האקלים השונה מהים לבין שאר הנגב המערבי
[ליצירה]
תמיד בשמחה, ובקרוב אצלך
כמובן רק מה שאת רוצה שיהיה בקרוב אצלך מבין הדברים כשאני אומר מזל טוב ואז אומרים בקרוב אצלך אני לוקח את זה לכיוון של בקרוב אצלך מזל טוב ואז זה יכול להיות לעבור משהו להתקבל למשהו לסיים משהו או שמישהו קרוב מגיע לו מזל טוב ואז זה גם מופנה אליי- אפשר לשחק עם זה
[ליצירה]
אני אישית( לצערי או שלא עוד לא החלטתי) לא יצא לי להיות בפינוי עצמו אבל הכמות שבכיתי בזמן הזה היה רב ואת העברת את התחושות בצורה טובה.
מאיר, גם אתה נראה לי צריך ללמוד מאותם אנשים שהזכרת, מה אתה במדינת פלסטין הכבושה ואני אפילו ראיתיך באיליה קפיטולינה.
תגובות