מצאת..כמה שזה פשוט, אתה רק אומר את המילים הפשוטות, וכל אחד מפרש את המושגים הגדולים האלה בדרך אחרת, וככה הקורא מוצא את השיר אהבה שלו. בקיצר, יפה לך. מזל טוב!
וואו, בכזאת פשטות וכנות.. מדהים ומקסים מקסים!!
תוך כדי שקראתי את השיר, לפני שהגעתי לשני שורות האחרונות, אמרתי לעצמי תוך כדי קריאה, "הנה, הוא מצא את השיר הזה!.." וכשהגעתי לסוף.. פשוט חייכתי :)
יפיפה
תודה.
[ליצירה]
מצאת..כמה שזה פשוט, אתה רק אומר את המילים הפשוטות, וכל אחד מפרש את המושגים הגדולים האלה בדרך אחרת, וככה הקורא מוצא את השיר אהבה שלו. בקיצר, יפה לך. מזל טוב!
[ליצירה]
להוציא את התבן ...
לא צריך לפסול באופן גורף ולא להודות לכל מי שכותב.
זה המיוחד באינטרנט שכל אחד יכול לכתוב ולפרסם
גם פשוטי העם וגם אנשי שם, מה שדורש מהקורא האינטלקטואל והפוצמודרניסטי לברור היטב ולבחור,
ואז יש סיכוי שגם יהנה הנאה אסתטית ואינטלקטואלית,
ולפעמים גם יאמר תודה.
[ליצירה]
יום השנה
אכן מתקרב יום השנה.
ואני אפילו לא קישרתי.
כל הכבוד לכנרת על ההבחנה הרגישה והניתוח המדוייק של השיר.ראית רחוק ראית שקוף!
תודה ללימור על התגובה החמה והרגישה גם כן.
גליה-כנרת כבר הסבירה ופרשה נכון,
לא יודע מה זה טריפ ופסיכודלי.
לימים שקופים וצלולים.
[ליצירה]
[ליצירה]
הרגעת אותי
אז אלה ילדים יאפים בני עשר שמבחירה חופשית החליטו להיות נונקונפורמיסטים וגם לעשות כמה גו'בות לדמי כיס, אולי כדי לקנות משחקי מחשב למתקדמים או שכבר עכשיו הם חוסכים לטיול למזרח(הקרוב? התיכון? הרחוק?).
הדבר היחיד שעדיין מטריד אותי ואולי צריך להטריד אותך יואכש(לא ברור וגם ממזר) זה למה לעזאזל בני העשירים הללו בחרו לעמוד בצומת סואן בשעות הלימודים? ודווקא ביום גשם סוער?.
איפה ההורים המורים ורשויות החוק ? זו שאלה שפחות מטרידה כניראה אנשים נאורים-זבש"ם ,נשמעת המילה הקשה ביותר!
[ליצירה]
נסתרות דרכי ה'
שירך יפה ונוגע.
מבין את כאבך על האובדן.
חשוב לזכור שלהבטחה יש לפחות שני שותפים.
הקיום של ההבטחה איננו אוטומטי.
זה זמן טוב לחשבון נפש.
תגובות