[ליצירה]
מקסים. יופי של מעבר מהמציאות למטאפורה. וגם עם הרעיון הזדהיתי..
[ליצירה]
[ליצירה]
איזה כיף שאת קופצת לבקר מדי פעם.
וכשקראתי את השיר הרגשתי שהוא אישי מאד, שהוא מדבר על דברים מעולמך הפרטי, ואעפ"כ (או, כרגיל, דווקא בגלל זה) הוא השרה עלי מתיקות רוגעת של בית.
[ליצירה]
איזה יופי!!! מקסים, ממש ממש. (השיר, לא ההרגשה המובוטאת בו..)
ויש לי הרגשה שיש לנו הרבה ספרים משותפים (סוף סוף מישהי שמכירה את טנר!! אחד הספרים הכי יפים שקראתי מעולם!)
[ליצירה]
ליאיר: אני מסכים עם כל מה שאמרת, ונדמה לי שגם קצת אחרת תסכים (ואם לא, מבקש את סליחתך). נדמה לי אפילו שהיא כתבה את זה בהסבר: " יהיו שיקומו ויאמרו כי הדאגה לשטחים נובעת מתוך הדאגה לעמ"י כולו, ואני טוענת שאם כך היה הדבר- פני השטח היו נראים אחרת.הרבה אחרת." ואני בטוח גם שהרבה מהמתנגדים (כמו גם הרבה מהתומכים) עושים את מה שעושים למען העם כולו. הבעיה (בשני הצדדים. אני לא אוהב את הביטוי 'בשני הצדדים', אבל פה הוא נכון, לדעתי) מתחילה כשנראה מאופן ההתנהלות שזה לא באמת אכפת. זה בולט באופן בוטה בהתנהלות הגסה של שרון ובוודאי בהתנהלות של התקשורת המתארת את המתנחלים כתאבי ממון במקרה הטוב וכמשיחיים מטורפים במקרה הרע (בעצם אני לא בטוח מה המקרה הטוב ומה הרע פה)- מחד, ובאיומי המלחמה וה'התפטרות מהמדינה' ובאי ההסכמה להכיר במחיר שדורשת ההתיישבות בגוש מאידך. (ואני לא בא להביע עמדה בנושא, מהסיבה הפשוטה שאין לי עמדה מובהקת). אני חושב שבאתר שרוב גולשיו מתנגדים לתכנית ההתנתקות- תמונה כזו, שמביעה באמת מחאה עדינה, היא במקום.
[ליצירה]
.
פשי..לא נעים להודות אבל אני לא חשבתי בכלל שיש מסר..חשבתי שזה סתם קובץ אי-גיון מרענן. כלומר, זה עדיין קובץ אי-גיון מרענן, אבל עכשיו זה קובץ אי-גיון מרענן עם מסר, מה שעושה את העסק שונה במקצת.
בכל מקרה היה כיף לקרוא.
תגובות