אך, לא הבנתי את המשפט האחרון האם עכשיו עולמה נהיה כעולם נמלה או שצר לך על העולם שהיה צר כעולם נמלה שאם כן עכשיו כשנחרב יש בו פוטנציאל של התרחבות (אותיות התחברו"ת).
הלך רוח - הרעיון של פוטנציאל התרחבות הוא מחשבה אופטימית ויפה לעתיד, באמת רעיון יפה. כוונתי ב"צר כעולם נמלה" היא להחמיא ולבקר בנשימה אחת - לבקר משום "צר עולמי כעולם נמלה", ולהחמיא משום ההשוואה לצרצר מסיפור הנמלה והצרצר.
כוכב יקר,
כל כך צר וכל כך רחב, זה כל כך אתה הגאונות הזו.
רק מה? אתה מתקמצן לנו בשירים, בכל פעם שאני קוראת משהו שלך, יש לי חשק לעוד!!
תן לעם מעט נחמה משיריך...
תמשיך כך להדהים.
כיסוף.
[ליצירה]
חותם על השבחים האמורים
אך, לא הבנתי את המשפט האחרון האם עכשיו עולמה נהיה כעולם נמלה או שצר לך על העולם שהיה צר כעולם נמלה שאם כן עכשיו כשנחרב יש בו פוטנציאל של התרחבות (אותיות התחברו"ת).
[ליצירה]
הלך רוח - הרעיון של פוטנציאל התרחבות הוא מחשבה אופטימית ויפה לעתיד, באמת רעיון יפה. כוונתי ב"צר כעולם נמלה" היא להחמיא ולבקר בנשימה אחת - לבקר משום "צר עולמי כעולם נמלה", ולהחמיא משום ההשוואה לצרצר מסיפור הנמלה והצרצר.
[ליצירה]
כוכב יקר,
כל כך צר וכל כך רחב, זה כל כך אתה הגאונות הזו.
רק מה? אתה מתקמצן לנו בשירים, בכל פעם שאני קוראת משהו שלך, יש לי חשק לעוד!!
תן לעם מעט נחמה משיריך...
תמשיך כך להדהים.
כיסוף.
[ליצירה]
לכבוד הוא לי להיות המגיב הראשון.
המילים מאוד הולמות ומשרות אווירת חג. הנופך האישי שבסוף עושה חסד עם השיר והופך אותו מתיאור למשאלת לב. יפה מאוד.
[ליצירה]
נו נו אסתר, יפה מאוד, אבל על מה בדיוק את חולקת? כפי שביארתי בתגובה הקודמת שלי, הסוף מציע שני פתרונות בהתאם לשתי גישות קיצוניות ומנוגדות. לא צידדתי באף גישה, ולא פסלתי אף גישה; ובודאי לא את הגישה שהצגת. אני לא חושב שאין מה לחדש. להפך, אחת הגישות הקיצוניות שתארתי גורסת כי בכל דבר שאתה עושה יש משהו חדש, מעצם זה שאתה עושה אותו כאן ועכשיו בקונטקסט הייחודי שלך.
אגב, את יכולה להוסיף אותי לרשימת האנשים שיכולים להעיד כי יצירותייך אכן מחדשות.
ולטובי - כל הכבוד על הרעיון, וכיסוף כבר ענתה יפה מאוד.
תגובות