בע"ה.
בערפילי הלילה נרקמות המילים
ממחשבות מעופפות ומטללים
קורץ ירח, שיניו לבנות
ועושה לי עיני כוכבים
ובנשיקה חרישית ובהמתקת סוד
שולח לי הלילה מתנה ממרומים
שירים.
[ליצירה]
:)
תודה על התגובה, ועל המחמאות.
אני בעצמי לא יודע למה כך, גמרתי את הסיפור, יתכן שלא היה לי נעים כך סתם לגרום לרצח, אגב גם "התובנות הגדולות של הנפשות הפועלותהיו משהו ממש לא מתוכנן.
בקשר, לשמות, זה פשוט נראה לי יותר מתאים למשפחה אמריקאית מאשר ישראלית (אמנם חברי המטבח נשמעים מאד ישראליים), יתכן וזה יוצר השלמה בין השניים.
(אולי כמו ההתנהגות שלנו בארץ ביחס לאו"ם).
[ליצירה]
הו, יאיר
אט אט כירסם הזמן בנעלותך, עד שהחלטת לחזור אל שמך המקורי- יאיר.
סתם סתם.
תודה רבה שהבאת את המאמר הזה, מקסים.
חידושי תורה נפלאים. הלואי שלי יצא לעשות משהו כזה מהפרשה שלי. זה ידרוש עיון מעמיק, כי אתה יודע מה זה הפרשה שלי.
כיף של מאמר, וזה לא נחשב ארוך. ממש נהינתי. אני חושב שגורמים שמרנים לא יאהבו את הרעיונות, (כרסום בעליונותו של משה רע"ה!), אך, דברי אמת נכוחים, לי נשמעים ממש. חזק הרב מנחם, הא? חזקים גם החברה.
ס"ך לך, שכוי"ח.
-לחזן, אני לא חושב שהחברה הכללית כזאת נאורה, יש פערים גדולים בהשכלה של החברה ועדיין לצערינו הדרך ארוכה, עד אין אופק לכל בני ישראל נביאים.
אני מייחל כמו כולם, בע"ה.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
המ...
אני גם לא רציתי שיגרשו אותי, אך הוא כן ירצה אותם בסיטואציה אחרת, אסור לשכוח, הוא באמת ירצה שהם ישמרו עליו כשהוא הולך ברחובות ירושלים או כשהוא מטייל בצפון והוא מעדיף שלא יפלו עליו רקטות.אני יודע, זה קורא, אנחנו צריכים לחזק את הצבא שלנו ולא לשכוח שיש לו גם משימות שאנחנו מאד מזדהים איתם מעבר ל'משימה' המתועבת הזאת.
[ליצירה]
אוהב
זו תפילה הראויה לאשה, וראויה גם לאישהּ.
יפה, (יפים מאד גם השילובים מהמקורות).
[ליצירה]
[ליצירה]
גם אני חושב שזה עדין
מאד יפה ועדין.
נוגע, פוגע וזועק זעקה חרישית.
אני לא יודע אם התכוונת לזה אבל עצם העובדה שהשיר מתחיל בהר ההר כמו אוספת את כל שלדי הילדים אל חיק אהרון הכהן- אבינו המבכה את מות כל דור המדבר. ויתכן שגם כאן הוא מבכה את מות כל דור מתי "מדבר-העמים".
[ליצירה]
חמו
ר... סתם, זה חמוד, גם אני כמו כולם מסכים, אך זה בהחלט מסוכן שלחרר את זיגמונד, הוא הרי הנחש הכי ארסי שיש, נכון, גם ככה כל אחד מאיתנו סוחב אחד כזה, אבל עד עכשיו לכל אחד היה עסק עם הזיגמונד שלו, ועכשיו יש אחד משוחרר שיכול להמריד את האחרים נגדינו!
אתה לא אמור לשחרר אותו אלא להביס אותו, לשעבד אותו אל הרוח האצילית.
[ליצירה]
אני חייב להגיב
אז הגבתי.
כואב, נוגע ומחטט בלב של כולנו.
כ"כ אמיתי,
אוף, אני חוזר על התגובות של כולם.
פשוט צודקים, וזו יצירה גדולה,
זהו יותר נכון מסמך חשוב בתולדות החברה הישראלית. צריך ללמוד את זה באזרחות.
תגובות