חיה בבועה התל אביבית. דתיה לשעבר. בהמית והדוניסטית מן הבוהמה.
ומי שרוצה לראות אותי ולא להתעסק עם ניחושים נא להיכנס לכאן:
http://www.showme.co.il/gallery.asp?u=shelip6666&album=365496
[ליצירה]
טוב, עכשיו אני עוד יותר מבין אותך וגם קצת מצטער על זה ששלחתי סאטירה מצלצלת לכיוונך- לא מתוך רוע אלא מתוך רצון לצחוק.
אני מקווה שתצאי מן המצב הקשה שאליו נקלעת ושתחייכי עד בלי די :-)
[ליצירה]
מה שאני לא מבינה הוא מדוע הוריד את המחיר ל-600 עוד פחות מה-700 שנהג לגבות ממנה רצה להוסיף עליהם מאה.
המחברת לא העזה לכתוב את הסקריפט האמיתי ולספר מה יכול תיאורטית היה להתרחש או מי יודע מה כדי שהוא יוריד את המחיר כך
רעיון נחמד
[ליצירה]
מאוד שמאלנית וגם מקללת! הו, כמה מתאים! כמה דוגרי.
מכתב גלוי מהדמות ההוללת של שלי לדמות שהיא בדיוק ההיפך הגמור, דמותה של בתש. והמקשר ביניהן - אמיתיות!
[ליצירה]
מה כבר , לאן נמוך יותר מזה יכולת להגיע? השאלה היא מה כבר קרה ביום הזה? מה עשית?
ואם תשאל הרבנית (בתש) מה עשית. מה תאמרי לה?
ומה תאמרי לי?
ומה תאמרי למר שמואל ירושלמי?
והעיקר- מה תאמרי לפני היושב במרומים?
[ליצירה]
"לנוע ולחולל את המהפכה?"
איזו מהפכה?
האם מהפכה בסגנון ירושלמי?...
אבל מאידך- אכן, בריקוד יש כוח. בתנועה יש את העוצמה ואת הכוח ואת הקתרזיס ממש כפי שיש בהתעמלות.
[ליצירה]
הו הו איזה מלחמה. זה קרה לי כאילו כמה פעמים, ככה זה נדלק ואחרי זה הגפרור התכבה ואחרי זסה אמרתי לעצמי - וי הפסדתי! ומה הלאה?
מה קורה אחותי? איך הרמה הדתית שלך?
שלי ירדה. עוד יותר, מאז יום כיפור האחרון.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
מקסים! ואו זה ממש על החיים עצמם, לתת את הדבר הכי טוב שיכול להיות.
וכן. לא שווה להריב על ביקורת כזאת או אחרת. אל תיטפשו לכם על ניו אנסים והנחות
[ליצירה]
לא נכון- אני לא הייתי מסתכלת בזמנו על בחורים. נכון שהיינו הולכות בחבורות. אבל לא בחורים העסיקו אותנו. (שלמדתי באולפנה) ופעם הביאו באמת בחור לערב דבקות אבל הוא היה מגעיל מלא חצ'קונים ומשקפיים שלא נדע.
:-)
[ליצירה]
הייתי בבאר שבע לפני כמה חודשים. היה שם יום פתוח באוניברסיטה. לא הייתי שם אולי חמש שנים והדבר הכי טוב בעיר הזאת זה הרדיוס של האוניברסיטה. השאר הוא כמו סברה ושתילה חור במדבר.
[ליצירה]
ליריקה או מוזרות
לא זה ולא זה
זו אכן כתיבה אירוטית. כורעת על ארבע לצורך המגע. הנוזלים הם אלו שממלאים אותי אחרי המגע המיני
ואת זה -בשיא העדינות
עכשיו- איפה בתש?...