[ליצירה]
א. הם לא רוכבים עלינו. הם ר ו צ ח י ם אותנו.
ב. "די להצדיק את הפשעים" - מסכים! מה דעתך לאמץ את זה?
ג. יש כאן מקום לשני עמים - נניח שאני מסכים -מי שלא מוכן לקבל כל קיום של העם היהודי הם הפלשתינים! אני מניח שקראת את "הזמן הצהוב" של דוד גרוסמן (אם לא אז תקרא. ספר חובה לימנים ושמאלנים כאחד.) כתוב שם שהפלשתינים לא רוצים את יש"ע, לא רוצים שלום, לא רוצים הסכמים - הם רוצים לשחרר את ישראל - וישראל שלהם זה *כל* ישראל, כולל תל אביב וכולל איפה שאתה גר עכשיו - ובמלחמה בלבד.
ובמלחמה הם יגלו נדיבות-לב-בלתי-רגילה וישאירו לנו את הים.. ואולי, אם יהיה להם מצב רוח טוב, את בתי הקברות.
[ליצירה]
וחוץ מזה, השוביניזם וחוסר השוויון מופיע בשיר הזה בצורה מזעזעת.
אני - אקריא משירי היפים (זה דווקא מאד מתחשב מצידו, תארו לכם שהיא תצטרך להקשיב לכולם. אני, אגב, עדיין מחפש שיר שירושלמי עשוי להקריא לה, ולא מוצא.)
את - תתני לי השראה, ואת כל כולך.
מה עוד אפשר לבקש מבעל, חוץ מלעמוד בסלון כל היום ולקרוא שירים?
ללא ספק, שמואל הינו איש משפחה למופת.
[ליצירה]
שלום לך מסיונר יקר.
הנה כמה טעויות שנפלו במאמרך:
-תורת הנסתר איננה מיועדת להפצה להמונים, אלא ללימוד ליחידי סגולה בלבד, ולכן הטענה כאילו רק היא מגלה את טעם החיים מגוחכת.
-לוח השנה העברי הוא אכן לוח רוחני, אך החגים לא נקבעו על פי חכמי הקבלה, אלא על פי התורה. ככלל, לכל אורך מאמרך אתה נוטה לבלבל ולערבב בין הקבלה לבין היהדות כפי שאנו מכירים אותה.
-היהדות המסורתית עונה באופן מספק ביותר על שאלת ה"איך" וה"למה" לחיות את החיים האלה.
-הכוח העליון, מסבירים חכמי התורה בכל הדורות, נקרא אלוקים. הוא כולו נתינה ואהבה, לא צריך להיות מקובל כדי לדעת את זה.במהלך לימוד התורה - ואני מדבר על תורת הנגלה ה"פשוטה" - לומד האדם כיצד להידמות לבוראו,או במילים אחרות - להדבק בבוראו.
כפי שמסבירים חכמינו: "מה הוא חנון - אף אתה חנון, מה הוא רחום, אף אתה רחום.."
[ליצירה]
אוי, זה מקסים.
הסוס באמת נראה כאילו הדביקו אותו על רקע שלא היה שם, אני צודק? (כי הסוס והשדה נעשו בטכניקות שונות..)
אתה יכול להסביר איך עשית? מעניין אותי.