[ליצירה]
לי קשה להנות מיצירות כאלו, גם אם הן כתובות טוב. אולי בגלל שאינני מבינה בשירה.
כואב נורא.
נורא.
בכיתי.
משום מה, בקריאות חוזרות, נדדו מחשבותי לקרקע גוש קטיף שנבתקה באכזריות.
מי ינחמנו.
[ליצירה]
על מה שיאמרו העולם - צ"ל על מה שיאמר העולם.
הרגש אכן חזק וברור, אבל המשלב נמוך מאוד וחבל. כשאת כותבת בתחביר כזה ובמשלב נמוך, נראה כאילו היה עדיף לכתוב את אותו דבר בלי הרווחים - כקטע רצוף.
המסקנה בסוף - גם אם נכונה, בלי קשר כרגע - ברורה מדי, וכתובה בצורה גלויה מאוד, מה שמקטין ומקהה אותה, לדעתי. ושוב, חבל.
[ליצירה]
חזקי היקר,
היום היה לי יום קשה במיוחד (פרידה כואבת), ורציתי לדבר עם הקב"ה, והרגשתי כעס ומרירות - לא ידעתי מהיכן להתחיל, הרגשתי שאני לא מסוגלת בכלל לדבר איתו. איך מדבירם עם מישהו שכ"כ כועסים עליו?!
ואז נכנסתי לאתר, וקראתי שוב את היצירה שלך, ושוב התרגשתי והרגשתי חיבור אמיתי לקב"ה, ומתוך כך הצלחתי להתפלל.
תודה לך.
[ליצירה]
אוי באמת!
עזר ויצמן - אדם שנאלץ להתפטר ממשרתו כנשיא בגלל שקבל שוחד.
עזר ויצמן - אדם שפוטר מתפקידו כשר בעקבות מסירת מידע בטחוני לארגון טרור.
עזר ויצמן - אגם שתרם תרומה מכרעת לחתימת הסכם ה"שלום" שהוביל לעקירת הישובים בסיני.
עזר ויצמן - יהי זכרו ברוך?!
[ליצירה]
הדס,
אם הוא רוצה לדעת שירה אמיתית מהי, אל לו ללכת אל הדורות האחרונים, שילך אל גדולי הפיוט בישראל: ייני החזן, רבי אלעזר הקליר, רבי שמעון בן יצחק, רבי יוסף טוב עלם.
אלו משוררים אמיתיים!
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
פרק היסטרי!
הניתוח המדויק של מה שקורה בעולם ה"שו"ת" הוירטואלי, שבו אנשים שלא יודעים שום דבר עונים לשאלות מטופשות של נערים ונערות, שלא מכירים תלמידי חכמים לשאול אותם, ובמקום זה הם נאלצים לשאול בנט את האנשים שלא יודעים כלום - קולע למציאות.
(אני רואה שהסתבכתי בניתוח - מה שרציתי להגיד: "קלעת למטרה!!!")
ההתייחסות למרכזניקים מאוד ביקורתית, ובהחלט מובנת; והבהרת דעתו של הרב קוק - בצורה ברורה, בהחלט מוסיפה ערך לפרק.
[ליצירה]
האנטי של אלישע, בהחלט מהווה ניגוד מעניין לאביגיל (שמים-לב שאתה אוהב ניגודים...).
וזה שאביאל פותח את הספר בטעות במקום אחר, ומתחיל ללמוד שם, מהווה עדות למידת הרחפנות שלו.
ובלי קשר -
המינוח "מצורעת כשלג" - גדול!!!