[ליצירה]
איתך בכל מילה. מזכיר לי את הפזמון בשיר של ז'ק
ברל.
בתרגום חופשי: אני רוצה שיצחקו, אני רוצה שירקדו, אני רוצה שישתוללו כמו מטורפים כאשר ישימוני בתוך הבור.
[ליצירה]
נהדר! חכם, כתוב היטב, מעורר חיוך, מהנה לקריאה וכולל מסר פילוסופי אמיתי: המוות כשלעצמו איננו סיבה להתעצב... הוא חלק מתהליך הופעתנו והעלמותנו מעולם היש... נהנתי עד מאוד לקרוא!
[ליצירה]
קשה לי להגיד שהקטע יפה.. כי .. לא אומרים "יפה" על דבר שנכתב מכאב... אבל..אהבתי את מבנה השיר ז"א את ההדרגתיות של הקטע הזה.. בהתחלה הטקסט מביע אדישות לסיטואציה...ובסוף רואים את הכעס..ואת הביקורתיות שלך על הסובבים אותך.
[ליצירה]
כתוב יפה
וגם המשמעות שגורמת לנו לעצבות מה בתוכנו..
[ליצירה]
[ליצירה]
וואו- מדהים
זה גאוני, אחת היציריות החכמות והמדהימות שקראתי בזמן האחרון.
בתוך קטע קצר המחבר מכניס כל כך הרבה אמירות, הרמזים הדקים ששולחים אותך בקריאה אל קיריקגור, ניטשה, פרויד, לאקאן ועוד.. פשוט מדהים וחזק...
הדימויים המדוייקים: "חסר מחשבה של מהות חייתית , שוב אני הפכתי לאנוכי והשלמתי עם עצמותי. ואזל כוחי להתברבר באסטרטגיה מלחמתית וטקטיקה התקפתית"
בהחלט אחד הקטעים הטובים שקראתי באתר הזה- אם לא הטוב מכולם...
איך זה שאף אחד לא הגיב- או שאולי אנשים פשוט לא מבינים את הגאוניות של הטקסט...
[ליצירה]
איכסה אהבה כמו בסרטים.
ספוגי שקר, טעוני אשלייה, עטופי אכזבה,
שטופי זימה, אכולי בגידה, ועוד כל מה שאתה יודע על סרטים, כולל 'תשוקה אדירה חסרת רסנים' שאולי סתם ברגעי חולשה אתה 'מעדיף' .
מה שמתפוצץ אחרי הסרט, זה המציאות.
מקסים היופי הזה שכתבת " אותך אראה ותוכי יסער" - הוד כזה לא בא מניאופי הסרטים אלא מתוך התחשבות בבנזוג והערכתו, מתוך נתינה ואכפתיות, מתוך אהבת נפש ולא מתוך חיצוניות תאוותנית.
ואז באים הפרפרים, מעופפים ומלטפים,
אז הלמות הלב היא אמיתית
אז אפשר להגיע באמת למרומים.
כי יש אהבות שמחות
כּנרת~~
[ליצירה]
חיי נצח
קוקי אני מניח שאת ההשראה לציור קיבלת מהתנוחה שלי בפורים וגם אם לא אני אאמין שזה ככה.. כי זה אומר שיהיו לי חיי נצח בתוך התמונה שלך...
אה וציור באמת יפה אני חייב לציין...