[ליצירה]
שווה ביותר!!!!
ב"ה
טוב שאמרת לי שכתבת יצירה חדשה. (הי, אם את מדווחת לי במסנג'ר על יצירה חדשה ומחכה שאני אקרא אותה, ואם תרחיש דומה קרה לפני ימים אחדים, את בטח "המכורה"!)
האמיני לי נעל, אתה נראית לי מסוג "המכורה". לא יכולה בלי יצירה שבועית. ואם אין זמן בהרצוג אז צריך להציק למישי. וגם להתקשר כל שניה לשאול אם כבר הגיבו, היות ואין לך אפשרות להשאיר בעצמך את העכבר על הריפרש.
[ליצירה]
המשך:
המקטלגת- היא קוראת ורואה את היצירות, אבל מה שבאמת מעניין אותה זה לא התוכן. השאלה האמיתית היא אחת: לאיזו קטגוריה היוצר משתייך? הגרוע ביותר מבחינתה הוא מישהו שכבר קוטלג ופתאום הוא מעז לקלקל את כל התיאוריה לגביו. חוצפה.
[ליצירה]
לחוד וביחד
אני מופתעת לגלות שאני הראשונה להגיב על ציטוט כל כך אמיתי ונכון.
אנשים נוטים לבקר אותנו בהתנהגויותנו השונות אבל, שוכחים להעניק לנו את התמיכה לה אנו באמת זקוקים.
אפי.
[ליצירה]
לא. אני לא יכולה לומר שהבנתי הכל. הבנתי שברי משפטים, רעיונות---
אבל זה לא היה לא ברור לי
היתה למילים מנגינה משל עצמם, מנגינה נהדרת, קסומה. היה בהן משהו ממיס. את כותבת מצוין לטעמי.
ולגביו- אני לא יודעת אם הוא מציאותי או פרי דמיונך בלבד, אבל תתרחקי מאורות אפלים מדי, קלושים מדי וכאלו שלא יצליחו להכיל את האור הגדול שלך בתוכם.
[ליצירה]
חגית!!!!!
כבר סיפרו לך כמה את מדהימה??
היכולת הזו שלך, לערבב צחוק ועצב בצורה הכי טיבעית ויפה, המשפטים הציניים, השנינויות, וביחד איתם- הרגישות המהימה הזו שלך...
אם יש יצירות שאני פוחדת להגיב עליהם כי אני יודעת שכל מילה תוריד מהעוצמה ולא תתחיל לבטא את מה שהם עוררו בי- היצירה הנוכחית שייכת לרשימה הזו.
אני מודיעה לך בזאת על הערצתי הרישמית.
[ליצירה]
דווקא אני, כשקראתי את הסיפור, התייחסתי מלכתחילה למילה "אינטימיות" בצורה היותר נעלה שלה, מהבחינה הזו התוספת "לא מינית או זולה, חלילה", הייתה מיותרת לדעתי מפני שהיא סתם תרמה רעיונות שלא היו אפילו בכיוון (לא אצלי, בכל אופן...).
אינטימיות יכולה להיות דבר מאד אפלטוני, לעניות דעתי.
ובקשר סיפור- לקח לך שלוש שנים לשחרר לנו אותו, אבל משהוא יצא... הוא יצא-מופלא. אין הגדרה אחרת, מופלא ממש.
[ליצירה]
בגדול אתה צודק.
השאיפה שלנו היא להתאים עצמנו לאמת האובייקטיבית הנכונה, האמת האמיתית, בעצם.
אני לא באתי להשוות בינהן ולומר שזה הן זהות מבחינת העולם, אבל הן זהות מבחינת האדם הקטן שקולט את שתיהן כאמת.
מרגיז אותך? גם אותי לפעמים.
אבל זו המציאות.
אגב, את "תבואת השיגעון" של ר' נחמן כבר קראת?