אני מופתעת לגלות שאני הראשונה להגיב על ציטוט כל כך אמיתי ונכון.
אנשים נוטים לבקר אותנו בהתנהגויותנו השונות אבל, שוכחים להעניק לנו את התמיכה לה אנו באמת זקוקים.
אפי.
[ליצירה]
לחוד וביחד
אני מופתעת לגלות שאני הראשונה להגיב על ציטוט כל כך אמיתי ונכון.
אנשים נוטים לבקר אותנו בהתנהגויותנו השונות אבל, שוכחים להעניק לנו את התמיכה לה אנו באמת זקוקים.
אפי.
[ליצירה]
אנ
באמת הרבה מאיתנו מתייחסים לוידאו כאל אמצעי הנצחה כזה שכ"אחרי שנמות...", בפועל, זה כל כך לא נכון.
אמצעי ההנצחה הטוב ביותר הוא הזיכרון של האנשים אודותינו, מה שהותרנו בלב בני האדם לפני שעזבנו אותם...
בחייכם, מי יושב היום לראות וידאו של אירועים משפחתיים?...
-:)
[ליצירה]
סוערה, כיף לי לגלות יצירות שלך.
אתם רואים? זה מה ששווה בלהיות חדשה באתר- לקבל את כל היצירות של סוערה בבום אחד ענק, שזה ממש כמו לקבל במתנה גלידה ענקית בטעם פיסטוק-פקאן עם שיברי עוגיות ושוקלדצ'יפ. וגם אני, כמו הילדים האלה, שומרת את הגלידה ומדי פעם אוכלת ממנה במנות קטנות כי פוחדת שיגמר...
[ליצירה]
חגית!!!!!
כבר סיפרו לך כמה את מדהימה??
היכולת הזו שלך, לערבב צחוק ועצב בצורה הכי טיבעית ויפה, המשפטים הציניים, השנינויות, וביחד איתם- הרגישות המהימה הזו שלך...
אם יש יצירות שאני פוחדת להגיב עליהם כי אני יודעת שכל מילה תוריד מהעוצמה ולא תתחיל לבטא את מה שהם עוררו בי- היצירה הנוכחית שייכת לרשימה הזו.
אני מודיעה לך בזאת על הערצתי הרישמית.
[ליצירה]
תודה על התשובה (מצטערת על האיחור בתגובה), באמת שכחתי לגמרי מהמדרש הזה.
יכול להיות שבזכות זה שהאדם במותו גרם קידוש ה', נמחלים לו המון מעוונותיו או משהו. אבל אני עדיין מאמינה, אינטואיטיבית, שהדרגה שלהם היא במישור אחר, לא נראה לי שישנה היררכיה בשמיים ושאלו שנהרגו על קידוש ה' עומדים בראשה. זה עדיין לא מסתדר לי.
תגובות