לוידעת מה עם התמונה אבל אני יושבת לבד במשרד ובוכה מצחוק מהתגובות. אבל לא דימוי של בוכה מצחוק, ממש ממש, עם דמעות! בקושי רואה מה שאני מקלידה...
הרגתם אותי!
כמעט והפכתם אותי לצמחונית מרוב דיבורים על הגוזל החמוד הזה בתור שניצל בפריזר.....
התמונה באמת לא משו ברורה.
אבל חוצמזה אני מתמוגגת על גוזלים קטנים כאלה שרק בא לי למחוץ אותם..... :-]
ליתוש.
היה לנו פעם קןעם ביצה אחת ליד החלון.
ואבא שלי הרס אותה כי הוא טען שזה מביא כל מיני מחלות.
מה שמצחיק זה שהביצה גרמה לי להיות כמו רחמנית כזו.
כמעט בכיתי כשלא מצאתי את הקן למחרת.
החזרת לי חצי מהחמלה.
(זה עדיין שונה מאשר לראות את זה חי כל בוקר)
לא.. הם חמודים!
(אתה מדבר עם אחת שיכולה לעמוד שעות ליד הלול של הפרגיות בקיבוץ, ולהעריץ את היצורים החמודים האלה.. ואח"כ ללכת בשלווה לחדר-אוכל ולאכול עוף).
אחתוש, בתור מכינת השניצלים הקבועה במשפחה (אפ'חד לא סובל לעשות את זה חוץ ממני..), אני מתחילה לפקפק בעובדה (את יודעת, לחזה עוף לפני שהופכים אותו לשניצל, יש צורה שמזכירה למדי.. הממ.. חזה של עוף :)..
אבל- הנאיביות תשרור לנצח, אמן!
אלו הגוזלים המדוברים???
איזה גועל...
תמיד טענתי שגוזלים הם גירסה מוקטנת של אריזת עוףטוב...
מה שמביא אותי לדברי מתקרבת:
אחותי...אני איתך!!!
אני עדיין טוענת בתוקף שהשניצל לא בא מהלול, שהתרנגולות קיימות כדי להטיל ביצים ושהן למעשה חיות עד 120.
השניצלים?... הם באו ככה...עם הפריזר...
[ליצירה]
לוידעת מה עם התמונה אבל אני יושבת לבד במשרד ובוכה מצחוק מהתגובות. אבל לא דימוי של בוכה מצחוק, ממש ממש, עם דמעות! בקושי רואה מה שאני מקלידה...
הרגתם אותי!
[ליצירה]
כמעט והפכתם אותי לצמחונית מרוב דיבורים על הגוזל החמוד הזה בתור שניצל בפריזר.....
התמונה באמת לא משו ברורה.
אבל חוצמזה אני מתמוגגת על גוזלים קטנים כאלה שרק בא לי למחוץ אותם..... :-]
ליתוש.
[ליצירה]
...
היה לנו פעם קןעם ביצה אחת ליד החלון.
ואבא שלי הרס אותה כי הוא טען שזה מביא כל מיני מחלות.
מה שמצחיק זה שהביצה גרמה לי להיות כמו רחמנית כזו.
כמעט בכיתי כשלא מצאתי את הקן למחרת.
החזרת לי חצי מהחמלה.
(זה עדיין שונה מאשר לראות את זה חי כל בוקר)
[ליצירה]
..
לא.. הם חמודים!
(אתה מדבר עם אחת שיכולה לעמוד שעות ליד הלול של הפרגיות בקיבוץ, ולהעריץ את היצורים החמודים האלה.. ואח"כ ללכת בשלווה לחדר-אוכל ולאכול עוף).
[ליצירה]
..
אחתוש, בתור מכינת השניצלים הקבועה במשפחה (אפ'חד לא סובל לעשות את זה חוץ ממני..), אני מתחילה לפקפק בעובדה (את יודעת, לחזה עוף לפני שהופכים אותו לשניצל, יש צורה שמזכירה למדי.. הממ.. חזה של עוף :)..
אבל- הנאיביות תשרור לנצח, אמן!
תגובות