יפהפה! בהתחלה היה בשיר משהו מתקתק ובקריאה שנייה זה נהיה יותר מריר..
כ'כ קצר ונכון.. עם זאת, "אין מקום אחר" זה די בנאלי.. בניגוד לדימוי. השיר קטן וממצה, תודה
תודה למגיבים היקרים.
מלודי-הקישור ליום הזיכרון אמנם לא היה בכתיבה, אבל הוא בהחלט אפשרי, ואני יכול להסכים איתו.
שי- מזל שקראת שוב....
אורית-תודה על התגובה. באמת "אין מקום אחר" אולי משפט קצת שחוק, ועם זאת בעיני מקבל משמעות שונה בהקשר הזה.
שוב תודה לכולם
שורי
[ליצירה]
יפהפה
יפהפה! בהתחלה היה בשיר משהו מתקתק ובקריאה שנייה זה נהיה יותר מריר..
כ'כ קצר ונכון.. עם זאת, "אין מקום אחר" זה די בנאלי.. בניגוד לדימוי. השיר קטן וממצה, תודה
[ליצירה]
תודה למגיבים היקרים.
מלודי-הקישור ליום הזיכרון אמנם לא היה בכתיבה, אבל הוא בהחלט אפשרי, ואני יכול להסכים איתו.
שי- מזל שקראת שוב....
אורית-תודה על התגובה. באמת "אין מקום אחר" אולי משפט קצת שחוק, ועם זאת בעיני מקבל משמעות שונה בהקשר הזה.
שוב תודה לכולם
שורי
[ליצירה]
תודה למגיבים היקרים.
שי- מזל שקראת שוב....
שוב תודה לכולם
שורי
[ליצירה]
קודם כל -אהבתי.
שאלה חזקה
ואתה שואל אותה טוב.
האם מתוך השאלות והספקות אפשר גם לבנות עולמות?
ולו באופן הפשוט של נישואים?
ומאידך - האם אפשר לחקור כל דבר בעולם ורק את עולמנו הפנימי להשאיר כפי שהיה בגן?
אגב, לגבי הרב שגר, אני חושב שבספריו - כמו כלים שבורים הוא נוותן דווקא דרך מסויימת להתמודד עם המורכבויות הללו.
מי ייתן ונזכה - לצור בכל התחומים.
[ליצירה]
"אם אסק שמים שם אתה
ואם אציע שאול הינך"
כל כך לא פשוט לעזוב בכלל
ובטח מסובך לעזוב את אלוהים...
כי מה קורה אחרי שעוזבים אם פוגשים אותו בטעות בשבת אחר הצהריים?
מסתובבים ומפנים את הגב כאילו לא מכירים? או מהנהנים בראש בנימוס? ואולי כמו זוג אוהבים ישנים מתחבקים ומתקשים להיפרד?
"פנים אל מול פנים פגישה באמצע החיים"...
בהצלחה במפגש ובפרידה
שורי
[ליצירה]
מלא כאב
השיר ממש "צועק" חוסר הבנה וחוסר תקשורת שכואבים כל כך ודאי.
ועם זאת - הכותרת "גברים" קצת מתחבאת. הרי היא לא התחתנה עם "גברים" אלא עם אחד, שהיה בעיניה יחיד ומיוחד. אז איפה הוא?
תגובות