נסיך קטן
צייר נסיכה צופה בשקיעה
צייר גם אותך אחז בידה
צייר פרח ופרפר רוקד
צייר עולם יפה יותר
צייר מה שחפץ ליבך
רחוק קרוב מציאות או הזייה
בידך המכחול הצבע והבד
רק אל תרגיש בדד
מקסים
שי
שייקוש, תודה על סדנת הציור.
בזכותך אוריה, שייקוש יצר כאן סדנת ציור, ונהניתי מאד ממה שיצא לי ובעיקר מעצם הציור.
אבל זו לא חכמה גדולה, כי כשמציירים בצבעי פחם, כמעט כל שירבוט יוצא עם אמירה.
עם זאת אוריה, אני יכולה להסכים איתך, שלעיתים הגוונים מטשטשים לנו מול העיניים ואנו רואים רק שחור, והמדהים הוא שאתה אומר כאן "אין הדבר תלוי אלא בי", כלומר אתה הוא הצייר של חייך...המצייר והמוחק,
והשחור הזה, לפחות נזכור שזה זמני, אחרת...
תודה לשניכם, יקירים,
אור ואהבה
כּנרת
אהבתי... מזכיר לי בימים שאין בהם שום טוב, וכל דבר שקורה רק מעציב יותר מהשני...
מעניין שאחד הצבעים שאני הכי אוהבת הוא שחור, אבל ני עדיין מודעת לזה שהוא גם הצבע הכי מדכא.. ועם זה אני די שמחה...
אהבתי...
העלית לי חיוך שחור...
יומעולה ושופע אור!
[ליצירה]
נסיך קטן
צייר נסיכה צופה בשקיעה
צייר גם אותך אחז בידה
צייר פרח ופרפר רוקד
צייר עולם יפה יותר
צייר מה שחפץ ליבך
רחוק קרוב מציאות או הזייה
בידך המכחול הצבע והבד
רק אל תרגיש בדד
מקסים
שי
[ליצירה]
שייקוש, תודה על סדנת הציור.
בזכותך אוריה, שייקוש יצר כאן סדנת ציור, ונהניתי מאד ממה שיצא לי ובעיקר מעצם הציור.
אבל זו לא חכמה גדולה, כי כשמציירים בצבעי פחם, כמעט כל שירבוט יוצא עם אמירה.
עם זאת אוריה, אני יכולה להסכים איתך, שלעיתים הגוונים מטשטשים לנו מול העיניים ואנו רואים רק שחור, והמדהים הוא שאתה אומר כאן "אין הדבר תלוי אלא בי", כלומר אתה הוא הצייר של חייך...המצייר והמוחק,
והשחור הזה, לפחות נזכור שזה זמני, אחרת...
תודה לשניכם, יקירים,
אור ואהבה
כּנרת
[ליצירה]
אהבתי... מזכיר לי בימים שאין בהם שום טוב, וכל דבר שקורה רק מעציב יותר מהשני...
מעניין שאחד הצבעים שאני הכי אוהבת הוא שחור, אבל ני עדיין מודעת לזה שהוא גם הצבע הכי מדכא.. ועם זה אני די שמחה...
אהבתי...
העלית לי חיוך שחור...
יומעולה ושופע אור!
[ליצירה]
אוי..=\ פשוט אוי אחד גדול...זה כואב כשזה מתפוצץ ככה בפרצוף אחרי שהתחלת לבנות את עצמך ככה..אבל,אחרי שנהרסת את יכולה רק לעלות..ולבנות את עצמך שנית..ולהתחזק ולא לתת לאחרים להרוס..
תודה לך..
[ליצירה]
אהבתייי!!
מרגישים את הכאב בשירך,ואפשר להזדהות..אבל לא ברור לי למה "חייכנו"?והם- ממש לא קטנים!הם גדולים! תמימים זה נכון אבל להתייחס אליהם כקטנים...זה כבר משו אחר..
כל מקרה ממש אהבתי!...=]
[ליצירה]
יאא...איזה תיאור מקסים...אבל אל תבכי על זה..את יכולה במקום זאת ללמוד מזה ולהתחיל את הדרך החדשה שלך!ולהתכוון כל יום וכל שעה,לבכות אל אבא בכל זמן ולשיר "ה' אחד ושמו אחד לשם ולתפארת ולתהילה..."
הלוואי ותמצאי את דרך הישר ש-ל-ך-!
תודה לך..
[ליצירה]
וואו ממש הצלחת להעביר את המסר!!הדרך הידועה כל כך שלעולם לא נגמרת!לצעוד הלאה ולעולם לא להפסיק למרות שבתוך תוכנו אנו יודעים שלעולם לא נגיע אל האופק ולקצה הקשת בענן...
הייתי מציע רק לנקד כמה קטעים כמו "סוֹפה" וסוּפה" זה מבלבל...
קטע מדהים כתבת...=]
תודה לך!
[ליצירה]
אוי חמוד!!!!אהבתי את המבנה והמילים הפשוטות...מזדהה עם השיר וקריאתו לחופש הבחירה שלנו הילדים!=]
הצלחת להעביר את המסר בקלילות,אך בבירור!
יפה!:):)
תודה לך..
[ליצירה]
תיאור יפהיפה לתפילה אמיתית וכנה של אדם זקן וכבד ימים..רק אדם שעבר הרבה כל כך יוכל לקבל את פני השבת באמת בשמחה וצהלה וירקוד לבואה!ואחריו כל מתפללי המניין והיא,ככלה תכנס אל ליבותינו השבת...
תודה!
[ליצירה]
מסכים עם כל מילה...נעצור לרגע הכל ונתייחד איתם..
אבל הכי חשוב לראות את הטוב שבכל דבר...הפרחים יצמיחו עליהם מחדש ואולי אף יותר יפים,והפריחה תחזור ליופיה הטבעי...למרות שהזוועה היא אותה זוועה,צריך להמשיך הלאה,אך לזכור...שנזכה לטוב ולצמיחה![תרתי משמע...]
תודה לך!
תגובות