[ליצירה]
ליאורה יקרה כל כך,
כל יום הוא אינסוף. אינסוף חוויות, התחלות, הזדמנויות...והתחושות האלה של ההחמצה - זה משהו שמרגישים גם בגיל 80, רק שאז כבר לפעמים מאוחר מדי. איזה ברת מזל את, שאת חושבת על זה כבר עכשיו, כך שמראש תוכלי לחיות את חייך כך שבגיל 80 לא תרגישי החמצה
[ליצירה]
בס"ד
אתה מאתגר את השפה העברית, ומאלף אותה לשימושך. התוצאות לא מאחרות לבוא. כתיבתך תמה, מתומצתת, בעלת ביטוי וצורה. אהבתי.
שוב ישוב, כך הבטיחו לנו.
"והשיב לב אבות על בנים ולב בנים על אבותם". בנים באשר הם, ואב באשר הוא.
[ליצירה]
על המשקל של "כל הפוסל, במומו פוסל", אני מתחילה להבין שאנו פוגשים בא-לוקים את עצמנו. לו יהי שנפגוש בתוך עצמנו את א-לוקים...
חתלתול - [שאגב מקור הכינוי אינו מוכר לי], איך אתה עושה את זה כל פעם מחדש...לוקח מושג מתמטי ויוצק לתוכו משמעות נשגבה? בסוף עוד אתחיל לחבב את תחום המספרים...
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
מעניין מאוד. אני עוד מגלגלת את המילים בפה, בראש מנסה לשיים את ההרגשה וההבנה לכדי רעיון מילולי... אני מרגישה את הרעיון נוגע בנקודה פנימית אצלי - אך טרם גיליתי איזו
תודה
[ליצירה]
לראשונה הבנתי דברים שלא הבנתי שנים- אלו הקשורים למתמטיקה, ולא כי לא ידעתי מתמטיקה. ידעתי לפתור את התרגילים, 5 יח"ל בכל זאת. אבל אף פעם לא הבנתי מה היא הרוח השוכנת בתוך התחום הזה. תעשה חסד לילדי ישראל ולך ללמד אותם מתמטיקה.