[ליצירה]
לפי הסגנון אני כל כך מתפלאת שאת כותבת שם ה'! כשכתבת עם ה"א זה צרם לי, אבל אני יודעת שיש כאלה שמקלים בזה (על סמך מה?), אבל לכתוב שם ה' אסור, אסור!
[ליצירה]
יפה!
יש לך יכולת טובה,
אבל...
לדעתי היה יותר טוב אם היית מקצרת את הקטע, וכמו כן מבדילה בין הדברים היותר גשמיים ומפורטים ("לעבור מתחנה לתחנה ולא למצוא שום שיר שאני אוהבת", "להפיל משהו ולשבור אותו", "צלילי שעון מעורר"), לבין הפחות גשמיים והיותר כלליים ("להיות מודעת לכל דבר קטן", לחזור לשגרה", "לאבד את התמימות").
יש לי הצעה:
אולי תנסי לכתוב קטע חדש, רק עם סוג מן השניים? אשמח לקוראו!
[ליצירה]
נראה לי שהבנתי. רעיון וכתיבה יפים, מגלים טפח - ומכסים... הסוף מורה על אכזבה או על שגרה ברוכה? אולי פשוט על מציאות...
הפריע לי השימוש הרב בו"ו השימוש.
[ליצירה]
כל הכבוד על מחשבה בכיוון הנכון, על האומץ ללכת עם האמת. יש המון מקומות שבהם ישמחו לעזור לך ("ראש יהודי" למשל), והמון אנשים שישמחו לדבר. העיקר - על תתיאשי; בהתחלה קשה אבל האור כל כך גדול, כל כך אמיתי וממלא, שהכל שווה.
בהצלחה וכל טוב!
[ליצירה]
אני שמחה להיות הראשונה שמגיבה (דב אביב-סתיו - לקחתי לתשות לבי את הערותיך).
הייתי זקוקה לקצת סבלנות כדי להבין, אך אהבתי! נותן אוירה כזו מרוממת, שעוד יש תקוה... (מקוה שאני מבינה למה רמזת).
אהבתי את "כלי הקיבול מוכנים כעת" - שורה יפהפיה.
השורה האחרונה הרסה לי קצת. היה טוב שהבהרת את רעיון היצירה באמצעות עשו ויעקב, אך השורה הנ"ל פרטה והסבירה גם יותר מדי, וגם לא התאימה לסגנון השירי לדעתי.
תגובות