תמרור: קשה לי עם הדרישה של הבית האחרון. קפץ לי מול הפרצוף (סליחה, מול ה"פנים") משפט בסגנון "מה ששנוא עליך...."
בכל זאת נגעה בי הצעקה שמשתמעת מהשיר: "אני קיים!" שימי-לב... אני פה. סימן: אין מה לעשות המילים שלך פועלות!
(ציון: מי אני שאחלק ציונים?)
תודה,
בועז
[ליצירה]
אוי רחל
תמרור: קשה לי עם הדרישה של הבית האחרון. קפץ לי מול הפרצוף (סליחה, מול ה"פנים") משפט בסגנון "מה ששנוא עליך...."
בכל זאת נגעה בי הצעקה שמשתמעת מהשיר: "אני קיים!" שימי-לב... אני פה. סימן: אין מה לעשות המילים שלך פועלות!
(ציון: מי אני שאחלק ציונים?)
תודה,
בועז
[ליצירה]
מזדהה עמוקות...
גם אני מרגיש צורך להודות, אבל תמיד עומדת העצבות...
תנגני קצת, תשמעי מוסיקה, ואולי תפיקי את השמחה הקיימת.
ולא להתייאש!
כתיבה נהדרת וכנה...
תודה!
[ליצירה]
הפיכת תמונת אנשי הגביע למשהו בעל חיים. כתמי ה"אש" נתנו משהו ממש יפה לעיקרון... את ממש מוצלחת!
האפים שלהם ממש חמודים. יפה מאד!
מעניין מה הוביל אותך לזה... ויכול להיות שלא צריכים סיבה עמוקה.
תודה!
[ליצירה]
מצויין!!!
אני אוהב את הכנות הזו, את הביטוי הזה של הרגש.
אפשר לומר שהזדהיתי עם היצירה הזו כמו שלא הזדהיתי עם יצירה מעולם? אני מכיר את התחושות שעוברות בך. את בעלת נשמה גבוהה, אפשר לחוש אותה במלים. המשיכי, המשיכי! אני רוצה לקרוא עוד מהנשמה שלך.
יכול להיות שאת נמשכת למים בגלל שאת רוצה עכשיו להתקדם במהירות - לזרום לעבר משהו אחר, לעבר בריכה אחרת. דברי עם המים, שאלי אותם איך עושים זאת. אני מדבר ברצינות. דברי אתם. חקרי אותם.
תחושה אחת ששמתי עליה עין, ואומר שגם אני מתעסק בה בכל עת: "...זה עושה רושם של מקום שכיף לבוא אליו בזוג, לשבת, להתלהב ביחד."
וכמה שאדם צריך את זוגו, משלימו.
יש לך שפה עשירה ויפה, כך גם כתיבתך. את צריכה פשוט ללטש אחרי כל יצירה את הבליטות הקטנות. באמת שאת מתקדמת בצעדי ענק. יש לך מלא פוטנציאל! בגיל כזה...
תודה!
[ליצירה]
משחקי המילים, או יותר נכון, הפיכתם וכדומה, הופכים את השיר מרציני לבעל קלילות מסויימת.
נהניתי לקרוא את ה"כפילויות".
רק רציתי לציין שזה צורם לי כשמכניסים מילה לועזית בצורה כ"כ חזקה לשיר. אני מרגיש שזה פוגם בשפת השיר.
זו דעתי, בכל מקרה...
יפה! ובהצלחה...
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
יפה...
דימוי חביב ביותר, אין מה להגיד.
התיאורים מקסימים גם.
אבל ה"ו" בהרבה מהשורות בחלק הראשון קצת הרס את הזרימה...
ובניגוד לכך, הזרימה קצת יותר מדי חופשית. שים קצת פיסוק, זה לא מזיק.
בהצלחה!
תגובות