תמרור: קשה לי עם הדרישה של הבית האחרון. קפץ לי מול הפרצוף (סליחה, מול ה"פנים") משפט בסגנון "מה ששנוא עליך...."
בכל זאת נגעה בי הצעקה שמשתמעת מהשיר: "אני קיים!" שימי-לב... אני פה. סימן: אין מה לעשות המילים שלך פועלות!
(ציון: מי אני שאחלק ציונים?)
תודה,
בועז
[ליצירה]
אוי רחל
תמרור: קשה לי עם הדרישה של הבית האחרון. קפץ לי מול הפרצוף (סליחה, מול ה"פנים") משפט בסגנון "מה ששנוא עליך...."
בכל זאת נגעה בי הצעקה שמשתמעת מהשיר: "אני קיים!" שימי-לב... אני פה. סימן: אין מה לעשות המילים שלך פועלות!
(ציון: מי אני שאחלק ציונים?)
תודה,
בועז
[ליצירה]
הממ... נחמד ביותר.
* כתיבתך מצויינת, כרגיל.
* אני רואה שנטשת מעט את החריזה. יפה מאוד. כפי שאתה יכול לראות, השיר נראה פשוט נהדר גם בלעדיה (אף שלפעמים גם אני חושב שמתאימה חריזה - הכל תלוי בידיך).
* אני חושב שהרעיון פה קצת חמק לקראת הסוף, אך באמת שזאת דעתי האישית. היה מקום להוסיף עוד בית בין שני הבתים האחרונים כדי להדגיש פה קצת דברים שחלפו בלי שניתנו להם רמזים אפילו. קצת החמצתי את הצדיים מלאי הצבע של התמונה.
השיר יפה, ואפילו הצלחתי לאחוז ברעיון המלא, שלא כמו תמיד עם שיריך.
אשריך ותודה!
[ליצירה]
נהדר!
יצירה חביבה בהחלט...
הרבה רצון ורגש מושקע פה, אמנם חסרים לי התיאורים. אני רוצה שהרעיון יצטייר לי בראש.
הכתיבה שלך מצויינת.
המשך לכתוב, נהניתי!
(הסיום גם היה בנוי היטב. יפה!)
תודה.
[ליצירה]
מדהים!
התוכן אולי לא מובן בתחילה, אך לאחר ההסבר שלך הכל ברור.
כתיבה טובה מאד, ושפה עוד יותר.
סוף טוב, הכל טוב. (מבחינה טכנית)
שנזכה לטלית תכלת, ללא שום קרעים או טלאים.
תודה!
[ליצירה]
עצוב...
עצוב מאוד ומרגש... כמעט בכיתי יחד איתך...
הכתיבה נפלאה. הגעגוע מורגש לעומק.
גם לי יש מקורות רחוקים בארצות הצפון הקרות. אוקראינה, לטביה, פולין. אך כאן נולדתי, ואיני יכול להשוות את תחושותיי לתחושותייך.
בכל מקרה, יש מה לראות. צאי, צאי וראי אילו נפלאות הארץ טומנת בתוכה. הרימי את המעטה האפור, המחזורי, הישן, המדכא, והיכנסי לעולם אחר.
כן, יש כאן דברים יפים, ולו רק בגלל קדושת הארץ.
בהצלחה!
[ליצירה]
[ליצירה]
אהא. טוב. הנה.
* החריזה כנראה לא הפריעה, כפי שאנשים שמו לב. שליטה נהדרת בחריזה וזרימה טובה בהחלט! נפלא!
* אפשר לפרש את הפשטות לאלפי כיוונים, וזה מה שנותן את היופי. מקסים.
* קצר ולעניין, ללא פגמים.
* סיום... איי... איך אני אוהב סיומים הבנויים מ"חרוזי זרימה". נהדר.
אהבתי.
תודה!
תגובות