תמרור: קשה לי עם הדרישה של הבית האחרון. קפץ לי מול הפרצוף (סליחה, מול ה"פנים") משפט בסגנון "מה ששנוא עליך...."
בכל זאת נגעה בי הצעקה שמשתמעת מהשיר: "אני קיים!" שימי-לב... אני פה. סימן: אין מה לעשות המילים שלך פועלות!
(ציון: מי אני שאחלק ציונים?)
תודה,
בועז
[ליצירה]
אוי רחל
תמרור: קשה לי עם הדרישה של הבית האחרון. קפץ לי מול הפרצוף (סליחה, מול ה"פנים") משפט בסגנון "מה ששנוא עליך...."
בכל זאת נגעה בי הצעקה שמשתמעת מהשיר: "אני קיים!" שימי-לב... אני פה. סימן: אין מה לעשות המילים שלך פועלות!
(ציון: מי אני שאחלק ציונים?)
תודה,
בועז
[ליצירה]
הו. כתיבה כזו נאה לנערות צעירות לא ראיתי הרבה זמן...
כנראה שמערכת החינוך לא נכשלה בסופו של דבר.
*השפה פה מצויינת... ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שאמור להיות בגילך. מוכשרת!
* את לא דובקת בחרוזים יותר מדי, וזה יפה מאוד. כשאני התחלתי לכתוב חרוזים היו חלק ניכר מהכתיבה. לא כך אצלך. השיר מתקדם נהדר! (החרוזים גם ממש חרוזים, עד הסוף!)
* דעתי על הסיום הייתה חלוקה, ואפרט למה. ראשית, הסוף אמור להוות חלק חזק בשיר. לתת מכה כזאת של "וואלה!". פה יש רק המשך לא גמור של השיר (המתבטא בשלושת הנקודות). נכון, הוא יפה, אבל הוא לא הסביר לי דבר או הדהים אותי השלים תהליך מסויים שהתרחש בשיר. זה, או שפשוט לא הבנתי את השיר עד תומו. אבל... הסיום כן מספק במידה מסויימת. כשכותבים על דבר רגשי כ"כ, אין צורך לסגור מעגל. אפשר להמשיך הלאה והלאה... דימיון. לכן לא אדבוק בכך.
* הרגש פה עצום והתיאורים מצויינים. עבודה מקסימה!
הכל יפה, בכלליות, ואינך חייבת להקשיב לביקורתיות הנבזית שלי. המשיכי לכתוב, את מוכשרת!
תודה!
[ליצירה]
לא משהו???
זה אחד מהטובים שקראתי. הכתיבה כאן מעולה, וגורמת בעזרת הרעיון המצויין להעלות צחוק אינסופי על כל אחד.
מתחיל, אתה אומר? יש לך הרבה כישרון כמתחיל.
יפה מאוד!!!
בהצלחה בהמשך...
[ליצירה]
מזדהה כ"כ.
תקופת הקרבה השלימה לבורא - הסתו.
כה מוכר לי הרצון הזה להוציא את הפנים החסום בחומת ההפרדה, חומת הבטון, ולזעוק לאלוקיי שיושיע.
אהבתי את הדימויים...
לילל כמו זאב פצוע למרומים. אוי...
תודה!
[ליצירה]
או. אילו ביטויים. נפלא.
* ביטויים... נהדרים, כפי שכבר הזכרתי. שפה נפלאה. כתיבה מקסימה. מה עוד?
* בולבלתי עד סוף. מה? את חכמה מדי בשביל תגובותיי. אשמח אם תאירי עיניי ואגיב ביתר מחשבה.
* משהו מורגש... אך חומק בין אצבעותיי. ראי סעיף קודם.
תודה!
תגובות