תמרור: קשה לי עם הדרישה של הבית האחרון. קפץ לי מול הפרצוף (סליחה, מול ה"פנים") משפט בסגנון "מה ששנוא עליך...."
בכל זאת נגעה בי הצעקה שמשתמעת מהשיר: "אני קיים!" שימי-לב... אני פה. סימן: אין מה לעשות המילים שלך פועלות!
(ציון: מי אני שאחלק ציונים?)
תודה,
בועז
[ליצירה]
אוי רחל
תמרור: קשה לי עם הדרישה של הבית האחרון. קפץ לי מול הפרצוף (סליחה, מול ה"פנים") משפט בסגנון "מה ששנוא עליך...."
בכל זאת נגעה בי הצעקה שמשתמעת מהשיר: "אני קיים!" שימי-לב... אני פה. סימן: אין מה לעשות המילים שלך פועלות!
(ציון: מי אני שאחלק ציונים?)
תודה,
בועז
[ליצירה]
אביבינו!
רשימת הביקורת לשיר:
* השפה פה הדהימה אותי. נתקלתי כבר בשפה הזו בשירים שלך, אבל במקרה המסויים, זה פשוט מרשים. עלה והצלח!
* כתיבה מעולה, משוייפת, אומנותית. הסדר שלך מתאים בדיוק ל"מקצב" הדמיוני של השיר ולזרימה שלו...
* לחריזה יש שני צדדים. מצד אחד, היא מושלמת ומביאה טעם טוב במקומות הנכונים. מצד שני, יש מקומות בהם הרגשתי שהיא מרוכזת מדי (בית ב', למשל). אבל, כמו תמיד, אפשר לחיות כך ואין לזה המון חשיבות...
*הקישור שלך בין גיטרה (כלי חביב להפליא, אגב) למעיין עושה את העבודה. הבית האחרון "מפוצץ".
* ביטויים מ-ק-ס-י-מ-י-ם! ('לסחוט מנגינת אנחה', 'לנשום את תיבת התהודה').
דעותיי שלי, ויש עוררין...
תודה!
[ליצירה]
מדהים.
אפילו שיני המפלצת המצויירות בפשטות מתאימות, כיוון שאלה הם צל הילדה, וככה בנויות מחשבותיה.
המקום שהצבת את השמש וההטיה הקטנה גם יצאו מוצלחים ביותר...
צל"ש.
תודה!
[ליצירה]
כאלה מלים מתוקות לא יכולות לעבור ללא התייחסות...
הכתיבה שלך מרשימה ביותר. אני עדיין צריך לעבוד יותר כדי לפצח את השורות. אכפת לך לשלוח לי ניתוח קצרצר בהודעה?
ביטויים ציוריים נהדרים.
מצויין!
תודה.
[ליצירה]
יפה.
מיד הזכיר לי את עמונה. הרעש השקט, שחוצה את כל המחסומים. השפל. גם קריעת הגב די תואמת, אמנם לא בדרך המטאפורית בה את תיארת את המקרה.
ביטויים נפלאים. שילוב מוצלח של עברית עשירה וסלנג קליל (במקום אחד).
נהניתי.
תודה!
[ליצירה]
קצר. יפה.
יכול להיות שגזרת זאת משיר שהחלטת לנטוש?
ביטוי מרשים בהחלט.
כתיבה טובה.
---
רק עוד קצת,
עוד מעט,
עוד שנה או שנתיים -
תספיקי להשלים את הש"ס