תמרור: קשה לי עם הדרישה של הבית האחרון. קפץ לי מול הפרצוף (סליחה, מול ה"פנים") משפט בסגנון "מה ששנוא עליך...."
בכל זאת נגעה בי הצעקה שמשתמעת מהשיר: "אני קיים!" שימי-לב... אני פה. סימן: אין מה לעשות המילים שלך פועלות!
(ציון: מי אני שאחלק ציונים?)
תודה,
בועז
[ליצירה]
אוי רחל
תמרור: קשה לי עם הדרישה של הבית האחרון. קפץ לי מול הפרצוף (סליחה, מול ה"פנים") משפט בסגנון "מה ששנוא עליך...."
בכל זאת נגעה בי הצעקה שמשתמעת מהשיר: "אני קיים!" שימי-לב... אני פה. סימן: אין מה לעשות המילים שלך פועלות!
(ציון: מי אני שאחלק ציונים?)
תודה,
בועז
[ליצירה]
עצוב מאוד, מצמרר, חודר היישר ללב.
מקסים, מעולה, כתיבה מיומנת ועשירה.
פשוט כך!
[ליצירה]
[ליצירה]
שיר מעניין ביותר, אין ספק.
הייתה לי בעייתיות עם הפירוש של השורות האחרונות. האם זה אסור מבחינת ילד שהוריו (או החברה) אוסרים עליו משהו טוב והוא מצטער על כך, או מבחינת האמת - שזה אסור כי זה לא נכון, או כי התורה לא מכוונת ככה.
אהבתי את הזרימה המיוחדת שאיני רגיל אליה בשיריך. אולי תנסה לגוון גם באורך שורות משתנה בגופו של השיר עצמו (למרות שזכור לי שפעם אמרת לי שאתה לא אוהב את הדרך הזאת לכתיבת שירים ואינך רואה סיבה לחתוך ככה, בצורה "שרירותית", את שורות השיר)
אחרי הכל השאיפה שלך לקודש מבורכת. אשרינו.
נפגש בקרוב מאוןד מאוד בע"ה במסילה העולה בית אל. שיהפך לנו חודש אדר את כל הבריאה מאבל גלויות ליום טוב אחד ארוך ומיוחד.
תודה,
-ישי-
[ליצירה]
כן... אני מתחיל להבין את העניין, למרות שלא נקלעתי למצב דומה.
כתיבה טובה. שימוש טוב בחרוזים.
(בתחילה לא הבנתי את המשפט האחרון בבית הראשון, אך אז קראתי את התגובות...)
[ליצירה]
שיר מוכר, זמר ממעמקי הלב, אף על פי שנדמה כמופשט.
מרגיש הרבה רגשות כשלך, או הרגשתי (איני שולט במצבי הנפשי בהתאם לזמן. זה קצת מבלבל לפעמים).
וכמו שכנרת אמרה, אכן לא היה כדאי שהיו נמכרים ב-12 שקלים.
אולי היה כדאי אם היו מייצרים אותם קרוב לליבך...
אף על פי שקשה להשיגם.
בהצלחה,
ותודה!
תגובות