"לפעמים המשכתי עם כותבים אחרים
עם צלילים מלווים בין הצללים
אבל אין להם מספיק כבישים מהירים
אין להם די מקומות רחוקים"
נהנתי לקרוא. לא בטוחה שירדתי לעומק הדברים.
אולי תפסיק לעשן כבר? (-:
תודה לך.
כן..זה כתוב בתבניות של השיר שלו עם איזכורים לשירים שלו שהשפיעו עלי..
היי בובי אני יודע שאתה יודע
שמה שאי פעם כתבתי ועוד אכתוב
לעולם לא יהיה כה טוב
כמו מה ששמעתי ממך ועוד שומע
כי לא צריך חזאי בשביל לדעת לאן הרוחות נושבות
צריך רק להתעקש ולדפוק על הדלתות
[ליצירה]
"לפעמים המשכתי עם כותבים אחרים
עם צלילים מלווים בין הצללים
אבל אין להם מספיק כבישים מהירים
אין להם די מקומות רחוקים"
נהנתי לקרוא. לא בטוחה שירדתי לעומק הדברים.
אולי תפסיק לעשן כבר? (-:
תודה לך.
[ליצירה]
כן..זה כתוב בתבניות של השיר שלו עם איזכורים לשירים שלו שהשפיעו עלי..
היי בובי אני יודע שאתה יודע
שמה שאי פעם כתבתי ועוד אכתוב
לעולם לא יהיה כה טוב
כמו מה ששמעתי ממך ועוד שומע
כי לא צריך חזאי בשביל לדעת לאן הרוחות נושבות
צריך רק להתעקש ולדפוק על הדלתות
[ליצירה]
ידוע לי אולם הוא לא היה גאון משום בחינה, הוא היה אדם ממוצע שהשעה שיחקה לו עם העם הגרמני הדפוק מבחינה תרבותית
(עיין ערך פלישת הברברים לאימפריה הרומית מה שסימל את קץ העולם העתיק., עיין ערך מלחמת פרוסיה צרפת 1870, עיין ערך מלחמת העולם הראשונה השימוש הראשון בגז, עיין ערך מלחמת העולם השניה, עיין ערך מכירת הגז חרדל לעירק או כפי שהיסטוריון פעם כתב " גרמניה לא השתנתה, היא רק ישנה עכשיו)
כמו כן קרא את הספר " התליינים מרצון של היטלר"
זה לא האוסטרי שהיה גאון זה העם שהוא רע.
וכן..כתור דור שני, אני גזעני לגבי גרמנים, אני פשוט שונא אותם...ואם תשאל אותי איפה ההיגיון, אענה שהוא נשרף שם.
[ליצירה]
אחלה סלוגן אוסף טרמפיסטים, אהבתי.
תעלה את זה כך שיהיה לזה זכויות יוצרים..
:))).
השאלה הגדולה היא, האם ניתן לגייס פה ירושלמים או את האתר בשביל לברר באמת מהו הסיפור של האדם ששובת שם או כרגיל נתכסה באדישות ובחום של עצמינו.
שאלה..
[ליצירה]
כנפי שחר יקרה(והפעם אני מקווה שלא טעיתי במגדר)
אוסקר ווילד הגדיר פעם את המילה ציניות כתחליף לנימוסין.
לא ציניות ומרירות הביאו את המערכון הזה אלא 3 ליטר של קילקיני(מה לעשות...סטודנט..אין תקציב)ואיני חושב שהמרירות יצרה כאן את הכתיבה אלא המאבק של שנינות ביני לבין השליח לוציפר.
לוציפר הוא כמובן דמות בדיונית שהכנסיה הקתולית השתמשה בו כנגד הרפורמציה של לותר, רפורמציה שדרשה חזרה אל מקורות הספר ושלכל אחד מותר לקרוא לעומת הקתוליות שדרשה בלעדיות על הכתב(ראי מהפכת הדפוס של גוטנברג)לכן לוציפר (ה"אנטי כרייסט) שמשמעות שמו הוא "מביא האור" או אם תרצי בעברית " מאיר" הושלך מגן העדן אל האופל...דומה למה שהיונים כתבו על פרומתיאוס, איליכך היצירה הזאת היא בעצם דיבור שלי עם עצמי מעין מונולוג.
אנצל את הבמה הפומבית הזאת ואתנצל על תגובתי אליך בבחינת הליכה לקנוסה ובחוסר הבטחה שלא אחזור לסורי
שלך
מאיר פרידמן.
נ.ב
מהיכן היה לך את העצבים לקרוא את כל הדף?
אפילו אני הייתי מתייאש באמצע.
[ליצירה]
אפשר להתאמן על השנינות...אלא אם כן המצאת סגנון חדש של נאיביות גן ילדים...
אהה...שכחתי...אם תקבל ביקורת טובה על זה..אל תשכח שמדובר בחבורת חנפנים וצבועים של האתר..
[ליצירה]
" אולי זו הסיבה שהרבה אנשים בריאים עוזבים את הדת וחוזרים לאלוהים"
(" הם מסתירים את אלוהים"/יונתן גפן/ביצוע- דני ליטני/אלבום- " זה הכול בנתיים, בנתיים זה הכול")
תגובות