לא תמיד. ממש לא. (ואני יודעת מנסיון)
או אולי כי אנחנו צנועות וחסוּדוֹת ולכן גם לנו לא עוצרים..
(רגע,אז למי כן עוצרים? אה,כן...טוב,לא חשוב..)
. למוֹחְשוֹבוׁ..
[ליצירה]
מה הקשר שוביניסטי? זה משפט שמציין את עובדות החיים. מה לעשות שיש אנשים שאוהבים לנסוע עם בחורה? (ולפעמים יותר מלנסוע...) אלו החיים.
משפט נכון.
[ליצירה]
[ליצירה]
לא תמיד. ממש לא. (ואני יודעת מנסיון)
או אולי כי אנחנו צנועות וחסוּדוֹת ולכן גם לנו לא עוצרים..
(רגע,אז למי כן עוצרים? אה,כן...טוב,לא חשוב..)
. למוֹחְשוֹבוׁ..
[ליצירה]
זה שיר בדיחה למופת!
גם מצחיק....גם אמיתי.....וגם כתוב בנוסח הזה שאני אוהבת שכותבים בהתחלה כאילו זה משהו נוראי אחר ואז באה ההפתעה המצחיקה-טישוווווו!.
אז ממש יפה!
[ליצירה]
קטעים נכונים ! :)
הייתי אומרת שהכי גרוע זה אלו בסופר.
נגיד אתה בא לקופה של -עד 8 מצרכים....אז תמיד יוצא לפניך איזה איש שהחליט ששמונה פעמים את אותו מוצר לקחת נחשב רק מוצר אחד, ולא שמונה ואז ככה יש לו עו מלא מוצרים.... מה שגורם לך לחכות יותר זמן מאשר בקופות הרגילות!.
[ליצירה]
מזכיר את שירי 1,00 זמר וזמר =)
אהבתי מאוד!
חרוזים מוצלחים!לא נשמעים מאולצים...
הכי אהבתי "מפסגת החרמון" כי אני מחכה לשלג.
ואת החלק האחרון בשיר שיש תקווה, "לא תדעך הלהבה"...
:)
[ליצירה]
ממש יפהההההההההההההההההההה.
מאוד מאוד יפה!.
כתוב בצורה מדהימה, הרעיון על להשוות את זה למתמטיקה הוא מאוד יפה . למרות שלא התעמקתי בקטעים של המתמטיקה הם בהחלט התקשרו לסיפור בצורה יפה.
[ליצירה]
שיר יפה מאוד. מעביר את תחושת הפספוס שחוזרת מפעם לפעם -כשיוצאים לסופים. והוא נשמע עמוק מעבר למה שהקוראים קוראים.
המבנה, הקצב של המילים מסודר היטב (זאת אומרת כמו החלוקה של שורה יחידה למילה "אני" כי היא חזקה יותר.... או מפרידה בין מילים בשביל שהשיר ישמע בפיסוק הנכון) -טוב לרוב אנלא כזו פלספנית, אני פשוט אהבתי את הקצב.
[ליצירה]
חחחחח אהבתי ממש את המשחק מילים הזה!
"אני הרגתי יתוש, כל הלילה הוא חג סביבי וגרם לי לעיטוש" :)
"אני לא כזאת נמוכה כשירדתי מהפלטפורמות נתתי צ'יף לנמלה" =)
יומשמח לכולכם!
תגובות