[ליצירה]
נראה לי שמיצינו כולנו (כולל אותי) את קטע הצנזורה הדרושה... אבל עם כל הכבוד...מסכן הבנאדם... מה הוא אחראי על הצנזורה שכועסים עליו??.... זה עניין של האתר בלבד..הוא רק כתב את שלו, מתוך שיעמום או שלא מתוך שיעמום, זה לא משנה. מה שבטוח זה שהוא לא זה שהכניס את זה סופית לאתר.
נראה לי שהוא הבין כבר שהצירה כישלון לא לדעת כולם היא "יצירה". ועכשיו...שיהיה לך בהצלחה בהמשך :)
[ליצירה]
-משיבת נפש
כל מי שכותב כאן הוא בגדר "יוצר".
את צודקת שאם ניכנס לפירוש הלשוני של המילה "משורר" אז נמצא שמשורר הוא אדם שכותב שירה.
אבל מכיוון שבאתר הזה נותנים לכל אחד לכתוב את מה שהוא רוצה אז לא כולם לדעתי הם משוררים במלא מובנה של המילה. אלא הם "כותבים", הם כותבים את מה שעולה להם בראש או כותבים הרגשות ושירים....אבל יש כאלה שכותבים רציני וטוב ולהם אני קוראת-פוטנציאל למשורר אמיתי, ולא כמו אלה שכותבים ו.... לא שאני איזה משוררת דגולה שאני יכולה לתת לעצמי לדרג...אבל אם אני כבר רואה מישהו שכותב טוב, לטעמי, אז למה שאני לא אשבח אותו? (ואני לא כותבת לאחרים שהם דפוקים....).
אז לפי הסיבות הנ"ל אני מרשה לעצמי לא לקרוא לכולם כאן משוררים....אלא "כותבים" או "יוצרים".
[ליצירה]
גם אותי זה מצחיק וזה גם מאוד כיפי לעשות מערכונים של זקנים... :) (מנסיון)
כמו שלשפה יש את השנים שלה... אז כיום איפה תראה "סבא גילי" ?? או "סבא אמיר" וכל אלו?... אין כאלו.
בעתיד השמות שלנו יהיו כאלו... אויי... בימים ההם איזה שמות שהם היו קוראים לילדודס שליהם.. הם היו מנסים לחרוז שמות חדישים במקום לקחת את אלו היפים הקיימים, ולפעמים זה נשמע כמו שם שצריך לחפש לו פירוש באנציקלופדייה... ;)
[ליצירה]
מדהים!
חשיבה מעניינת בהחלט........ ! וכתיבה יפה לזה....
מזכיר לי משהו בסגנון-
1.ובעצם מהרגע בו אנו קמים בעירנות, אנו מתחילים לכסות את החסר, החוסר בשעות שינה.
2. ואיך כעבור כמה שעות, בדיוק בזמן בו אנו מרגישים כי האורות צריכים להכבות, אנו נעשים מעיין ינשופים, והשינה, נדחת לזמן בו אנו צריכים להיות עירניים.
[ליצירה]
שיר טוב!
ופסקה הדממה
והחזירה את היהודים על מקומם
בכל מקום עשויים לרדוף אותנו
ולכן זו לא סיבה לברוח מהארץ
אלא לדבוק בדרכה
ולהתגאות בעובדה שאנו יהודים
ולא ככל הגויים.
[ליצירה]
זה שיר בדיחה למופת!
גם מצחיק....גם אמיתי.....וגם כתוב בנוסח הזה שאני אוהבת שכותבים בהתחלה כאילו זה משהו נוראי אחר ואז באה ההפתעה המצחיקה-טישוווווו!.
אז ממש יפה!
[ליצירה]
כלנית כלנית,
את חושבת שלקחתי את כל אלו מאתרי אינטרנט ושמתי אותם תחת חסות שמי?
אז אם כן. את טועה.
אני עמלתי והמצאתי את כל המשפטים הללו! ומכיוון שכולם שייכים אליי קראתי להם "משפטי דנדן", יש בכל אחד מהם את הדעה שלי לגבי כל מיני דברים ובחלקם יש את ההסתכלות ההומוריסטית שלי על דברים.
אני מקווה שכעת זה נשמע לך יותר מתאים לאתר :)
תגובות