[ליצירה]
-משיבת נפש
כל מי שכותב כאן הוא בגדר "יוצר".
את צודקת שאם ניכנס לפירוש הלשוני של המילה "משורר" אז נמצא שמשורר הוא אדם שכותב שירה.
אבל מכיוון שבאתר הזה נותנים לכל אחד לכתוב את מה שהוא רוצה אז לא כולם לדעתי הם משוררים במלא מובנה של המילה. אלא הם "כותבים", הם כותבים את מה שעולה להם בראש או כותבים הרגשות ושירים....אבל יש כאלה שכותבים רציני וטוב ולהם אני קוראת-פוטנציאל למשורר אמיתי, ולא כמו אלה שכותבים ו.... לא שאני איזה משוררת דגולה שאני יכולה לתת לעצמי לדרג...אבל אם אני כבר רואה מישהו שכותב טוב, לטעמי, אז למה שאני לא אשבח אותו? (ואני לא כותבת לאחרים שהם דפוקים....).
אז לפי הסיבות הנ"ל אני מרשה לעצמי לא לקרוא לכולם כאן משוררים....אלא "כותבים" או "יוצרים".
[ליצירה]
שיר-חידה אדיר ומצחיק!
ראשית כל-זה אדיר!
שנית כל- הכוונה למקק .... אני מקווה שאני צודקת.... כי לא לקח לי בקושי זמן להבין.... ויותר נכון- לא הבנתי ממש מה הבעיה.
זה ממש שיר-חידה חמוד!!!
יופי טופי של נונסס מקקון!..... ורק שתדעו- הדברים הכי טובים באים בחבילות קטנות...תתפלאו... מדובר גם בג'וקים ;)
ושלישית כל- לכל מי שבא להעיר/ להאיר לי שלא אומרים- ראשית,שנית וכו' כל....אז אני יודעת שלא אומרים ככה...אבל אני אוהבת את זה :)
[ליצירה]
רעיון מאוד יפה!.
אך אולי עדיף באמת כהצעת איה, לסווג את זה במונולוג, או לשנות את הכתיבה כדי שיתאים ל"במשפט אחד" כמו למשל- "הפחד הגדול ביותר יכול לנבוע מאדישות, כי ללא הזעזוע מחיי היומיום יש ואולי אין טעם של ממש בחיים".
בהחלט רעיון יפה!
יומשמח :)
[ליצירה]
מה לא מובן בתוספת של המילה אך??
בתחילה הוא כתב על ארץ לא זרועה... והוא כותב על חסרונותיה של הארץ
ואז יש אך- דהיינו-מבטא ניגוד- שיש בארץ הזו ציפור נודדת שמבשרת על הטוב שיש בארץ הזו, לעומת החסרונות שצוניו בשני הבתים הקודמים.
[ליצירה]
דווקא לי היה נראה כאילו הקוף שבכלוב הוא המיוחד מכולם... את השורה האחרונה הבנתי-כולם קופים (שיכלית) והוא המלך של מה?
שיר נחמד, רק תתני עוד כמה רמזים על כוונת המטבעות לדעתי.
:)
[ליצירה]
[ליצירה]
חחחחמוד ביותר! והסתכלות יפה על היורה כקטן המיוחד ולא כגשם הראשון שחונך את החורף...
במיוחד אהבתי את ההתייחסות שהדגשת לקטנים... שמכל הקטנים דווקא הוא הנבחר ליורה... :)
תגובות