[ליצירה]
אמיצה
יש לי שני דברים. 1. זה דבר אמיץ לעשות שינוי כזה כשכולם מסתכלים...וזה באמת מעצבן שמסתכלים עליך באינספור ביקורות....כל הכבוד לך שעשית מה שרצית!.
2. אם לא אהבת את זה אז אם תסכימי לומר...מה הניע אותך לעשות את זה?
[ליצירה]
ננסות היא החלק המתוק של נפלאות התבונה :)
שיר אדיר שבאדירים!
אני קוראת את זה שוב ואני לא מבינה איך זה שלא הגבתי!?....
אז עדיף מאוחר מאף פעם... :)
אחלה של שיר ושל משאלה! אבל אני לא מזדהה!
אני ננסית משל עצמי =).
[ליצירה]
מכאיב לי .... זה מתאר חלקית את מה שאני הרגשתי לא מזמן... (ואני לא אפרט למה חלקית) אבל זה פשוט נכון... וכואב.
יצירה יפה מאוד וכתובה בצורה כנה. :)
[ליצירה]
חחחחחחחח כל מי שא קרא--שיקרא!
זה ממש גדול!!! איך שחיברת בין השחיתויות של אז והיום עם הכונפה מכנאפו ;)
והנוייחס הזה...הוי..פעם היו יודעים איך לדבר, עם קמץ או עם שווא,מי שטעה לא העיז לפתוח פיו!,כיום..אם הטועה היה משתתק,אף אחד לא היה מדבר. ;)
[ליצירה]
וואי!שיר ישן שאפחד לא הגיב עליו עד הימים האחרונים של השנה (הלועזית) ??
ממש מוזר!
אהבתי מאוד את השיר.... ובעיקר שבסוף הפנטזיה המתמשכת כתבת- בדיעבד!.
-מיורייל... אני חושבת שהוא כתב את זה כתוצאה מעובדות החיים, אם אינך מבינה זאת לא נורא. יום אחד גם את תצאי מהבועה, תקבלי אותה לטוב או לרע. אבל אין מה לעשות, זוהי עובדה.
[ליצירה]
איזה חומד של משפטטטטטטטט!
ורציתי להעיר את תשומת לבכם לעובדה שבי העלתה גיחוך- איך זה שרק בנות הגיבו למשפט הזה? אתה משתמש בו כדי להתחיל איתן? ;).
אחלה של משפט ויומשמח!
[ליצירה]
דווקא לי היה נראה כאילו הקוף שבכלוב הוא המיוחד מכולם... את השורה האחרונה הבנתי-כולם קופים (שיכלית) והוא המלך של מה?
שיר נחמד, רק תתני עוד כמה רמזים על כוונת המטבעות לדעתי.
:)
[ליצירה]
[ליצירה]
כמה כואב, כמה נכון.... . :(
שיר חזק וטוב.. לדעתי המשפט החזק של השיר הוא זה: "אני עוד אהבתי אותך כשאת לא" ואח"כ הדימוי עם הים.... כי כאן יש את הוידוי הכואב... =(
בהחלט שיר מהלב!.
תגובות