אור בוהק בעיניים
זיו פניך הקורנות
וכל כולך חדור עוצמה
אפוף הילה
כשמתגלה הקושיה
והמבט
כולו אומר
קדושה
נִפלֵאתָ ממני
בשעה קסומה של לימוד
היטבת ממני
מחשֶבֶת אֵל
טוב..קצת קצר... :) אבל יפה בכולופן. [והלוואי וזה היה נכון לכולנו...]
רק רציתי להעיר משהו לגבי ההתגובה הראשונה כאן... היא נורא לא במקום. [לא אישי כמובן..] אמנם יש כאלה שמשום מה עדיין חושבים בצורה המעוותת הזו - אבל ח"ו לבוא ולהכליל שכך כולם/כך צריך להיות.
ברוך ד', השתנו הזמנים, היום הבחור יכול בפשטות מאוד לחפש באשתו גם חברותא - ואני אפילו אעיז לומר, שהיום בחלק מסויים מהמקרים דווקא צריך לשאול האם -הוא- יכול להיות חברותא -שלה-.
כן כן, יש כיום לא מעט מקרים שהבחורה כמה רמות מעל הבחור, לא משנה שהוא כבר 6 שנים בישיבה...
זה לא -בושה- מצב כזה, אני לא מבין למה יש כאלה שכל כך 'נרתעים' כשהם מדמיינים לעצמם את הסיטואציה שהם מעבירים חבורה לכמה מהשבוש"ים ומסבירים איזה משהו מהמהר"ל בפרק ל"ג - ואז האברכית מהמטבח אומרת להם 'נו באמת מויישה!! זה בכלל בתפארת, פרק ט"ז.....'
אפשר לחשוב... הלוואי שכולנו נגיע למצב כזה...:)
בע"ה! בקרוב אצל כולנו. [עוד השנה!!!!!! ^_^]
לאנשים המעולים שדרך חיהם היא דרך של לימוד,גם לגברים וגם לנשים.
למדתי גמרא לבגרות שנה שעברה (1 יח"ל), ואני לומדת בשבתות עם מי שבע"ה יהיה בעלי. אני חושבת שכדאי שהאשה תהיה חברותא לבעלה.
זה דבר מדהים כשלומדים ביחד.
ועדיין מצרה על כך שלא הורגלתי לכך מילדותי, ומצד שני אולי יש בי את הרעב ללימוד, בגלל שלא למדתי את זה מילדותי ולא הורגלתי לכך...
הדברים מורכבים....
[ליצירה]
המממ
טוב..קצת קצר... :) אבל יפה בכולופן. [והלוואי וזה היה נכון לכולנו...]
רק רציתי להעיר משהו לגבי ההתגובה הראשונה כאן... היא נורא לא במקום. [לא אישי כמובן..] אמנם יש כאלה שמשום מה עדיין חושבים בצורה המעוותת הזו - אבל ח"ו לבוא ולהכליל שכך כולם/כך צריך להיות.
ברוך ד', השתנו הזמנים, היום הבחור יכול בפשטות מאוד לחפש באשתו גם חברותא - ואני אפילו אעיז לומר, שהיום בחלק מסויים מהמקרים דווקא צריך לשאול האם -הוא- יכול להיות חברותא -שלה-.
כן כן, יש כיום לא מעט מקרים שהבחורה כמה רמות מעל הבחור, לא משנה שהוא כבר 6 שנים בישיבה...
זה לא -בושה- מצב כזה, אני לא מבין למה יש כאלה שכל כך 'נרתעים' כשהם מדמיינים לעצמם את הסיטואציה שהם מעבירים חבורה לכמה מהשבוש"ים ומסבירים איזה משהו מהמהר"ל בפרק ל"ג - ואז האברכית מהמטבח אומרת להם 'נו באמת מויישה!! זה בכלל בתפארת, פרק ט"ז.....'
אפשר לחשוב... הלוואי שכולנו נגיע למצב כזה...:)
בע"ה! בקרוב אצל כולנו. [עוד השנה!!!!!! ^_^]
[ליצירה]
תודה
למדתי גמרא לבגרות שנה שעברה (1 יח"ל), ואני לומדת בשבתות עם מי שבע"ה יהיה בעלי. אני חושבת שכדאי שהאשה תהיה חברותא לבעלה.
ועדיין מצרה על כך שלא הורגלתי לכך מילדותי, ומצד שני אולי יש בי את הרעב ללימוד, בגלל שלא למדתי את זה מילדותי ולא הורגלתי לכך...
הדברים מורכבים....
[ליצירה]
רעיו'ש-
|מוזר להגיב לך באינטרנט כשאני קראתי את הסיפור כתוב בשחור על דף לבן...|
מ ד ה י ם .
היכולת לחדד נקודה מוכרת וידועה וכואבת, וכ"כ להתאמץ לקלוע לתחושות של דמויות שונות, אחרות, בצורה כ"כ אמיתית וכנה.
תודה ששיתפת אותי בחוויה.... (היה כיף לדעת בשבועות האלה כמה את חושבת לפני כל מלה ומלה...) אור וטוב, וחיי אמת...
[ליצירה]
אני יודעת שזה ישן
אבל אף פעם עוד לא הגבתי על היצירה הזו, שהיא מדהימה בעיניי.חזק. נוגע.ועוד כל מיני מלים שאין אחת מהן שבאמת תתאר את מה שאני מרגישה.
תודה.
[ליצירה]
תודה
הדברים מורכבים....
תגובות