באמת, ממש יפה רק אל תשמרי את זה בתת מודע כמו שנראה קצת בשיר תראי את ה' ואל תתביישי לענות ולקבל גם תשובות. ה' אוהב אותך
ואל תחשבי שאני איזה ברסלב מהרחוב, כל זה ישר מהלב.
תודה.
[ליצירה]
נחמד מאוד!
באמת, ממש יפה רק אל תשמרי את זה בתת מודע כמו שנראה קצת בשיר תראי את ה' ואל תתביישי לענות ולקבל גם תשובות. ה' אוהב אותך
ואל תחשבי שאני איזה ברסלב מהרחוב, כל זה ישר מהלב.
תודה.
[ליצירה]
....
וואו.
... (התרשמות)
מדהים.
מדהים!!! מרגש כ"כ! הצילו!
וואו.
אני יכולה להדפיס את זה,ולהביא ל..בוא נראה..
אף אחד...?
וואו.
האמת? הייתי יותר נפעמת אם בן היה כותב את זה.
והייתי בטוחה בהתחלה שבאמת בן כתב את זה-עד לקראת הסוף. כי אם זה היה בן-את יודעת,זה היה נוגע בי הרבה יותר-כיאלו הוא אומר את זה לי..
(: אוהבת. אוהבת.
[ליצירה]
רדף יקר,
אוףףףףףףףףףףף.
אני לא לא לא לא לא מבינה איזה שירי חשק יש לריה"ל. כולם דברים על זה,מביאים את זה בתור דוגמא, אבלאני לא מבינה! אני לא מכירה שירי חשק שלו. לא למדו אותי באולפנא..(צדיקים,לא רצו שבנות צנועות וחסודות יפתחו לדבר שכזה..(בצחוק..))
ובקשר לשיר השירים-האמת היא שתמיד הפריע לי שבנים צעירים קוראים את זה,כי אתה יודע מה עובר להם בראש ישר. לא הפריע לי (בעצם..קצת הפריע לי..) שגברים קראו את זה-כי הם הבינו את העומק! מבין? וגם אז תמיד התפדחתי שקראו את זה לידי. לא יודעת,זה כן קצת לא צנוע-למי שלא למד את העומק של שיר השירים.. יש מבין?
(אני אגיד לך משהו,פעם יצאתי עם מישהו,והוא רצה שנלמד חלק משיר השירים כל פעם,בררר..איזה פדיחה. אז אמרתי לו שבסדר-בתנאי שאני בוחרת מה ללמוד..(יענו את הפרקים הצנועים..))
עטרת
[ליצירה]
את עושה צחוק???? אני לא עושה מכלום צחוק!!
מבחינתי זה הספד.
הספד לשנה תמימה שאם לא אקום מכאן מהר-- תלך כולה לאבדון.
זה גם הספד לילדה טובה וצדיקה--לפני שהאינטרנט בלע אותה במלתעותיו.
מתוקה שלי,זהו הספד.
לא נונסנס בשום פנים.
---
[ליצירה]
וואו... וואו... משהו מ-ד-ה-י-ם
איך את כותבת כ"כ יפה,תגידי לי? מאיפה זה בא לך?
מה אני אגיד לך, ד' פינק אותך שם למעלה.עם כזה כישרון.
עלי והצליחי!
וואו... וואו... משהו מ-ד-ה-י-ם
איך את כותבת כ"כ יפה,תגידי לי? מאיפה זה בא לך?
מה אני אגיד לך, ד' פינק אותך שם למעלה.עם כזה כישרון.
עלי והצליחי!
עטרת
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
תגובות