[ליצירה]
מסכים איתך...תמיד הייתי בן לעם העברי..או במילים אחרות..בן ישראל.
באמת הגיע הזמן להיגמל מהניק הגלותי יהודי ולחזור לאמץ את השם ישראלי ועברי.
:)
אל יאוש שמואל...פרוזק פותר הכוללללללללללללללל
בעצם גם אלכוהול...
דסוידניה..
[ליצירה]
לא השתמשתי ולו פעם אחת במילה הלכה בכוונה התרחקתי ממילה זו שכן בהלכה אין פתח לפרשנויות שאני הבאתי, התיזה שיד היא אוטונומית מובאת תוך מחלוקת רש"י ותוס' לגבי בריסקריות אני מקבל זאת כמחמאה לו רק נותרתי דתי.
מזל שאני חושב שיש שעמום ביהדות ולא מיסטיקה אלילית ואם כך אני בחברה טובה של שפינוזה והרי הוא כמובן היה בן אדם משעמם.
לגבי הדיון ההיסטורי שוב התעלמת וזרמת למושגים החביבים עליך.
יפה שהסכמת שיש משותף בין הפאגניזם למונותאיזם אבל כמובן נתת את "ההדר" למונותאיזם, מה חבל שהפאגניזם כמעט ולא שפך דם בהיסטוריה כמונתאיסטיות(כן..כן..גם אנחנו היהודים)
נחמד שאתה לא מתזמן את הפעולות
אז בברכת " איש על מחנו ואיש על דגלו"
ניפרד.
[ליצירה]
אז אתה צריך ללכת אחורנית בזמן ל67-73
אף אחד מהם לא יוצא זכאי במשפט ההיסטוריה...הדמות היחידה שאולי ראתה הייטב לרחוק ונפלה היא משה דיין( כן...הפתעה..)
קרא את הביוגרפיה עליו שיצאה ב1970 על ידי שבתי טבת ותראה שהוא הזהיר כבר אז לגבי מלחמת יוכ"פ בטענתו שהערבים לא יוותרו על כבודם בשל כיבושי 67 וצריך לחתור להסדר במהירות איתם.
שוב..הדברים נכתבו ב1970.
דדו אמנם שמר על קור רוח במלחמה והשתתף במלחמות הגנרלים אולם הוא בין האחראים למחדל 73 ואחראי למחדל( כרמטכ"ל) לתוכנית " שובך יונים"
ויש עוד ויש עוד..
ייתכן שאני מעט מחמיר בתגובתי אולם שבר 73 ממשיך עד היום להשפיע..
בכל מקרה כשיר..השיר הוא טוב.
[ליצירה]
הנה יש לי סיבה מעולה
צ נ ז ו ר ה !!!!!!
נו..איזה עורך מטומטם מחק את התגובה הקודמת..???
ועוד יש מי שמדבר על פלורליזם.
וכן..מי שמפקפק אם הייתה תגובה או פרשנות שישאל את " צרה צרורה"...
[ליצירה]
היצירה היא כמובן בדיונית אך מושפעת מ"פרומתאוס האסיר",זאוס הוא אל נצחי כל עוד שלא הוכרע בידי בני אדם(ולכן מותו מגיע כשהוא מבין את טעותו בהענשת פרומתאוס)
ייתכן והתיימרתי לכתוב את 2 החלקים הנעלמים(חלקים שקיימים אם קוראים את המקור)והופעתו של ה"אל הצעיר מהמדבר" היא כמובן בדיונית(אלא אם כן נשייך את זה לויכוח אתונה-ירושלים)
אני מסכים איתך לגבי הדיון שהוא אינו רלוונטי בכרונולוגית הזמן, אני די אוהב את הנקודת מבט שלי לגבי ההתפכחות של זאוס או אם נרצה לשייך זאת לתקופה מאוחרת לסוף המאה ה16 וההומניזם.
אני ממליץ בחום לקרוא את " המיתולוגיה של כנען" מאת זאב ז'בוטינסקי, סיפור שהשפיע עלי לכתוב את היצירה הזאת.
ושוב אני מנצל את הבמה הזאת בכדי להודות לך שקראת את היצירה והגבת.
מודה...לא זיהיתי את מגדרך לפי הניק שבחרת אולם כעת אני יודע שהינך בת..אנוש או אלה...זה כבר לשיקולך..
שלך
מאיר פרידמן
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
תגובות