[ליצירה]
...
לא לענות על בוקר טוב? זה כבר ממש גובל בחוצפה...אממ כאילו זה דבר בסיסי לא??
מה שמוזר הוא שתמיד כשפוגשים בחברים או חברות זה מתחיל בנשיקה על הלחי אבל כאילו בוקר טוב זה לא בא בחשבון הא?? מדברים על צביעות...
[ליצירה]
פולגרה יקירה
אני הפסקתי לחייך.. לזמן קצר... אבל זה לא כיף.. וגם אני מוצאת משו ברחוב.. אבל שוב אולי זה סתם שקית זבל... ואולי יש בה עולמות נסתרים.. ואולי סתם זה כיף לשבת בפארק עם החבר'ה וללכת לטייל ולטעון שזה מוריד קלוריות.. אין לי מושג מה הקשר.. אבל מי אמר שתמיד צריך להיות אחד?
[ליצירה]
פואטי וציורי
אני לא יודעת אם נשבתי בקסמיי השיר בגלל שהוא מזכיר לי את בית השימוש הנחמד שלי או בגלל שהחרוזים היו מצויינים להפליא או בשל חיבתי העזה לבן האנוש הנפלא,ג'וני דפ.
אכן הוקסמתי משיר זה..בכל פעם שאמצא בבית השימוש שלי אזכר בו...
[ליצירה]
הפלא ופלא
אני חייבת לציין כי לא ציפיתי לאותה תפנית מדהימה בסוג הכתיבה שלך..את ממשיכה להפיע אותי מחדש עם כל האירוטיקה הזאת שאת מפזרת כאן...כנאמר,עם עוד קצת פלפל שיר זה יכול לזכות אותנו בארוויזיון בשנה הבאה...מה שנותר זה רק "להאמין"
כל הכבוד צדפה..!
[ליצירה]
[ליצירה]
למסטול,
כל הכבוד על כל הרגשות שבאים לידי ביטוי בשיר שלך...אני יכולה לראות את כל השנאה המצטברת שלך על בית הספר שלך ועל המורים....ואני כמובן מזדהה ויכולה להבין...
[ליצירה]
נועה יקרה,
אם היית מבינה ומכירה את מושא השיר מיכאל הקדוש היית גם מבינה את הרבדים השונים שהשיר מנסה להעביר..ומה רע במעט חולניות אני אומרת??
ובקשר לזה שזה מפחיד אותך...אממ כנראה שעבודתי הושלמה!
[ליצירה]
לצדפה,
עליי להסכים עם רן באומרו שאין בהחלט תכלית לשירים כאלה...אבל בהתחשב בעובדה שאני יודעת \באיזה מצב את נמצאת אז זה בהחלט מתקבל...אולי כדאי שלכתוב דברים מעודדים יותר ובדרך זו גם לעודד את עצמך...ואולי ..לא...
[ליצירה]
לנועה
חוששני שאינך יודעת את מטרת האתר..אין אנו כאן כדי לבקר את היוצרים ועצם זה ששמי מעורר בך חלחלה מסויימת מצחיק מאוד בעייני...אם אין לך דבר חשוב להביע בקשר לתוכן יצירותיי אז עדיף שתחזרי למצולות שלך ולא תגיחי משם לעולם..סתם עצה ידידותית...