[ליצירה]
אז הנה תגובה:
1) תערוך לפני שאתה שולח (אישה וילדה זה "הן" ולא "הם").
2) לא כל כך הבנתי מה רצית להביע. יש יותר מדי "אם"ים בשיר. הייתי מורידה כמה מהם, או מסדרת אחרת את השורות או.. כי זה די מאבד את המשמעות, לענ"ד.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
טוב
אבל אני התכוונתי לכתיבה ולדימויים. אין בעיה להגיד שלכל אחד מותר להגיד מה שהוא רוצה - אבל הרעיון הזה, למרות כל מה שתגידי, אושרית, לעוס עד העצם. ולכן אם מישהו רוצה להעלות אותו מחדש - לפחות הדרך צריכה להיות מקורית. והיא לא.
[ליצירה]
עם למוד סבל הננו,
נכון, לא קל להיות בן מלך,
וכשבן המלך מסרב לקבל על עצמו את תפקידו, ולא מבין את עצמתו, המלך משסה בו את המשרתים, שיזכירו לו כי בן מלך הוא.........
קיד, זו במה ליוצרים! אין דבר כזה נדוש!
כל אחד והרגשתו, ודיעותיו.....
[ליצירה]
לא תמיד
זה שיש לך מישהו חשוב/עשיר במשפחה עוזר לך. לפעמים הוא מתעשר לו לפי תומו, ואתה ממשיך להיות רעב ללחם. לא מזמן דיברתי עם קבצן בתחנה המרכזית שלטענתו הנכד שלו הוא השוער של הפועל פתח תקוה. או משו כזה.
טוב, אז אמנם לא בטוח שזה נכון, וחוצמיזה, שוער של הפועל פתח תקוה זה לא כזה ייחוס,
אבל על זה אפשר לענות ש-
!)אם הוא רוצה להמציא לעצמו ייחוס, למה דווקא שוער של הפועל פתח תקווה? לא מצא משו יותר מיוחס? והוא גם היה מסכן כזה, לא נראה לי שהוא היה יודע מה זה הפועל פתח תקוה אם זה לא היה נכון.
2) אמנם שוער-הפועל-פ"ת זה לא כ-ז-ה ייחוס, אבל סביר להניח שיש לו כסף. לפחות מספיק כסף כדי שסבא שלו לא ישב לקבץ נדבות ברחוב.
בכל מקרה, גם אם זה לא נכון, אפשר לראות מזה שאין בכלל קשר בין כספם של קרוביך/ייחוסם, לבין כספך שלך.
מצטערת אם אבדתם אותי בדרך. גם אני איבדתי את עצמי...
[ליצירה]
אכן,
למה?
וחוצמיזה- תיקון חשוב. לא אומרים ש... אלא כש... כלומר- לא "למה לי לבכות שאפשר לצחוק?" אלא- "למה לי לבכות כשאפשר לצחוק?" כנ"ל בכל השאר.
'בנת?
חיים מאושרים.