"אכן אתם אנשים כשרים אך לא זאת הייתה כוונתי רציתי שתיהיו כחיות הנוהמות ביער" משום מה זה משפט שתופס חלק נרחב בחיי ולאו דווקא חלק דתי..בת 21 המשתדלת להיות בן אדם..
וד"א sara mm זאת גם אני..
[ליצירה]
ממש התחברתי לשיר , פשוט ענק...
ועצה קטנה- גם אם לפעמיים זה רק נראה כחלום אם תעצמי את עינייך , תתאמצי ותרצי, החלום יהפוך למציאות... שתמיד חלמת עליה...
[ליצירה]
מצחיק, לא ידעתי שגם בנים מרגישים ככה, זה יותר מוכר לי בקרב חברותיי שזה עוד יותר מצחיק משום שאנחנו בהחלט עדיין צעירות...קצת עצוב לי להגיד אבל אני בהחלט יכולה להאשים את החברה הדתית בלחץ הזה,או אולי זה באמת כבר שלב כזה בחיים של רצון פנימי למצוא את החצי שלך.. אבל אל תדאג יהיה בסדר בסוף גם אתה תזכה...
[ליצירה]
רגש ושכל הלכו לטייל לפתע הגיע אריה ואכל את שניהם... מה קשור??לא יודעת,מה שבטוח שבסופו של דבר מרוב מחשבות על שני העניינים הללו לא יישאר לא שכל ולא רגש,ונישאר נטולי רגשות ולא ניהיה מאותגרים שכלית!אז בוא נחיה,נזרום וניתן לחיים לשחק איתנו קצת..שיהיו לך חיים יפים ומי ייתן והנמר ימצא לו איזה עגל ושייתן קצת מנוחה לשכל והרגש...
[ליצירה]
שירי פרידה אלו תמיד שירים שקל מאוד להזדהות איתם אבל קשה מאוד לקרוא אותם, בכל אופן השיר הזה כתוב ממש יפה ומאוד ריגש אותי העביר בי תחושה של עצבות ובדידות מוכרת מדי...