[ליצירה]
אוי, כמה שכואב
עברה כבר שנה, לא יאומן...
הכאב אכן קהה, קשה לחוש כבר את אותן הרגשות שלא היו לפני-כן מעולם ולא תהיינה כאלו לעולם.
והכאב אילם...
עכשיו הכאב הופך לאבל ולזיכרון עמום, ואין ברירה אלא להמשיך ולחיות כאן בתוך הטירוף...
[ליצירה]
ב"ה
עצוב..
כתוב שמי שיושב בסוכה ושרוי בצער אז עדיף שלא יישב בסוכה..
הכוונה שזה ציווי מהתורה לשמוח(ושמחת בחגך..)
ואסור לבטל מצוות עשה..
בכל-אופן אני מסכים שזה קשה..
שיהיה חג שמח!!!
[ליצירה]
ככה פתאום מגיח פרפר חרישי? אחרי כל כך הרבה זמן.
טוב, השיר הזה משום מה העלה בי את המנגינה של השיר - והחיטה צומחת שוב,
"זה לא אותו הבית..."
וסתם כך, את כותבת נחמד.
הבנתי את מגיחה מגולמך מקיץ לקיץ, יופי.
[ליצירה]
אור פ.א-מה נשמע?..
אין פה הודעות על המסך אז נאלצתי לשאול בשלומך ביצירה ומכיוון שהיו מתעצבנים עליי[סביר להניח] אם הייתי כותבת ביצירה של אחרים,אז כתבתי אצלי..
איך הלימוד?
[ליצירה]
את מתאמללת על ג'וק אחד שהרגת..
ואילו אני..- לא מנסה לספור כמה ג'וקים רצחתי בחיי[ובצדק!]. כמו שאומרים: "הקם להורגך- השקם להורגו!".
וישנה אמירה נוספת, שמתמצתת את תכלית חיינו: "במקום שאין איש- היה איש", ומעניין שתמיד אותי מנדבים להיות ה"איש" בתחום הג'וקים.
מילא.. אם לא הייתי נגעלת, אבל גם כמו שאמרת: עיקר הפחד והזעזוע בהריגתו זה ב"פק"[כמו פתיחת פקק בירה] שהוא משמיע והנוזל הלבן וכמובן שלא נשכח את הפחד שהוא ירוץ לרגליים שלי כי אצלנו הורגים אותם בנעליים[ובעניין הזה הנעליים של אבא משמשות "איש" לכלי ההרג].
אבל האמת היא שיש לי יותר תקשורת עם היתושים.
אם תבואו לחדר שלי, תבינו שהוא לא נצבע שנים. הוא נראה כמו המערות המפחידות עם גופות מתים, רק שאצלי זה קיר יתושים מתים, שאותם הייתי מוחצת לקיר עם הספר, עד שהכרתי את השיטה המתקדמת והמשוכללת יותר : כשהיתוש עף באויר, לפתוח את הספר ולסגור עליו בעודו מעופף לצופו..
אז סתם.. כמה טיפים להריגת האויב לפני שמשתלט הוא על גופך..
להית'..
[ליצירה]
[ליצירה]
ל"מבצע סבתא"-
אני לא מכירה את שמואל,אבל לפעמים האמירות שנשמעות גאווה גרידא,הם ההיפך הגמור והן באות ממקום אמיתי ומתוך ההיפך של הגאוה:ענוה!
שבע"ה נזכה כולנו להיות ענווים באמת ולדעת מתי להודיע:"אני כאן!אני יודע".
בשביל זה אנחנו פה הרי?..לקדש את שמו ע"י מימוש עצמי של כל כישרונותינו וממילא זה לא גאוה, כי אנחנו יודעים שהכל בא ושייך להקב"ה ולכן אין לנו במה להתפאר כפי שכותב הרמב"ן באגרתו.
כל טוב..
[ליצירה]
א.התמונה יפה,פשוט הסריקה לא מוצלחת מי יודע..
ב.התאמתי את המשפט לתמונה ולא את התמונה למשפט.אז אם כבר אפשר לומר לי::יש משפטים יותר מתאימים לתמונה הזאת.
ג.מכיוון שהתחלתי חיפושים בתנ"ך לכותרת מתאימה ולא מצאתי משהו יותר מתאים מזה[יכול להיות שיש,אבל לא היה לי כוח לקרוא את כל התנ"ך]אז בחרתי בכותרת זו.
תודה על ההארה ואשמח לשמוע הצעות לכותרת חדשה : )
רק שמחה!
ורד.