[ליצירה]
הייתי מוותרת על "גולים", האסוציאציה הובנה, אין טעם לפרק אותה לחלקי חלקים. בנוסף, בכל השורה האחרונה היה מקום לפסיק, קצת קשה לנשום שם.
וחוצמזה, זה רע מאוד שכתוב טוב.
שלא נדע עוד כאלה.
[ליצירה]
צדיק, זה סיפור טוב מאוד, אבל קצת מאומץ מידי. תפה קצת, ותן לסיפור לעשות את שלו. אני יודעת שזאת לא ממש הערה קונקרטית, אבל אין נוסחאות קונקרטיות בעניין הזה. בחרת במרכיבים חזקים, וצריך להאמין בהם שיספרו את הסיפור.
והם עושים את זה טוב מאוד.
ערוגה מצומררת.
[ליצירה]
ממממממממממממ
נגלה ב' כאילו?
לא כי אני למשל חושבת שכבר גמרתי, אז אם אתה ממליץ להתחיל את הסיבוב השני... עדיף בגאווה?
אבל אחלה של משפט (באמת הפעם)! קבל ממני מתנה כשמך: "ץ" יפה הא? חשבתי להחליף את השם שלי לנון סופית... ("ן") בעקבות ההצלחה שלי בעבודת המידות...
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
ושוב יש וויכוחים אם כולם צריכים להכיר את המשכי השורות שאת מצטטת... :)
(אגב, הייתי מחובר על "ץ" אז כבר כתבתי בשמו)
תמונה יפה, אבל קצת קשה לי עם זה שמה שמתפרסם פה בחזותי לא נמצא אצלי ביד, יותר כיף להסתכל על נייר נורמלי.
שבוע טוב וגורלי כקודמיו וכבאים אחריו.
(אני כבר רואה מה נחום היה עושה מהביטוי "וכבאים אחריו" :) )
[ליצירה]
לא רוצה להתפלסף אבל..
דברישון, שWה בעWוגה,איך את יכולה לחשוב שעשית לי עוול אחרי שהחזרת יצירה שלי לחיים? נו,שוין.
ולך עופים- היו כמה מילים בתגובותך שקלעו בול לתחושה, העניין של לנסות להתחבר בכח. בתשעה באב ניסיתי "להבכות" את עצמי ופתחתי ספרי זכרון לחיילים. התוצאה, גם אם היא דמעות, היא לא נכונה. זה כמו להרביץ לעצמך בלוויה של מישהו.
בהקשר של יום הזכרון ויום השואה-הגעתי למסקנה שיום השואה יאבד לאט לאט מתוקפו, כמו תשעה באב, פשוט כי הצבור מתרחק כרונולוגית ממה שהוא מתכנן לבכות עליו, ניצולי השואה הולכים לעולמם, הדור השני גם הוא לא תמיד מחובר ולכן זה לא ילך. יום הזכרון לעומת זאת ישאר תמיד עם רייטינג גבוה פשוט כי לצערנו חיילים לא מפסיקים למות.(גם אם אני לא אופטימי אני ריאלי). בתקווה לבשורות טובות. ץ.