[ליצירה]
יפהפה.
כ"כ נכון ומדויק.
וואי.. אני ממש אוהבת את הקטע הזה, קראתי אותו מזמן ואהבתי אותו, ועכשיו אני קוראת אותו שוב והוא מקבל משמעות חדשה בשבילי.
לדעתי זה שווה הדפסה ותליה במקום קריא וזמין. :)
[ליצירה]
[ליצירה]
---
השלמות העצמית, את מול עצמך והאמת הפנימית
חביב!
[ליצירה]
ילד-תגובתך מוזרה בעיניי
חולקת אני על ילד וטוענת ש שיר זה פשוט מושלם! איך שהוא ככה בלי שינויים ודימויים לא קשורים על משה.
אני חושבת שנקודת החוזק של השיר זה תיאור כאב וחוסר אונים שמתלבשים בצורה מענינת ומנוגדת על דמותו של משה שמייצג כאן שינוי ומהפך ויציאה לחופשי משיעבוד. לא הרגשתי כשקראתי אותו שהוא נכתב מהשכל, בכלל לא, אלא, מאיזה שהוא מקום פנימי ריגשי כואב.
ילד, אני שולחת אותך לעמוד בפינה ולקרוא שיר זה עוד פעמיים לפחות!
טלי, אהבתי מאוד ובכל קריאה יותר...
[ליצירה]
~
קראתי את שיר זה ואת הקטע שכתבת אחריו ואני לא יכולה להישאר אדישה להם ולא להגיב. זה באמת קשה ומתיש נפשית ויכול לייאש, אך אני חושבת שעצם הידיעה שאי שם קיימת זאת שמשלימה את נשמתך, זה כבר צריך לעודד ולחזק אותך. היא שם , לזה אל תדאג ,אז יקח עוד זמן, ובאמת כשהזמן הנכון יגיע זה יהיה הכי שווה שבעולם והכי מושלם בשבילך ו....בשבילה! ותגיד לעצמך שהיה שווה לחכות!!!
בהצלחה!
[ליצירה]
מדהימדהים
הייתי מרותקת למסך שהיה מלא במילותיך שחברו לסיפור אמיתי, אמיתי , אישי ומשמעותי בשבילך.
הצלחת להעביר בצורה פשוטה ויפה ומאוד זורמת את מה שהיה באוויר ובליבך...
יש אנשים שאנו פוגשים אותם בדרכנו ויש להם השפעה עצומה עלינו, עוד הרבה אחרי לכתם~
[ליצירה]
מנגבת את האבק...
וואו עבר הרבה זמן...
וישר באתי לבדוק מה כתבת, כדי שהביקור שלי פה יהיה קודם בין ידידים נעימים, ואיזה כיף להתחיל פה את הביקור. מאוד אהבתי את הסיפור והוא ממש קיבל אצלי מראות ברורים ונהיה לסרט בראשי. אבל באמצע חשבתי על זה שאולי הוא יותר בקטע של דבורים אז ככה שהרסתי לעצמי את הסוף....
[ליצירה]
אומנם נכתב מזמן ובכל זאת
אני מנגבת את האבק מהשיר בדוך ומגיבה, מגיבה בהתלהבות. אהבתי מאוד שהשיר נכתב מנקודת מבטו הגבוהה של הירח. פשוט מעולה לחשוב על נושא אחד מנקודות מבט שונות ואיך כל אחד מהם מקבל את המתרחש. ועוד, אהבתי את התיאור שתיארת את הירח שנגד רצונו חייב הוא להיות עד למציאות שעליה לא יוכל להשפיע אלא רק להביט.
[ליצירה]
זה הזמן, זה המקום
לפרוק את תיסכוליי-
אני שונאת מחשבים!!!!!!!!!
אתמול נמחקה לי חצי עבודה, ככה פתאום בלי מוכנות נפשית או איזהשהיא התראה... פשוט חוצפה!!!
לא אנושי פשוט לא אנושי כל העסק הזה-
אני לא אשן בלילה אבל המחשב שלי ישן טוב מאוד, בלי רגשות אשם בכלל.
המחשבים האלה במקום לקדם אותנו, לוקחים אותנו אחורה , אחורה!!!
ועוד אומרים שהטכנולוגיה מתקדמת...
וכן.... כשמתוסכלים - מגזימים!!!